Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deldirdiğim yerde söylediler serum fizyolojikle de temizleyebilirsin diye ama teramisin yeterli olur sanırım. Hassas bir bölge olduğu için orda bi farklı kabuklanma oluyor o yüzden de çevirmemi söylemişlerdi günde bir iki kere

Kızlar günaydın
Bizim geup da asılama olanlar kimler
İnstgramdan asılama videosunu gördüm 5 dk sürmüş hakkaten

Allahimm tam görmek istediğim test ben burdayım diye bağırıyor resmen maşallah canım tebrik ederim
Hamilemisinn canım seni Mart topiğinden hatırlıyorumm sizleri takip ederken tabloda gördüm şimdii

Canim benim sana da çok geçmiş olsun. Öyle duydum ben de açıkçası bugün öğlen çıkacak inşallah bekliyorum

Canim sanmiyorum çoktan kururdu bu saate kalmaz. Yumurtlama akintisina benziyor akintn

Bende bu ay vazgeçmiştim
Ben ciddi ciddi vazgectim. Hatta yumurtlama günüm sanirim seffaf akintim ve kasık agrim var. Degerlendirmedim. Eşimle de kavgaliyim. Hatta biraz önce yazdım. Benim esimin cevresi cok genis ve surekli yanina gelir arkadaşları her aksam geliyorlar gecen hafta secim vardi hep burdalardi dün de disari cikalim dedim beraber vakit gecirelim annesiyle teyzesinide cagirdi yanimiza eve geldik saat 10 gibi. Arkadaslari bekliyomus bizim asagiki cafe de koşa koşa oraya gitti bende erken gel dedim saat 12ye dogru geldi.
Benimde sabrım bi yere kadar her aksam evde tek oturacaksam anamın evinde otururdum hic evlenmezdim. Onada yazdim sen ilk önce aksamlari evinde otur karınla 2 cocugunla ilgilen yeterli senin icin 2 cocukla ilgilenemeyen 3 le hic ilgilenemez. Aksamlari evinde oturan bi adam olmadigin sürece 3 cocuk yok dedim.

Ay malesef aşko ama biri yazmıştı buraya tarif kimdi acaba yaa

Nasl ne zaman neden
Eşime de cok kizginim kuzu. Hatta yumurtlama gunundeyim suan degerlendirmedim. İstemiyorum artik. O evde olan 2 çocuğuyla ilgilensin vakit gecirmeyi ogrensinde 3. Simdilik kalsin

Yapmicak ne var ki kuzum? Canını acıtacak hiçbişey yok ki, normal vajinal muayene gibi. Hsg nin üstüne mis gibi olur valla
Cansın ya vallla cok heyecnslıyım bu ay olmaz ise işte asılama kız bide tabikide hayırlısı da biz de eşimle ikiz cok istiyoruz hemde deli gbi bakalım ay valla ins olur hemencıcıck doktorum da cokmiyi işinde uzman cokmsukjr bide maneviystlı işlemi yaparken dua ediyormuş

Canim sanmiyorum çoktan kururdu bu saate kalmaz. Yumurtlama akintisina benziyor akintn
Yumurtlama akıntısını biliyorum canım ya o şeffaf oluyor bende. Bu böyle bulanık bi renk krem rengi ve beyaz arasında bi renk

Yani gece olup sabah gelse akinti (arada bendede oluyor) bu normal ama sperm zaten cok cabuk kuruyan bisey ben sperm oldugunu düşünmüyorum
Bakalım bi kaç gün sonra anlarız aşko. Benim kaç gündür belim ağrıyor bunlar hiç olan şeyler değil heee o ay bu ay mı dersiniz
Ama daha iki gün önce test yaptım çizgi mizgi yoktu. Gerçi o da kaset testti ama olsun gölge de yoktu

Askim belli olmaz her an her sey olabilir insallah o ay bu ay dır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…