- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.661
DemaaaYok kalanlar olamaz bu kuzum benim kimyasal olsada hamile oldugumu öğrendiğim ay böyle bi akıntım vardı
Aşko sen o ay hamilemiydin ay kaçırmışım orasınıBenimde vardı ağustos ayında hep yazdım buraya kremle şeffaf renginde uzayan sulu her wcye gidişimde gelmişti ve ilk defa öyle akıntı görmüştüm o ay emindim ben belirtilerimden ama işte nasip değilmişbende Veziir den şüphelendim o yüzden
Yarın yap canım yarın daha iyiŞu an daha da heyecan yaptımama kızımda da böyle çıkmıştı. Testi tekrarlayalım ama bugün mü yarin mj canim sence
Sağol kuzum. Mutlaka etiketlr her sayfayı okuyamıyorm kaçmasın gözümdenCanim benim sana da çok geçmiş olsun. Öyle duydum ben de açıkçası bugün öğlen çıkacak inşallah bekliyorum
Ahh ahh bazen cidden sinir ediyorlar. Sen daha iyi bilirisn tbi kuzum rabbim evlatlarınıza sağlıklı uzun ömür versin öncelikle eğer nasipse 3. De olur bigün sen canını sıkma hiçEşime de cok kizginim kuzu. Hatta yumurtlama gunundeyim suan degerlendirmedim. İstemiyorum artik. O evde olan 2 çocuğuyla ilgilensin vakit gecirmeyi ogrensinde 3. Simdilik kalsin
Ben o ay hamile olduğuma emindim aşko yumurtlamadan hemen sonra başladı kasık ağrılarım batmalar akıntı onları ben ilk defa yaşadım hayatımda aşko testlerim silikti sonra adet oldum kimyasal geçirdiğime inanıyorum bak eylüldede silik gördüm ama belirtim var demedim ama ağustosta çok hissettim yaşadım onlarıAşko sen o ay hamilemiydin ay kaçırmışım orasını
Canımmm çok sağol bende kafama göre karıştırdım yedim bugğn ilk günümM mucizeOldu aşkom tarifi buldum bak ❤
Evet silik görmüştük sende onu hatırlıyorum. Ay bende nolacak bakalımBen o ay hamile olduğuma emindim aşko yumurtlamadan hemen sonra başladı kasık ağrılarım batmalar akıntı onları ben ilk defa yaşadım hayatımda aşko testlerim silikti sonra adet oldum kimyasal geçirdiğime inanıyorum bak eylüldede silik gördüm ama belirtim var demedim ama ağustosta çok hissettim yaşadım onları
CiddimisinDünkü verdiğim test 380 çıktı canim
Gerçekten hatta adet olcam neden durmuyor bu akıntım falan dedim ve durmadıdaDemaaa
Heveslenirim aşkooo
Olamadik işte hala yerimizde sayıyoruz
Canim benim 380 çıktı mesajını görünce yazayım dedimSağol kuzum. Mutlaka etiketlr her sayfayı okuyamıyorm kaçmasın gözümden
Ahh ahh bazen cidden sinir ediyorlar. Sen daha iyi bilirisn tbi kuzum rabbim evlatlarınıza sağlıklı uzun ömür versin öncelikle eğer nasipse 3. De olur bigün sen canını sıkma hiç
Amin canım amin inşallah ben de dua edeceğimCiddimisinay kuzum nasl güzel haber sağlıkla gelsin bebiş
Sağol kuzummmAmin canım amin inşallah ben de dua edeceğim
Bırakma aşko ne zaman tutacağını bilemeyizCanımmm çok sağol bende kafama göre karıştırdım yedim bugğn ilk günümben ilişkiyi yumurtlamadan sonra bırakıyordum aslında devam etmeli demek ki
Hoş buldum canım listeyeNe sende aşko❤ hoşgeldin canım ❤
Olabilir canım erken gebelik testi yapabilirsin istersen yada batı bekleyebilirsinKızlar bat’ıma 5 gün var kasıklarımda bi sancı var hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Aşko napıyosun kız senin ekşın dün olmamış galiba doğru mu anladım bu eniştelerle acil toplantı yapmamız lazımBırakma aşko ne zaman tutacağını bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?