- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.621
İyi geceler bebişimAşko ekşın dıkşına gidiyorum bende farkettim sorarız yarıniyi geceler öpüyorum hepinizi Veziir kuşum
Deldirdiğim yerde söylediler serum fizyolojikle de temizleyebilirsin diye ama teramisin yeterli olur sanırım. Hassas bir bölge olduğu için orda bi farklı kabuklanma oluyor o yüzden de çevirmemi söylemişlerdi günde bir iki kerebitliKedi kuzum beni bi aydınlatsana görünce sanırım tragus deldirdin sen
Ben şuan teramicin mi bi krem varya onu sürüyorum o yeterli değil mi ? serum fizyolojik demişsin o ne için kullanılıyor kullanmam mı gerekiyor yarın hemen alayımtecrübe ve dikkat etmem gereken şeyleri söylersen çok sevinirim
Allahimm tam görmek istediğim test ben burdayım diye bağırıyor resmentırnaklarım için kusura bakmayınyaptıktan sonra 1 dakika içinde çıkmıştı hâlâ da böyle
Hamilemisinn canım seni Mart topiğinden hatırlıyorumm sizleri takip ederken tabloda gördüm şimdiiAllahimm tam görmek istediğim test ben burdayım diye bağırıyor resmenmaşallah canım tebrik ederim
Ben olmuştum canım evet 5 dk bile sürmüyor çok kolay ve hızlı bi işlem.Kızlar günaydın
Bizim geup da asılama olanlar kimler
İnstgramdan asılama videosunu gördüm 5 dk sürmüş hakkaten
Hadi yA ay bi heyecanlandım kuzu yA :) yaparım dimi hsg be simir yaptırdım onunda yaptırırm diyorumBen olmuştum canım evet 5 dk bile sürmüyor çok kolay ve hızlı bi işlem.
Canim benim sana da çok geçmiş olsun. Öyle duydum ben de açıkçası bugün öğlen çıkacak inşallah bekliyorumOhh iyi olmuş ikna çabaları sonuç vermişinşallah yaşamıcaksın kuzum kimyasal sonrası herkes sağlıklı gebelik kolay demiş bende kimyasal yaşadm bu ay o korkuyu anlayabiliyorum sonuç ne zaman çıkacak
Canim sanmiyorum çoktan kururdu bu saate kalmaz. Yumurtlama akintisina benziyor akintnKızlarr kızlar giremedim bu gün misafirlerim var şimdi bişey soracam. Bizim en son dün gece birliktelik oldu 24 saat geçti şimdi bende sulu kremi gibi kaygan akıntı var. İlişkiden mi kaldı ki. Normalde yarın yani artık bu gün regl günüm kup kuru olurdum normalde.
Mucizemmm16 M Mavimiresl @raainbow ve diğer uyanık olan kızçeler anlayan bi cevap versin kız
Ay inşallah inşallah kuzumTeşekkür ederim canım benim bu haber bu mutluluk beni uzun süre idare eder nasipse üstüne eklenir katlarız mutluluğu inşallah
Ben ciddi ciddi vazgectim. Hatta yumurtlama günüm sanirim seffaf akintim ve kasık agrim var. Degerlendirmedim. Eşimle de kavgaliyim. Hatta biraz önce yazdım. Benim esimin cevresi cok genis ve surekli yanina gelir arkadaşları her aksam geliyorlar gecen hafta secim vardi hep burdalardi dün de disari cikalim dedim beraber vakit gecirelim annesiyle teyzesinide cagirdi yanimiza eve geldik saat 10 gibi. Arkadaslari bekliyomus bizim asagiki cafe de koşa koşa oraya gitti bende erken gel dedim saat 12ye dogru geldi.Bende bu ay vazgeçmiştim
Eşime de cok kizginim kuzu. Hatta yumurtlama gunundeyim suan degerlendirmedim. İstemiyorum artik. O evde olan 2 çocuğuyla ilgilensin vakit gecirmeyi ogrensinde 3. Simdilik kalsinAy malesef aşko ama biri yazmıştı buraya tarif kimdi acaba yaa
Nasl ne zaman neden
Yapmicak ne var ki kuzum? Canını acıtacak hiçbişey yok ki, normal vajinal muayene gibi. Hsg nin üstüne mis gibi olur vallaHadi yA ay bi heyecanlandım kuzu yA :) yaparım dimi hsg be simir yaptırdım onunda yaptırırm diyorum
Cansın yaYapmicak ne var ki kuzum? Canını acıtacak hiçbişey yok ki, normal vajinal muayene gibi. Hsg nin üstüne mis gibi olur valla
Yumurtlama akıntısını biliyorum canım ya o şeffaf oluyor bende. Bu böyle bulanık bi renk krem rengi ve beyaz arasında bi renkCanim sanmiyorum çoktan kururdu bu saate kalmaz. Yumurtlama akintisina benziyor akintn
Yani sperm rengi gibi diyosun. Kuzu insallah bebek falandir yaaYumurtlama akıntısını biliyorum canım ya o şeffaf oluyor bende. Bu böyle bulanık bi renk krem rengi ve beyaz arasında bi renk
Evet canım benziyor ama işte ilişkinin üzerinden 24 saat geçmişti.Yani sperm rengi gibi diyosun. Kuzu insallah bebek falandir yaa
Yani gece olup sabah gelse akinti (arada bendede oluyor) bu normal ama sperm zaten cok cabuk kuruyan bisey ben sperm oldugunu düşünmüyorumEvet canım benziyor ama işte ilişkinin üzerinden 24 saat geçmişti.
Bakalım bi kaç gün sonra anlarız aşko. Benim kaç gündür belim ağrıyor bunlar hiç olan şeyler değil heee o ay bu ay mı dersinizYani gece olup sabah gelse akinti (arada bendede oluyor) bu normal ama sperm zaten cok cabuk kuruyan bisey ben sperm oldugunu düşünmüyorum
Askim belli olmaz her an her sey olabilirBakalım bi kaç gün sonra anlarız aşko. Benim kaç gündür belim ağrıyor bunlar hiç olan şeyler değil heee o ay bu ay mı dersiniz
Ama daha iki gün önce test yaptım çizgi mizgi yoktu. Gerçi o da kaset testti ama olsun gölge de yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?