- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.561
Onu bilmiyorum canım bana hiç denk gelmedi kuruma çizgisi olanda zaten kimyasal oldu net olmadan heveslenemiyorumCanim bu marka hep silik cikariyor arti med
Ayy ne güzel ya ❤❤Napıyosunuz aşkolar ben acildeyimarkadaşımı getirdim zorla kan testi için gittim evinden aldım acile getirdim ahahaha deli diyor bana ama huyum kurusun beli kasığı ağrıyordu bu günde ağrıyor dedi erken test aldırdım çalışıyor o akşam işten çıktı kanına girdim aldı silik ama resmen burdayım diyor sabahta işe gidecek kan ver izin alır biraz dinlenirsin şu süreçte dedim dinlemedi yok ya o test bozuk bence diyor bile bilmiyor böyle silik çıkabileceğini çok hakim değil konuya geliyorum dedim inanmadı evinin önünde kornaya basa basa inandırdım ahahahaha verdi bekliyoruz sonucu Mucizemmm16 @Demgey3 miraclebeyb @mirel
Valla zor aşkımHepsi ayrı gıcık ya şöyle içten doktor bulmak zor ya
Ahahahh aşko valla bu kadar şey başına gelince tek aklıma gelen bu olduaman aşkom dikkat et kendine yaaaaa
Ayy yollayım hocaları aşko bu iş böyle gitmez bizim burda yokKız aşkoo napıyosun sen öyle bir hoca yetmez sana bi düzine belki iki düzine bu neee dikkat etsene kendine sen
Hee valla sabah çarşıdaydm kulağımı deldirdim deli gibi iştesen napıyosn
Teramisinmiydi yazılışını anlamıyorum ben yazdım sen anla ondan sürdüm olmazmı ofizyolojik serum çocuklarn burunlarını açmak için değilmiydi
Valla aşko testi atıyorum size göz var ya buna yok demek bizim çıkan gölgelere ihanettir ahahahahOhh herkese lazım senden bitane valla iyi yapmışsın aşkokendimiz deliyiz milletese sarmaya başldık artık hayır anlamıyorum nasıl durabiliyorlar biz uyanmasak hastane kapısında yatcaz
Ay ben dayanamam aşko eşide gececi çalışıyor dayanamadım vallaÇok iyi olmus arkadaş gibi arkadaş beee
Ahahaha aynen aşko testi atıyorum hiç oynama falan yok Allah aşkına buna yok denir mi bana görüntülü aramada gösterdi yaptıda görüyorum var ya diyorum ama kırmızı çizgi gibi çizgi değil ki diyor resmini çek at incelicem dedim kabak gibi orda çizgi dururmuyum ben sabah işe gidecek bideAyy ne güzel ya ❤❤biz konuya hakimiz aşko söyle arkadaşına ❤❤ inşallah güzel haberler versin bebeğim bizede haber et
Ben o zaman toplamaya başlıyorum burdaki hocalarıAyy yollayım hocaları aşko bu iş böyle gitmez bizim burda yok
Ohooo o arkadaş bizim gördüğümüz gölgelere bi baksa derki burda gölge yokValla aşko testi atıyorum size göz var ya buna yok demek bizim çıkan gölgelere ihanettir ahahahah
Ay ben dayanamam aşko eşide gececi çalışıyor dayanamadım valla
Ahahaha aynen aşko testi atıyorum hiç oynama falan yok Allah aşkına buna yok denir mi bana görüntülü aramada gösterdi yaptıda görüyorum var ya diyorum ama kırmızı çizgi gibi çizgi değil ki diyor resmini çek at incelicem dedim kabak gibi orda çizgi dururmuyum ben sabah işe gidecek bidesonuç çıksa çığlığı basacakta bekliyoruz halen hastane önünde
Yaaa basbaya var işte beeValla aşko testi atıyorum size göz var ya buna yok demek bizim çıkan gölgelere ihanettir ahahahah
Ahahaha aynen aşko testi atıyorum hiç oynama falan yok Allah aşkına buna yok denir mi bana görüntülü aramada gösterdi yaptıda görüyorum var ya diyorum ama kırmızı çizgi gibi çizgi değil ki diyor resmini çek at incelicem dedim kabak gibi orda çizgi dururmuyum ben sabah işe gidecek bidesonuç çıksa çığlığı basacakta bekliyoruz halen hastane önünde
Sağol aşko❤ sende olmasan kimse hoca toplamıyo bana baksanaBen o zaman toplamaya başlıyorum burdaki hocaları
Ayy çıkmadı halaValla aşko testi atıyorum size göz var ya buna yok demek bizim çıkan gölgelere ihanettir ahahahah
Kız herkes ekşında olabilir dur bakalım gelsinler onlarda bi el atar herhaldeSağol aşko❤ sende olmasan kimse hoca toplamıyo bana baksana
Ay merak ettim bendeee. pek yazmasamda hep burdayım okuyorumAyy çıkmadı halabizde çatladık burda
Ohooo o arkadaş bizim gördüğümüz gölgelere bi baksa derki burda gölge yok
Çıktı aşkolar dakikalardır ağlıyoruz yeni geldik kendimize ahahahaYaaa basbaya var işte bee
Ayy kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah yaÇıktı aşkolar dakikalardır ağlıyoruz yeni geldik kendimize ahahahahcg 18 daha çok yeni ama teyze oluyorummmm adetine 4 gün var zaten ben giderken dedim 15-20 arası çıkar dedim doktorda çok yeni olduğu için normal değer şuan evet gebelik var ama iki günde bir kontrol edelim değer artışını takip edeceğiz dedi çarşamba bende minik yeğenimin değerini görmeye gitcem tabiki sağlıcakla tutunsun inşallah minik kuzum ve bu bizim hayalimizdi beraber hamiş olup beraber büyütmek çok istiyorduk inşallah diğer yakın aylarda bende güzel haberler alırsam çifte düğün gibi bişey olcak bize
Ayy çok sevindimm yaa sağlıkla artsın değerleri sağlıkla tutunsun bebişÇıktı aşkolar dakikalardır ağlıyoruz yeni geldik kendimize ahahahahcg 18 daha çok yeni ama teyze oluyorummmm adetine 4 gün var zaten ben giderken dedim 15-20 arası çıkar dedim doktorda çok yeni olduğu için normal değer şuan evet gebelik var ama iki günde bir kontrol edelim değer artışını takip edeceğiz dedi çarşamba bende minik yeğenimin değerini görmeye gitcem tabiki sağlıcakla tutunsun inşallah minik kuzum ve bu bizim hayalimizdi beraber hamiş olup beraber büyütmek çok istiyorduk inşallah diğer yakın aylarda bende güzel haberler alırsam çifte düğün gibi bişey olcak bize
Neyse biz değiliz ekşında aşkoKız herkes ekşında olabilir dur bakalım gelsinler onlarda bi el atar herhalde
Teşekkür ederiz aşkoAyy kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah yaçok tebrik ederim hem arkadaşını hemde seni aşko sonuçta teyze oldun ana yarısısın
Çok teşekkür ederim aşko amin inşallah hepimiz alalım güzel haberlerAyy çok sevindimm yaa sağlıkla artsın değerleri sağlıkla tutunsun bebişinşallah sende güzel haberi verirsin yakında ve hayaliniz gerçek olur kuzum
Kıyamam size ya ❤❤❤ yaa aşkım inşallah seninde güzel haberini en kısa zamanda alır birlikte burda ağlarız seninle birlikte mutluluktanTeşekkür ederiz aşkoKesinlikle öyle ben zaten ondan çok sevindim o idrak edemedi pek yani şuan kendinde değil yarın kendine gelir şükür Allah’a aldık güzel haberi o kadar mutluyum ki elim ayağım durmuyordu biraz daha bekliyorum arabayı kullancak kıvama gelmeye çalışıyorum şuan arabanın içinde bekliyoruz bir sigara içiyorum kendime gelip eve bırakcam arkadaşı bende eve geçicem
Amiiin amiiin aşko hepimiz alalım güzel haberler neyse kuzum eve gideyim yazarım öptüm siziKıyamam size ya ❤❤❤ yaa aşkım inşallah seninde güzel haberini en kısa zamanda alır birlikte burda ağlarız seninle birlikte mutluluktan❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?