Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M mucizeOldu aşkom tarifi buldum bak ❤

Kızlarrrrr günaydınnnnn bi uyumuşum bi uyumuşum valla yeni uyandım dün neler olmuş neler _Umutlu_Pozitif_ aşko sen çok yaşa yaaa ne güzel yapmışsın arkadaş gibi arkadaş Çok sevindim arkadaşının hamile olmasına inşallah darısı sana kuzum beniiimmm beraber doğurur beraber büyütürsünüz Valla ekşında değildim aşko ama dün gece gözüm kanlandı şişti gibi oldu anlamadım telefona hiç bakamadım hemen yattım

M MiuLego asko kizlar ben 2 gundur hic yanaşmıyorum geliyo saga sola donuyo yanasiyo sürünüyor ama kızgınım. Aslinda tek suclu o sayilmaz surekli geliyo arkadaşlari surekli cagiriyorlar evimizin altina geliyolar diye bizimki yanliz birakamiyo. Ama bizimde ona ihtiyacimiz var sonucta. Sabahtan aksama kadar evde tekim zaten aksam oluncada yemek yiyip cikiyo bu son 2 hafta cok abartti. Bende tepki veriyorum. Biz cunku onun arkadaşlariyla gecirdigi vakit yüzüne daha önce de skntilar yasadik. Sabah cok soylendim yolcu etmedim ise giderken. Msjda yazdim ardindan (klasik Türk kadini hirsini alamayinca msjla devam eden )

Yok kalanlar olamaz bu kuzum benim kimyasal olsada hamile oldugumu öğrendiğim ay böyle bi akıntım vardı

Teşekkür ederim canım amiiinnn günaydın evet güzel bir gün oldu dün aa neden oldu ki aşko şimdi nasıl

Yok kalanlar olamaz bu kuzum benim kimyasal olsada hamile oldugumu öğrendiğim ay böyle bi akıntım vardı
Benimde vardı ağustos ayında hep yazdım buraya kremle şeffaf renginde uzayan sulu her wcye gidişimde gelmişti ve ilk defa öyle akıntı görmüştüm o ay emindim ben belirtilerimden ama işte nasip değilmiş bende Veziir den şüphelendim o yüzden

Bende alaym bi serum fizyolojik sağol kuzum dün çarptm bi güzel kanadı valla sorma korktm iyileşene kadar dokunma diyince banada mantksz geldi dokunmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…