- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.601
Bencede Şahin gibi gözlerimiz maşallah aşkoBende hatırlamıyorum aşko biz görerdik
Yok bebeğim atmadım ama atayım bak. Ovula diye bi markaÇok tehesüf ederim aşkosen attın mı onu bize bakalım hatırlamıyorum yada kaçırdım mı bebeğim
Aşk olsun kızBende hatırlayamadım attıysa kesin ben görmüşümdür de bana inanmamıştır deli bu diye ahahaha dimi aşkoVeziir
Yok bebeğim atmadım ama atayım bak. Ovula diye bi markaEki Görüntüle 3139528 Eki Görüntüle 3139529 Eki Görüntüle 3139530 Eki Görüntüle 3139531
Evet aşko maşallahBencede Şahin gibi gözlerimiz maşallah aşko
Kalk gidiyoruz aşko olmayacak böyle bu gözler bize sıkıntı çıkarcak
Aşko yok diyip üzemem var diyip umutlandıramam baktığımda gölge var gibi geliyor ama kanıtlayamıyorum yapıyorum yapıyorum sizin göreceğiniz şekilde çıkartamıyorumAşk olsun kızattım şimdi bi bak bakalım
Kalkamam 10 dk sonra gidelim aşko buhardayım hsjsjjsjsKalk gidiyoruz aşko olmayacak böyle bu gözler bize sıkıntı çıkarcak
Ahahaha aman otur otur sen buhardan kalkma sonra giderizKalkamam 10 dk sonra gidelim aşko buhardayım hsjsjjsjsben çizgi görüyorum sanki sende görüyo musun aşko
Aşko ben evirdim çevirdim içini söktüm yine göremedimAşko yok diyip üzemem var diyip umutlandıramam baktığımda gölge var gibi geliyor ama kanıtlayamıyorum yapıyorum yapıyorum sizin göreceğiniz şekilde çıkartamıyorumbekleyelim aşko nasip
Kız nasıl görüyon bunda yok yaKalkamam 10 dk sonra gidelim aşko buhardayım hsjsjjsjsben çizgi görüyorum sanki sende görüyo musun aşko
İnşallah olmazsınAşko ben evirdim çevirdim içini söktüm yine göremedimbakak görek ya ben kendimi negatife alıştırdım regl bekliyorum
Aşkom ben bi bu fotoğrafta görür gibi olmuştumAşko yok diyip üzemem var diyip umutlandıramam baktığımda gölge var gibi geliyor ama kanıtlayamıyorum yapıyorum yapıyorum sizin göreceğiniz şekilde çıkartamıyorumbekleyelim aşko nasip
Amin kuzum inşallahİnşallah olmazsıntabi herşey önce nasip ben yatıyorum aşkolar uzun bir gün oldu bana uykumda geldi öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşallah Mucizemmm16
He bu aradaDemgey3 bu hengamede gözümden kaçtı sanma yoksun ortalıkta farkındayım yarın alıcam hesabını nerlerdesin napıyosun ekşınlarında bitti ortadan nereye kayboldun sen sorcam
Bende baktım kendim görüyorum ama kanıtlayamıyorum aşkoAhahaha aman otur otur sen buhardan kalkma sonra giderizaynen aşko görüyorum gibi ama ışıklandırma yapıyorum görebilceğiniz şekilde çıkmıyor anlam veremedim
Aşkom bende görüyorum inşallah bebeğin seninledir regli gelmez bebiş gelir inşallah yaaAşko ben evirdim çevirdim içini söktüm yine göremedimbakak görek ya ben kendimi negatife alıştırdım regl bekliyorum
Allahım çok aminAşkom bende görüyorum inşallah bebeğin seninledir regli gelmez bebiş gelir inşallah yaa❤❤❤
Aşko ekşın dıkşına gidiyorum bende farkettim sorarız yarınİnşallah olmazsıntabi herşey önce nasip ben yatıyorum aşkolar uzun bir gün oldu bana uykumda geldi öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşallah Mucizemmm16
He bu aradaDemgey3 bu hengamede gözümden kaçtı sanma yoksun ortalıkta farkındayım yarın alıcam hesabını nerlerdesin napıyosun ekşınlarında bitti ortadan nereye kayboldun sen sorcam
Amin bebeğim inşallah çok çok aminAllahım çok amin
Hayırlısıyla gelsin bebişim çok bekledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?