Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne güzel ya ❤❤ biz konuya hakimiz aşko söyle arkadaşına❤❤ inşallah güzel haberler versin bebeğim bizede haber et

Ayy yollayım hocaları aşko bu iş böyle gitmez bizim burda yok

Ohh herkese lazım senden bitane valla iyi yapmışsın aşko kendimiz deliyiz milletese sarmaya başldık artık hayır anlamıyorum nasıl durabiliyorlar biz uyanmasak hastane kapısında yatcaz
Valla aşko testi atıyorum size göz var ya buna yok demek bizim çıkan gölgelere ihanettir ahahahah
Çok iyi olmus arkadaş gibi arkadaş beee
Ay ben dayanamam aşko eşide gececi çalışıyor dayanamadım valla
Ayy ne güzel ya ❤❤ biz konuya hakimiz aşko söyle arkadaşına❤❤ inşallah güzel haberler versin bebeğim bizede haber et
Ahahaha aynen aşko testi atıyorum hiç oynama falan yok Allah aşkına buna yok denir mi bana görüntülü aramada gösterdi yaptıda görüyorum var ya diyorum ama kırmızı çizgi gibi çizgi değil ki diyor resmini çek at incelicem dedim kabak gibi orda çizgi dururmuyum ben sabah işe gidecek bide sonuç çıksa çığlığı basacakta bekliyoruz halen hastane önünde

Eklentiler

• 9ECE337F-F998-41DA-9DDE-4C1248BE55C7.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 42
Ohooo o arkadaş bizim gördüğümüz gölgelere bi baksa derki burda gölge yok

Yaaa basbaya var işte bee

Ayy çıkmadı hala bizde çatladık burda

Ohooo o arkadaş bizim gördüğümüz gölgelere bi baksa derki burda gölge yok

Yaaa basbaya var işte bee
Çıktı aşkolar dakikalardır ağlıyoruz yeni geldik kendimize ahahaha hcg 18 daha çok yeni ama teyze oluyorummmm adetine 4 gün var zaten ben giderken dedim 15-20 arası çıkar dedim doktorda çok yeni olduğu için normal değer şuan evet gebelik var ama iki günde bir kontrol edelim değer artışını takip edeceğiz dedi çarşamba bende minik yeğenimin değerini görmeye gitcem tabiki sağlıcakla tutunsun inşallah minik kuzum ve bu bizim hayalimizdi beraber hamiş olup beraber büyütmek çok istiyorduk inşallah diğer yakın aylarda bende güzel haberler alırsam çifte düğün gibi bişey olcak bize

Ayy kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah ya çok tebrik ederim hem arkadaşını hemde seni aşko sonuçta teyze oldun ana yarısısın

Ayy çok sevindimm yaa sağlıkla artsın değerleri sağlıkla tutunsun bebiş inşallah sende güzel haberi verirsin yakında ve hayaliniz gerçek olur kuzum

Ayy kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah ya çok tebrik ederim hem arkadaşını hemde seni aşko sonuçta teyze oldun ana yarısısın
Teşekkür ederiz aşko Kesinlikle öyle ben zaten ondan çok sevindim o idrak edemedi pek yani şuan kendinde değil yarın kendine gelir şükür Allah’a aldık güzel haberi o kadar mutluyum ki elim ayağım durmuyordu biraz daha bekliyorum arabayı kullancak kıvama gelmeye çalışıyorum şuan arabanın içinde bekliyoruz bir sigara içiyorum kendime gelip eve bırakcam arkadaşı bende eve geçicem

Ayy çok sevindimm yaa sağlıkla artsın değerleri sağlıkla tutunsun bebiş inşallah sende güzel haberi verirsin yakında ve hayaliniz gerçek olur kuzum
Çok teşekkür ederim aşko amin inşallah hepimiz alalım güzel haberlerbu haber şu hastane önünde kesinleşmiş değerle mutlu olmak o kadar güzel bir duyguymuş ki kendi sonucum olmasa bile o duyguyu tatmış oldum şükür Allaha

Kıyamam size ya ❤❤❤ yaa aşkım inşallah seninde güzel haberini en kısa zamanda alır birlikte burda ağlarız seninle birlikte mutluluktan ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…