Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşk olsun kız attım şimdi bi bak bakalım
Aşko yok diyip üzemem var diyip umutlandıramam baktığımda gölge var gibi geliyor ama kanıtlayamıyorum yapıyorum yapıyorum sizin göreceğiniz şekilde çıkartamıyorum bekleyelim aşko nasip

Kalkamam 10 dk sonra gidelim aşko buhardayım hsjsjjsjs ben çizgi görüyorum sanki sende görüyo musun aşko
Ahahaha aman otur otur sen buhardan kalkma sonra gideriz aynen aşko görüyorum gibi ama ışıklandırma yapıyorum görebilceğiniz şekilde çıkmıyor anlam veremedim

Aşko yok diyip üzemem var diyip umutlandıramam baktığımda gölge var gibi geliyor ama kanıtlayamıyorum yapıyorum yapıyorum sizin göreceğiniz şekilde çıkartamıyorum bekleyelim aşko nasip
Aşko ben evirdim çevirdim içini söktüm yine göremedim bakak görek ya ben kendimi negatife alıştırdım regl bekliyorum

Aşko ben evirdim çevirdim içini söktüm yine göremedim bakak görek ya ben kendimi negatife alıştırdım regl bekliyorum
İnşallah olmazsın tabi herşey önce nasip ben yatıyorum aşkolar uzun bir gün oldu bana uykumda geldi öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşallah Mucizemmm16
He bu arada Demgey3 bu hengamede gözümden kaçtı sanma yoksun ortalıkta farkındayım yarın alıcam hesabını nerlerdesin napıyosun ekşınlarında bitti ortadan nereye kayboldun sen sorcam

Aşkom ben bi bu fotoğrafta görür gibi olmuştum

Amin kuzum inşallah
Hayırlı geceler

Aşko ekşın dıkşına gidiyorum bende farkettim sorarız yarın iyi geceler öpüyorum hepinizi Veziir kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…