- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.701
Ahahah aşkolar bugün hepimiz doluyuz galiba erkeklereKatıksız odunlar aşkoolursa olur valla aşko uğraşamıycam onun saçma sapan hareketleriyle valla çok sinirleniyorum artık ya
Aşko sana nolduAhahah aşkolar bugün hepimiz doluyuz galiba erkeklerevalla buraya girdim bende sakinleşmek için ama bakıyorum hepimiz ayrı sinirliyiz aşko valla bende aşırı sinirliyim şuan güldüğüme bakmayın hepsi kurban olsunlar bizeeeee
Daha var reglime ya 11 Ekim görünüyo uygulamada ama ben biraz daha erken bekliyorum uygulamada gösterdiğinden hep 3 gün önce oluyorumRegl günü ne zaman test yaptın mi
Aşko işe geç gitti bugün 1 saat önce felan gittiAşko sana noldukız bunları ıslak odunla dövcen anca akılları başına gelir
Erken gebelik alıp yapsanaDaha var reglime ya 11 Ekim görünüyo uygulamada ama ben biraz daha erken bekliyorum uygulamada gösterdiğinden hep 3 gün önce oluyorum
Ay kız ne oluyor hepinizeAşko işe geç gitti bugün 1 saat önce felan gittiiş yerinde sıkıntı çıkmış ödeme konusunda felan bankayı aradı orayı aradı burayı aradı çözemedi ağzından ateş çıkıyordu sinirden neyse bende garip garip oturuyordum valla bir ses bile çıkarmadım bana patladı bende küstüm uğurlamadım bile M Mavimiresl bak aşko yalnız değilsin daha 1 saat önce ben yaptım aşırı sinirliydim ama şuan geçti arada ben kaynadım yani aşko aşko ıslak odun bile sinirimi geçiremez galiba
hiç korkma, ınan kı olduktan sonra aa bu muydu dıyeceksın..ya keske senın gibi olsam cesaret küpü mübarek
Kız yapcam yapcam korkmuyorum
Bugün kavga günü galibaAy kız ne oluyor hepinize
Yaaa çana kıyamamAşko işe geç gitti bugün 1 saat önce felan gittiiş yerinde sıkıntı çıkmış ödeme konusunda felan bankayı aradı orayı aradı burayı aradı çözemedi ağzından ateş çıkıyordu sinirden neyse bende garip garip oturuyordum valla bir ses bile çıkarmadım bana patladı bende küstüm uğurlamadım bile M Mavimiresl bak aşko yalnız değilsin daha 1 saat önce ben yaptım aşırı sinirliydim ama şuan geçti arada ben kaynadım yani aşko aşko ıslak odun bile sinirimi geçiremez galiba
Aşko iyice küsme napıyosun ya iyice küsülür müBugün kavga günü galibaaşko yumurtlama zamanım geçtiği için önemli değil artık iyice küsebilirim ahahahahah
Evet rahim filmi vallahi cok kolay geçti benım de bence simir daha zorhiç korkma, ınan kı olduktan sonra aa bu muydu dıyeceksın..
ben rahım fılmı ıcınde ne vıdeolar ızledım meger cok kolaymıs ıkı kere cektırdım
Diyorum ya aşko erkekler aynı ve çok düzler yaYaaa çana kıyamam❤ kız aşko valla bizimkide öyle iş yerinde bişey olsa kabak bana patlıyo biz kime patlıycaz bilmiyorum sakinleştiysen iyi bari aşko anlar zaten hatasını merak etme onlar öyle bağırıp bağırıp özür diliyolar bizdeki kalp değil sanki bizimkide gitti kendine bişeyler almaya aramış bişey istiyon mu diyo bi yürü git ağzını burnunu kırıcam hala çok sinirliyim bide diyorki aldım ben mesajı gelince ekşın var mesajlar geri alındı canım gece kıçını dönüp yatmadan önce düşüncektin dedim
Amannnn aşko küsesim var zaten bayadırAşko iyice küsme napıyosun ya iyice küsülür müipleri salma sıkı tut aşko
süreç zorlu ,Evet rahim filmi vallahi cok kolay geçti benım de bence simir daha zoroda güzel geçti ama cok altta bişiler ile uğraşıyorlar ya
Ay nolmus bize böyle herkes enistelere patlamisDiyorum ya aşko erkekler aynı ve çok düzler yabenim zaten yapımda patlama yok aşko ama bana patlayan patlayana bazen üzülüyorum kendime küçük Emrah gibi ben kolay sakinleşiyorum aşko ama ona karşı hemen yumuşamıyorum ben bir iki gün Naz yaparım artık ahahahah aşko çok iyi demişsin yaaa işte bak onlarda biliyorlar suçlarını hemen bak ekşın demiş ah ahhhhh niye yapıyorsunuz o zamannnnn valla iyi bir dövcen bunları
Çok haklısın vazgeçtim iyice küs hahahhahahAmannnn aşko küsesim var zaten bayadırbirde küsünce kendi işini kendi yapıyor biraz rahat edeyim
Kıyamam sana yaDiyorum ya aşko erkekler aynı ve çok düzler yabenim zaten yapımda patlama yok aşko ama bana patlayan patlayana bazen üzülüyorum kendime küçük Emrah gibi ben kolay sakinleşiyorum aşko ama ona karşı hemen yumuşamıyorum ben bir iki gün Naz yaparım artık ahahahah aşko çok iyi demişsin yaaa işte bak onlarda biliyorlar suçlarını hemen bak ekşın demiş ah ahhhhh niye yapıyorsunuz o zamannnnn valla iyi bir dövcen bunları
kız yorgunum ayağını ben de yedim ya dün gece ben de çok sinirliyim, birebir aynıEvettaşko bende benimkine sinirliyim dün gece yorgunum halsizim ayağı yaptı ve uyudu adi alçak kaç gündür de değişik değişik davranıyo ayar etti beni hazır benimkine sinirliyken enişteyi de aradan çıkarayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?