- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.581
Maşallah kuzum o güzel kalbine daha güzelleri nasip olsun inşallahÇıktı aşkolar dakikalardır ağlıyoruz yeni geldik kendimize ahahahahcg 18 daha çok yeni ama teyze oluyorummmm adetine 4 gün var zaten ben giderken dedim 15-20 arası çıkar dedim doktorda çok yeni olduğu için normal değer şuan evet gebelik var ama iki günde bir kontrol edelim değer artışını takip edeceğiz dedi çarşamba bende minik yeğenimin değerini görmeye gitcem tabiki sağlıcakla tutunsun inşallah minik kuzum ve bu bizim hayalimizdi beraber hamiş olup beraber büyütmek çok istiyorduk inşallah diğer yakın aylarda bende güzel haberler alırsam çifte düğün gibi bişey olcak bize
Dikkat et aşkom gidince haber et ❤Amiiin amiiin aşko hepimiz alalım güzel haberler neyse kuzum eve gideyim yazarım öptüm sizi
Aşkom onlar çoktan akmış olmalı bence o değilKızlarr kızlar giremedim bu gün misafirlerim var şimdi bişey soracam. Bizim en son dün gece birliktelik oldu 24 saat geçti şimdi bende sulu kremi gibi kaygan akıntı var. İlişkiden mi kaldı ki. Normalde yarın yani artık bu gün regl günüm kup kuru olurdum normalde.
Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow ve diğer uyanık olan kızçeler anlayan bi cevap versin kız
Geldim aşko evdeyimDikkat et aşkom gidince haber et ❤
O akıntıyı biliyorum aşko test yapsanaKızlarr kızlar giremedim bu gün misafirlerim var şimdi bişey soracam. Bizim en son dün gece birliktelik oldu 24 saat geçti şimdi bende sulu kremi gibi kaygan akıntı var. İlişkiden mi kaldı ki. Normalde yarın yani artık bu gün regl günüm kup kuru olurdum normalde.
Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow ve diğer uyanık olan kızçeler anlayan bi cevap versin kız
Oturmadım aşko az sonra ılımasını bekliyorum sonra oturup kalkıp ekşın dıkşın yapıciğimGeldim aşko evdeyimsizler napıyosunuz bakalım naptınız aşko sen Buhara oturdun mu bugün
Teşekkür ederim canım benim bu haber bu mutluluk beni uzun süre idare eder nasipse üstüne eklenir katlarız mutluluğu inşallahMaşallah kuzum o güzel kalbine daha güzelleri nasip olsun inşallah
Oh oh hazırsın yani güzeeelOturmadım aşko az sonra ılımasını bekliyorum sonra oturup kalkıp ekşın dıkşın yapıciğim
Aşkom dün yapmıştım en son gölge bile çıkmamıştı daha yakında yapmamAşkom onlar çoktan akmış olmalı bence o değilayy kuzum test yapcak misin tekrar yada yaptın mı bi daha ❤
Aşko daha dün sabah yaptım hiç gölge bile yoktu ya bi kaç gün geçsin. Ay bide belim ağrıyor benim regl öncesi ağrımazdı. Ama işte ne belirtiler fos çıktı diye pek size de bişey demedimO akıntıyı biliyorum aşko test yapsana
Kaset testse çıkmamıştır aşko bekle bakalım yarın ola hayır olaAşkom dün yapmıştım en son gölge bile çıkmamıştı daha yakında yapmam
Çok tehesüf ederim aşkoAşkom dün yapmıştım en son gölge bile çıkmamıştı daha yakında yapmam
Süper aşkoÇok hazırım aşko
Öyle kaydettim seni aşkooommm irkek annemKız allah seni yeni gördüm giremedim bugün nee güldüm yairkekk annesini ahahahaha sen çok yaşa
Nasip bakalım bi iki gün daha regl gelmezse o zaman test yaparım bide ben iki gün önce akıntı içinde iki tane iğne ucu gibi kan gördüm çok küçüktü nokta kadar. Ben onu görünce bi kaç gün sonra regl gelir normaldeKaset testse çıkmamıştır aşko bekle bakalım yarın ola hayır ola
Bende hatırlayamadım attıysa kesin ben görmüşümdür de bana inanmamıştır deli bu diye ahahaha dimi aşkoÇok tehesüf ederim aşkosen attın mı onu bize bakalım hatırlamıyorum yada kaçırdım mı bebeğim
İnşallah bebeğim ya hepimiz için güzel bir ay olsunSüper aşkosen bunu başaracaksın hadi bakalım bu ay daha güzel şeyler olacak inşallah
Bende hatırlamıyorum aşko biz görerdikBende hatırlayamadım attıysa kesin ben görmüşümdür de bana inanmamıştır deli bu diye ahahaha dimi aşkoVeziir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?