- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.681
Haklısın aşko yani erkekler artık bilinçli olmalı sana çocuklara eve vakit ayırmasını beklemen çok doğal olması gerekende bu gaza getirmek istemem ama doğruyu yapıyorsun biraz silkelenip kendine gelir belki inşallah hayırlısı ile tez vakitte aklını toplar enişteler beni kızdırmaya başladılar yaniiiBen ciddi ciddi vazgectim. Hatta yumurtlama günüm sanirim seffaf akintim ve kasık agrim var. Degerlendirmedim. Eşimle de kavgaliyim. Hatta biraz önce yazdım. Benim esimin cevresi cok genis ve surekli yanina gelir arkadaşları her aksam geliyorlar gecen hafta secim vardi hep burdalardi dün de disari cikalim dedim beraber vakit gecirelim annesiyle teyzesinide cagirdi yanimiza eve geldik saat 10 gibi. Arkadaslari bekliyomus bizim asagiki cafe de koşa koşa oraya gitti bende erken gel dedim saat 12ye dogru geldi.
Benimde sabrım bi yere kadar her aksam evde tek oturacaksam anamın evinde otururdum hic evlenmezdim. Onada yazdim sen ilk önce aksamlari evinde otur karınla 2 cocugunla ilgilen yeterli senin icin 2 cocukla ilgilenemeyen 3 le hic ilgilenemez. Aksamlari evinde oturan bi adam olmadigin sürece 3 cocuk yok dedim.
Bundan sonra ki her günümüz güzel olsun inşallahTeşekkür ederim canım amiiinnngünaydın evet güzel bir gün oldu dün aa neden oldu ki aşko şimdi nasıl
Senin makyaja ihtiyacın mı var aşko ya aaaaBundan sonra ki her günümüz güzel olsun inşallahBilmiyorum aşkım ya makyaj yapıyorum ya galiba o belli saatten sonra ağır geliyor gözlerime şimdi iyiyim çok şükür
Kan testi yaptırsam çıkar mı acaba canımOlabilir canım erken gebelik testi yapabilirsin istersen yada batı bekleyebilirsin
Mayıs ve Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım canımHamilemisinn canım seni Mart topiğinden hatırlıyorumm sizleri takip ederken tabloda gördüm şimdii
Esin biraz rahat biri gibi geldi bütün sorumluluklar sana kalmış gibi. Tabi veren rabbim de sen bence biraz dinlen hazır hissettiğinizde olur inşallah. Çok yıpranmış gibi gözüküyorsun kuzumBen ciddi ciddi vazgectim. Hatta yumurtlama günüm sanirim seffaf akintim ve kasık agrim var. Degerlendirmedim. Eşimle de kavgaliyim. Hatta biraz önce yazdım. Benim esimin cevresi cok genis ve surekli yanina gelir arkadaşları her aksam geliyorlar gecen hafta secim vardi hep burdalardi dün de disari cikalim dedim beraber vakit gecirelim annesiyle teyzesinide cagirdi yanimiza eve geldik saat 10 gibi. Arkadaslari bekliyomus bizim asagiki cafe de koşa koşa oraya gitti bende erken gel dedim saat 12ye dogru geldi.
Benimde sabrım bi yere kadar her aksam evde tek oturacaksam anamın evinde otururdum hic evlenmezdim. Onada yazdim sen ilk önce aksamlari evinde otur karınla 2 cocugunla ilgilen yeterli senin icin 2 cocukla ilgilenemeyen 3 le hic ilgilenemez. Aksamlari evinde oturan bi adam olmadigin sürece 3 cocuk yok dedim.
Tamam kuzum yazıyorum hemen ❤Hoş buldum canım listeye3 Ekim de gelmedi henüz
Aynen öyle aşkomAşko napıyosun kız senin ekşın dün olmamış galiba doğru mu anladım bu eniştelerle acil toplantı yapmamız lazım
Aşko ya akıntı arasında minik kahverengi leke vardı nokta kadar benim regl böyle başlıyor bebeyimlerGerçekten hatta adet olcam neden durmuyor bu akıntım falan dedim ve durmadıdakimyasal olmasaydı benm net belirtilerimden biriydi akıntım
Benim iki kimyasal gebelikte göğüslerim hiç agrimiyordu bı o farkla hissetmiştim. Herkesin göğüsleri hassas olcak diye birşey yokKızlar benim normalde regl öncesi aşırı göğüs hassasiyetim olur regl olmadan bir gün önce göğüslerim normale döner şimdi bu ay ilk kez ovulasyon testi yapmadım uygulamaya göre reglime 6 7 gün kaldı ama bende 0 göğüs hassasiyeti. Böyle olduğunu asla hatırlamıyorum hamilelik desem hamilelikte göğüsler daha hassas oluyo diyolar böyle birşey başına gelen var mı acaba bu ay yumurtlama mı olmadı
Normalde göğüs hassasiyeti olur mu peki sende canım benim normalde ağrısından duramamam lazımdı bu dönem ama hiç yok ağrı büyüme hiçbir şey.Benim iki kimyasal gebelikte göğüslerim hiç agrimiyordu bı o farkla hissetmiştim. Herkesin göğüsleri hassas olcak diye birşey yokbu bir belirti olabilir canım
Kuzum inanki hafta sonlari pazar genelde kahvaltiya cikariz yada ben cikarim hafta ici bisey demez ama aksamlari bu sekilde yapmasi beni rahatsız ediyor. Yani tabii ki oda cikmali arkadasiyla genelde zaten evimizin altinda oturuyolar lokal cafe gibi biyer var. Ama cok bunaldim yaa her aksam cikilmaz dimi yani kac aksamdir diyorum ki hadi bu aksam teyzeme gecelim tamam diyo 10 dkka sonra arkadasi ariyo asagidayiz gel kostura kostura asagiya iniyor. Cocuklari sabah okula goturur aksam gelir arada bi tirnaklarini keser sabah mataralarina suyunu doldurur. Maddi konudanda bizi esirgemez biseyden. Ama yani şu arkadaslara ayrilan vakit artik iyice canımı sıkmaya basladi. Biz her seferinde senede bi kac kez bunun kavgasını ediyoruz uzunca bi dönem düzeliyor sonra yine ayni oluyor.Esin biraz rahat biri gibi geldi bütün sorumluluklar sana kalmış gibi. Tabi veren rabbim de sen bence biraz dinlen hazır hissettiğinizde olur inşallah. Çok yıpranmış gibi gözüküyorsun kuzum
Ahahaha teşekkür ederim aşko ama makyaja çok ilgiliyim çok severim ve güzel yaparım yapmadan duramamSenin makyaja ihtiyacın mı var aşko ya aaaainşallah canım inanıyorum
Aşko sen bensin kızdığım zaman bende yolcu etmiyorum hahahaha@Fang asko kizlar ben 2 gundur hic yanaşmıyorum geliyo saga sola donuyo yanasiyo sürünüyor ama kızgınım. Aslinda tek suclu o sayilmaz surekli geliyo arkadaşlari surekli cagiriyorlar evimizin altina geliyolar diye bizimki yanliz birakamiyo. Ama bizimde ona ihtiyacimiz var sonucta. Sabahtan aksama kadar evde tekim zaten aksam oluncada yemek yiyip cikiyo bu son 2 hafta cok abartti. Bende tepki veriyorum. Biz cunku onun arkadaşlariyla gecirdigi vakit yüzüne daha önce de skntilar yasadik. Sabah cok soylendim yolcu etmedim ise giderken. Msjda yazdim ardindan (klasik Türk kadini hirsini alamayinca msjla devam eden)
Olurdu her zaman yumurtlama gününden başlayıp regl gününe kadar ağrırdı. Hamileyken tam tersi olurduNormalde göğüs hassasiyeti olur mu peki sende canım benim normalde ağrısından duramamam lazımdı bu dönem ama hiç yok ağrı büyüme hiçbir şey.
Arkadaşlara çok düşkün sankiKuzum inanki hafta sonlari pazar genelde kahvaltiya cikariz yada ben cikarim hafta ici bisey demez ama aksamlari bu sekilde yapmasi beni rahatsız ediyor. Yani tabii ki oda cikmali arkadasiyla genelde zaten evimizin altinda oturuyolar lokal cafe gibi biyer var. Ama cok bunaldim yaa her aksam cikilmaz dimi yani kac aksamdir diyorum ki hadi bu aksam teyzeme gecelim tamam diyo 10 dkka sonra arkadasi ariyo asagidayiz gel kostura kostura asagiya iniyor. Cocuklari sabah okula goturur aksam gelir arada bi tirnaklarini keser sabah mataralarina suyunu doldurur. Maddi konudanda bizi esirgemez biseyden. Ama yani şu arkadaslara ayrilan vakit artik iyice canımı sıkmaya basladi. Biz her seferinde senede bi kac kez bunun kavgasını ediyoruz uzunca bi dönem düzeliyor sonra yine ayni oluyor.
Ahhh şu erkeklerAynen öyle aşkombide buhardan kalkmak zorunda kaldım sana 10 dk sonra dedim o seslendi aşağıdan yukarıya ayı gibi sesleniyo cocugu uyandırcak diye kalktım bildiği halde seslendi sonra da döndü kıçını uyudu
Yaa bu bana birazcık umut oldu o zaman bu gerçekten belirtiOlurdu her zaman yumurtlama gününden başlayıp regl gününe kadar ağrırdı. Hamileyken tam tersi olurdu
Katıksız odunlar aşkoAhhh şu erkeklerya biz neler neler yapıyoruz şu erkeklerin düşüncesizlikleri beni öldürüyor ya aşkom boşver bugün olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?