Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın aşko yani erkekler artık bilinçli olmalı sana çocuklara eve vakit ayırmasını beklemen çok doğal olması gerekende bu gaza getirmek istemem ama doğruyu yapıyorsun biraz silkelenip kendine gelir belki inşallah hayırlısı ile tez vakitte aklını toplar enişteler beni kızdırmaya başladılar yaniii

Esin biraz rahat biri gibi geldi bütün sorumluluklar sana kalmış gibi. Tabi veren rabbim de sen bence biraz dinlen hazır hissettiğinizde olur inşallah. Çok yıpranmış gibi gözüküyorsun kuzum

Aşko napıyosun kız senin ekşın dün olmamış galiba doğru mu anladım bu eniştelerle acil toplantı yapmamız lazım
Aynen öyle aşkom bide buhardan kalkmak zorunda kaldım sana 10 dk sonra dedim o seslendi aşağıdan yukarıya ayı gibi sesleniyo cocugu uyandırcak diye kalktım bildiği halde seslendi sonra da döndü kıçını uyudu

Gerçekten hatta adet olcam neden durmuyor bu akıntım falan dedim ve durmadıda kimyasal olmasaydı benm net belirtilerimden biriydi akıntım
Aşko ya akıntı arasında minik kahverengi leke vardı nokta kadar benim regl böyle başlıyor bebeyimler

Kızlar benim normalde regl öncesi aşırı göğüs hassasiyetim olur regl olmadan bir gün önce göğüslerim normale döner şimdi bu ay ilk kez ovulasyon testi yapmadım uygulamaya göre reglime 6 7 gün kaldı ama bende 0 göğüs hassasiyeti. Böyle olduğunu asla hatırlamıyorum hamilelik desem hamilelikte göğüsler daha hassas oluyo diyolar böyle birşey başına gelen var mı acaba bu ay yumurtlama mı olmadı

Benim iki kimyasal gebelikte göğüslerim hiç agrimiyordu bı o farkla hissetmiştim. Herkesin göğüsleri hassas olcak diye birşey yok bu bir belirti olabilir canım

Benim iki kimyasal gebelikte göğüslerim hiç agrimiyordu bı o farkla hissetmiştim. Herkesin göğüsleri hassas olcak diye birşey yok bu bir belirti olabilir canım
Normalde göğüs hassasiyeti olur mu peki sende canım benim normalde ağrısından duramamam lazımdı bu dönem ama hiç yok ağrı büyüme hiçbir şey.

Esin biraz rahat biri gibi geldi bütün sorumluluklar sana kalmış gibi. Tabi veren rabbim de sen bence biraz dinlen hazır hissettiğinizde olur inşallah. Çok yıpranmış gibi gözüküyorsun kuzum
Kuzum inanki hafta sonlari pazar genelde kahvaltiya cikariz yada ben cikarim hafta ici bisey demez ama aksamlari bu sekilde yapmasi beni rahatsız ediyor. Yani tabii ki oda cikmali arkadasiyla genelde zaten evimizin altinda oturuyolar lokal cafe gibi biyer var. Ama cok bunaldim yaa her aksam cikilmaz dimi yani kac aksamdir diyorum ki hadi bu aksam teyzeme gecelim tamam diyo 10 dkka sonra arkadasi ariyo asagidayiz gel kostura kostura asagiya iniyor. Cocuklari sabah okula goturur aksam gelir arada bi tirnaklarini keser sabah mataralarina suyunu doldurur. Maddi konudanda bizi esirgemez biseyden. Ama yani şu arkadaslara ayrilan vakit artik iyice canımı sıkmaya basladi. Biz her seferinde senede bi kac kez bunun kavgasını ediyoruz uzunca bi dönem düzeliyor sonra yine ayni oluyor.

Aşko sen bensin kızdığım zaman bende yolcu etmiyorum hahahaha
Kuzum biraz kafanı dinle bence her evlilikte sıkıntılar muhakkak ki oluyo şöyle düşün en azından gittiği yer sizin evin altı basıp gidip hiç bi açıklama yapmayanını da gördü bu gözler yada tonlarca yalan söyleyerek çıkıp aldatanı Allah korusun kafanı dinle eşinle güzelce konuş kavga etmek çözüm değil bebeğim

Arkadaşlara çok düşkün sanki en azından evin altında cafe var uzaklara gitmiyor. İnşallah düzelir bir an önce ve barisirsiniz

Ahhh şu erkekler ya biz neler neler yapıyoruz şu erkeklerin düşüncesizlikleri beni öldürüyor ya aşkom boşver bugün olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…