Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Mavimiresl kuzum mesajlarının çoğunu okudum. Maalesef biz kadınlar çok ince düşünceli ve ince davranışlı varlıklarız ve bizim bu düşünceli yapımızı karşı taraftan erkeklerden de bekliyoruz ama maalesef ince düşünceyi geçtim düşünceli bile olmuyorlar bazı zamanlar. Canını hiç sıkma emin ol çoğu erkek böyle ve bizler de yaşıyoruz benzer şeyleri. Tepki göstermen iyi olmuş çünkü erkekler çok düzler tepki göstermezsen de oturup düşünmezler kendilerine sıkntı etmezler. Ama bu konu aranıza küslük ve soğukluk girdirmesin kuzum karşına al güzel güzel konuş anlat derdini sıkıntını eminim anlayacaktır güzel bir şekilde anlatınca ve her zaman iyi yönden de bakmak lazım yani bardağın boş kısmını değilde doku kısmını görelim en azından nereye gittiğini kimlerle olduğunu biliyorsun kuzum bazı adamlar yalan söylüyor yada nereye gittiğini bile söylemeyip ne fındıklar kırıyorlar Hiç canını sıkma bebeğim sağlığınız yerinde olsun en önemlisi o, onun dışında herşey hallolur

Katıksız odunlar aşko olursa olur valla aşko uğraşamıycam onun saçma sapan hareketleriyle valla çok sinirleniyorum artık ya
Ahahah aşkolar bugün hepimiz doluyuz galiba erkeklere valla buraya girdim bende sakinleşmek için ama bakıyorum hepimiz ayrı sinirliyiz aşko valla bende aşırı sinirliyim şuan güldüğüme bakmayın hepsi kurban olsunlar bizeeeee

Aşko sana noldu kız bunları ıslak odunla dövcen anca akılları başına gelir

Aşko sana noldu kız bunları ıslak odunla dövcen anca akılları başına gelir
Aşko işe geç gitti bugün 1 saat önce felan gitti iş yerinde sıkıntı çıkmış ödeme konusunda felan bankayı aradı orayı aradı burayı aradı çözemedi ağzından ateş çıkıyordu sinirden neyse bende garip garip oturuyordum valla bir ses bile çıkarmadım bana patladı bende küstüm uğurlamadım bile M Mavimiresl bak aşko yalnız değilsin daha 1 saat önce ben yaptım aşırı sinirliydim ama şuan geçti arada ben kaynadım yani aşko aşko ıslak odun bile sinirimi geçiremez galiba

Ay kız ne oluyor hepinize

Yaaa çana kıyamam ❤ kız aşko valla bizimkide öyle iş yerinde bişey olsa kabak bana patlıyo biz kime patlıycaz bilmiyorum sakinleştiysen iyi bari aşko anlar zaten hatasını merak etme onlar öyle bağırıp bağırıp özür diliyolar bizdeki kalp değil sanki bizimkide gitti kendine bişeyler almaya aramış bişey istiyon mu diyo bi yürü git ağzını burnunu kırıcam hala çok sinirliyim bide diyorki aldım ben mesajı gelince ekşın var mesajlar geri alındı canım gece kıçını dönüp yatmadan önce düşüncektin dedim

hiç korkma, ınan kı olduktan sonra aa bu muydu dıyeceksın..
ben rahım fılmı ıcınde ne vıdeolar ızledım meger cok kolaymıs ıkı kere cektırdım
Evet rahim filmi vallahi cok kolay geçti benım de bence simir daha zor oda güzel geçti ama cok altta bişiler ile uğraşıyorlar ya

Diyorum ya aşko erkekler aynı ve çok düzler ya benim zaten yapımda patlama yok aşko ama bana patlayan patlayana bazen üzülüyorum kendime küçük Emrah gibi ben kolay sakinleşiyorum aşko ama ona karşı hemen yumuşamıyorum ben bir iki gün Naz yaparım artık ahahahah aşko çok iyi demişsin yaaa işte bak onlarda biliyorlar suçlarını hemen bak ekşın demiş ah ahhhhh niye yapıyorsunuz o zamannnnn valla iyi bir dövcen bunları

Ay nolmus bize böyle herkes enistelere patlamis bende 2 gundur yanasmiyorum. Kuzu kendini ezdirme yanima gel ben sana taktik veririm

Kıyamam sana ya Aşko önceden bende öyleydim şimdi hiç affetmem patlarım

kız yorgunum ayağını ben de yedim ya dün gece ben de çok sinirliyim, birebir aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…