- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.641
Kız her ay alışmışım negatife hiç pozitif gibi düşünemiyorumAskim belli olmaz her an her sey olabilirinsallah o ay bu ay dır
Enişteyi gönder bana kinlendim bir iki pataklıycamEşime de cok kizginim kuzu. Hatta yumurtlama gunundeyim suan degerlendirmedim. İstemiyorum artik. O evde olan 2 çocuğuyla ilgilensin vakit gecirmeyi ogrensinde 3. Simdilik kalsin
M mucizeOldu aşkom tarifi buldum bak ❤Hoşbuldum canımbal toz tarçın ve aktardan çörekotunu çektirip toz halinde aldım adetin 2.günü başladım 1 tatlı kaşığı bal a çörekotu ve tarçından göz kararı ekledim macun kıvamında sabah akşam yedim 10 gün bi yandan da ovulasyonla takip ettim pko olduğum için sonra 3 gün soğan kürü yaptım yumurta çatlasın diye sonra bıraktım tabi gün aşırı ilişki devam etti çatlamadan sonra 2 hafta bekledim kan testi yaptırdım negatif çıktı adet olmayı bekliyodum 2 hafta geçti gelen giden olmadı doktora gittim meğer geç döllenmeyle hamile kalmışım benim hikaye böyle gelişti ama ondan önce neler denemedim ki 3 yıl uğraştım
M Mavimiresl kankacım sonra bana da gönder bende pataklıycamEnişteyi gönder bana kinlendim bir iki pataklıycam
kendi kocalarımız bitti başkalarınınkine sardık şimdi
Evettkendi kocalarımız bitti başkalarınınkine sardık şimdi
Dünkü verdiğim test 380 çıktı canimOhh iyi olmuş ikna çabaları sonuç vermişinşallah yaşamıcaksın kuzum kimyasal sonrası herkes sağlıklı gebelik kolay demiş bende kimyasal yaşadm bu ay o korkuyu anlayabiliyorum sonuç ne zaman çıkacak
Dünkü verdiğim beta hcg testi 380 çıktı canim.Bu yarın pik olur aşko
Ayyy maşallahDünkü verdiğim beta hcg testi 380 çıktı canim.
Haber vereyim dedim
kız evhamlıııııııı...Hadi yA ay bi heyecanlandım kuzu yA :) yaparım dimi hsg be simir yaptırdım onunda yaptırırm diyorum
Şu an daha da heyecan yaptımAyyy maşallahkız adetin gecikmemişti bu çok yüksek canım ikiz mi acabaaa
M MiuLego asko kizlar ben 2 gundur hic yanaşmıyorum geliyo saga sola donuyo yanasiyo sürünüyor ama kızgınım. Aslinda tek suclu o sayilmaz surekli geliyo arkadaşlari surekli cagiriyorlar evimizin altina geliyolar diye bizimki yanliz birakamiyo. Ama bizimde ona ihtiyacimiz var sonucta. Sabahtan aksama kadar evde tekim zaten aksam oluncada yemek yiyip cikiyo bu son 2 hafta cok abartti. Bende tepki veriyorum. Biz cunku onun arkadaşlariyla gecirdigi vakit yüzüne daha önce de skntilar yasadik. Sabah cok soylendim yolcu etmedim ise giderken. Msjda yazdim ardindan (klasik Türk kadini hirsini alamayinca msjla devam edenEvettaşko bende benimkine sinirliyim dün gece yorgunum halsizim ayağı yaptı ve uyudu adi alçak kaç gündür de değişik değişik davranıyo ayar etti beni hazır benimkine sinirliyken enişteyi de aradan çıkarayım dedim
kız evhamlıııııııı...
çok evham yapma dedıgım gıbı cok kolay bir işlem.
ıkı kere asılama oldum ben
Yok kalanlar olamaz bu kuzum benim kimyasal olsada hamile oldugumu öğrendiğim ay böyle bi akıntım vardıKızlarr kızlar giremedim bu gün misafirlerim var şimdi bişey soracam. Bizim en son dün gece birliktelik oldu 24 saat geçti şimdi bende sulu kremi gibi kaygan akıntı var. İlişkiden mi kaldı ki. Normalde yarın yani artık bu gün regl günüm kup kuru olurdum normalde.
Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow ve diğer uyanık olan kızçeler anlayan bi cevap versin kız
Ayy anne olaymdaa aşkom irkeeek kız farketmiyor artıkÖyle kaydettim seni aşkooommm irkek annem
Teşekkür ederim canım amiiinnnKızlarrrrr günaydınnnnn bi uyumuşum bi uyumuşum valla yeni uyandımdün neler olmuş neler _Umutlu_Pozitif_ aşko sen çok yaşa yaaa ne güzel yapmışsın arkadaş gibi arkadaş Çok sevindim arkadaşının hamile olmasına inşallah darısı sana kuzum beniiimmm beraber doğurur beraber büyütürsünüz Valla ekşında değildim aşko ama dün gece gözüm kanlandı şişti gibi oldu anlamadım telefona hiç bakamadım hemen yattım
Olamadik işte hala yerimizde sayıyoruzAyy anne olaymdaa aşkom irkeeek kız farketmiyor artık
Benimde vardı ağustos ayında hep yazdım buraya kremle şeffaf renginde uzayan sulu her wcye gidişimde gelmişti ve ilk defa öyle akıntı görmüştüm o ay emindim ben belirtilerimden ama işte nasip değilmişYok kalanlar olamaz bu kuzum benim kimyasal olsada hamile oldugumu öğrendiğim ay böyle bi akıntım vardı
Bende alaym bi serum fizyolojik sağol kuzum dün çarptm bi güzel kanadı valla sorma korktmDeldirdiğim yerde söylediler serum fizyolojikle de temizleyebilirsin diye ama teramisin yeterli olur sanırım. Hassas bir bölge olduğu için orda bi farklı kabuklanma oluyor o yüzden de çevirmemi söylemişlerdi günde bir iki kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?