- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.721
Sen napacağını bilirsin yola getirirsin bebişim güveniyorum sanaM MiuLego asko kizlar ben 2 gundur hic yanaşmıyorum geliyo saga sola donuyo yanasiyo sürünüyor ama kızgınım. Aslinda tek suclu o sayilmaz surekli geliyo arkadaşlari surekli cagiriyorlar evimizin altina geliyolar diye bizimki yanliz birakamiyo. Ama bizimde ona ihtiyacimiz var sonucta. Sabahtan aksama kadar evde tekim zaten aksam oluncada yemek yiyip cikiyo bu son 2 hafta cok abartti. Bende tepki veriyorum. Biz cunku onun arkadaşlariyla gecirdigi vakit yüzüne daha önce de skntilar yasadik. Sabah cok soylendim yolcu etmedim ise giderken. Msjda yazdim ardindan (klasik Türk kadini hirsini alamayinca msjla devam eden)
Ayy aşko gülmek istemezdim ama valla güldümkız yorgunum ayağını ben de yedim ya dün gece ben de çok sinirliyim, birebir aynı
Asko biraz önce aradi napiyosn nasilsin bilmem neSen napacağını bilirsin yola getirirsin bebişim güveniyorum sana
görecek yorgunluğu o. Pıtı pıtı gelir yamacıma yanaşmaya. Kilit vurdum yok diycemAyy aşko gülmek istemezdim ama valla güldümsanki sırtlarında bizi taşıyolar aşko bak yine sinirlendim
çocuk gibiler ya illa yola getirilmeyi bekliyorlarAsko biraz önce aradi napiyosn nasilsin bilmem neo simdi 1 hafta evde oturur
Aynen. Bu aksamda ben arkadasima gitmeyi planliyorumçocuk gibiler ya illa yola getirilmeyi bekliyorlar
Aşko bende mühür vurdum grevdeyumgörecek yorgunluğu o. Pıtı pıtı gelir yamacıma yanaşmaya. Kilit vurdum yok diycem
Kızlarr kızlar giremedim bu gün misafirlerim var şimdi bişey soracam. Bizim en son dün gece birliktelik oldu 24 saat geçti şimdi bende sulu kremi gibi kaygan akıntı var. İlişkiden mi kaldı ki. Normalde yarın yani artık bu gün regl günüm kup kuru olurdum normalde.
Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow ve diğer uyanık olan kızçeler anlayan bi cevap versin kız
İlişkiden olabilir canımBenimde yumurtlamadan tahminu 7 gün geçti bugün hafif yapiskan akıntım oldu
Çıkar canım ama çok erken gerek yok her iki günde bir tekrar çağırcak değer artışını takip etmek için ki bu strese gerek yok bence batı beklemelisinKan testi yaptırsam çıkar mı acaba canım
Önceden bende seviyordum şimdi özel düğün nişan yada toplanmalarda yapıyorum evde rahat edemiyorum makyajlaAhahaha teşekkür ederim aşko ama makyaja çok ilgiliyim çok severim ve güzel yaparım yapmadan duramamevde otururken bile bazen keyfi yaparım sen ne yapıyorsun bebeğim nasılsın
Allah Allah ya merdanemi vereyim mi aşko enişte beyin ihtiyacı var galibaAynen öyle aşkombide buhardan kalkmak zorunda kaldım sana 10 dk sonra dedim o seslendi aşağıdan yukarıya ayı gibi sesleniyo cocugu uyandırcak diye kalktım bildiği halde seslendi sonra da döndü kıçını uyudu
Tamamdır o zaman teşekkür ederim kuzumÇıkar canım ama çok erken gerek yok her iki günde bir tekrar çağırcak değer artışını takip etmek için ki bu strese gerek yok bence batı beklemelisin
Kuzu daha başlamadık bu ay denıyoruzsüreç zorlu ,
Allah yardımcımız olsun canım , ne zaman asılama ?
ılac ne kullanıyorsun
hadı hayırlısı kuzum ya,Kuzu daha başlamadık bu ay denıyoruz
Kasım da ins
Su an mfk , doktor vitsmını ve d vitsmını devam edıyorjmm yarın yumurta kontrolüm vae kuzu
Bi yandan da ovulasyon yapıyorum bak
Bu akşam cok onemlı papatyam 14 cü gündeyim bakalım test nasılmcıkıcak
Ahahah toplu kavga günü ilan ediyorum bugünüAy nolmus bize böyle herkes enistelere patlamisbende 2 gundur yanasmiyorum. Kuzu kendini ezdirme yanima gel ben sana taktik veririm
Ahahahah kandırmazsa beni küserim aşko barışmamÇok haklısın vazgeçtim iyice küs hahahhahah
Kıyan çok güzel kıyıyor aşkoKıyamam sana yaAşko önceden bende öyleydim şimdi hiç affetmem patlarım
Aşko bazen bana da esiyor hiç ama hiç yapmıyorum ruh Halime bağlı yaÖnceden bende seviyordum şimdi özel düğün nişan yada toplanmalarda yapıyorum evde rahat edemiyorum makyajlavalla ne sen sor ne ben söyleyeyim aşko mutfak dolabında el izi gördüm döktüm komple mutfak dolabını siliyorum
Kızzzz maşallah maşallah bu soruyu duymamış olayımmmm ne demek iyi artış olmuş muuuu maşallah çok güzel artmış normalde 2 katı artış olması yeterli derler senin ki yaklaşık 4 kat artmışKızçeler pazar gecesi kan vermiştim 65 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim tekrar 251 çıkmış iyi mi sizce artma durumu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Demgey3 miraclebeyb R raainbow M MiuLego fiğer unuttuğum kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?