Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen napacağını bilirsin yola getirirsin bebişim güveniyorum sana

Benimde yumurtlamadan tahminu 7 gün geçti bugün hafif yapiskan akıntım oldu

Ahahaha teşekkür ederim aşko ama makyaja çok ilgiliyim çok severim ve güzel yaparım yapmadan duramam evde otururken bile bazen keyfi yaparım sen ne yapıyorsun bebeğim nasılsın
Önceden bende seviyordum şimdi özel düğün nişan yada toplanmalarda yapıyorum evde rahat edemiyorum makyajla valla ne sen sor ne ben söyleyeyim aşko mutfak dolabında el izi gördüm döktüm komple mutfak dolabını siliyorum

Allah Allah ya merdanemi vereyim mi aşko enişte beyin ihtiyacı var galiba

süreç zorlu ,
Allah yardımcımız olsun canım , ne zaman asılama ?
ılac ne kullanıyorsun
Kuzu daha başlamadık bu ay denıyoruz
Kasım da ins
Su an mfk , doktor vitsmını ve d vitsmını devam edıyorjmm yarın yumurta kontrolüm vae kuzu
Bi yandan da ovulasyon yapıyorum bak
Bu akşam cok onemlı papatyam 14 cü gündeyim bakalım test nasılmcıkıcak

Eklentiler

• 96B01AC8-CF4C-4677-89BC-D9A8FCFCEF3A.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 39
hadı hayırlısı kuzum ya,
ınsallaahh hersey cok guzel olur

Ay nolmus bize böyle herkes enistelere patlamis bende 2 gundur yanasmiyorum. Kuzu kendini ezdirme yanima gel ben sana taktik veririm
Ahahah toplu kavga günü ilan ediyorum bugünü yok aşko ezdirmiyorum bende hiç yanaşmam hatta 2 gün hep Naz yaparım tamam hocam taktiklerine hazır ve nazırım

Aşko bazen bana da esiyor hiç ama hiç yapmıyorum ruh Halime bağlı ya ama en iyisi senin yaptığın Allah seniiiii en korktuğum işşş gözümde büyür hep kolay gelsin aşko iyi yorar seni aman çok yorulma

Kızzzz maşallah maşallah bu soruyu duymamış olayımmmm ne demek iyi artış olmuş muuuu maşallah çok güzel artmış normalde 2 katı artış olması yeterli derler senin ki yaklaşık 4 kat artmış Hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…