- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.741
maşallah çok güzel artmışKızçeler pazar gecesi kan vermiştim 65 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim tekrar 251 çıkmış iyi mi sizce artma durumu
Mucizemmm16 @000umutlu000 Childdevelopment Demgey3 @Safiye19 @raainbow M MiuLego fiğer unuttuğum kızçeler
YaaaKızzzz maşallah maşallah bu soruyu duymamış olayımmmm ne demek iyi artış olmuş muuuu maşallah çok güzel artmış normalde 2 katı artış olması yeterli derler senin ki yaklaşık 4 kat artmışHayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ben gün test yaptım yok bir şeymaşallah çok güzel artmış
4 5 gündür olmadi bizimİlişkiden olabilir canım
Maşallah canım cok iyiKızçeler pazar gecesi kan vermiştim 65 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim tekrar 251 çıkmış iyi mi sizce artma durumu
Mucizemmm16 @000umutlu000 Childdevelopment Demgey3 @Safiye19 @raainbow M MiuLego fiğer unuttuğum kızçeler
Kuzum maşallah gayet iyiKızçeler pazar gecesi kan vermiştim 65 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim tekrar 251 çıkmış iyi mi sizce artma durumu
Ahahahah kandırmazsa beni küserim aşko barışmam
Kıyan çok güzel kıyıyor aşkobende zaman geçtikçe öyle olurum galiba aşko sus sus nereye kadar aaaa şimdi arayıp saycam çok gaza geldim
Yapma aşko şeytana uyma sakin olAhahahah kandırmazsa beni küserim aşko barışmam
Kıyan çok güzel kıyıyor aşkobende zaman geçtikçe öyle olurum galiba aşko sus sus nereye kadar aaaa şimdi arayıp saycam çok gaza geldim
Benim de yumurtlamadan beri memelerim bombee maşallah yürürken bile acıyorBelirti aramak istemiyorum ama neme hassasiyetim ve kasık ağrım çok var
Rica ederim bebeğiiiimmm inşallah kesesini görmek kalp atışını duymak nasip olurYaaaAllah razı olsun inşallah aşkım çok sağol
Ahahahha sakinim aşkoYapma aşko şeytana uyma sakin ol
Ver aşko yolla gelsinAllah Allah ya merdanemi vereyim mi aşko enişte beyin ihtiyacı var galiba
Nazlan aşkoAhahahha sakinim aşkoaradı şimdi beyefendi akşam yemeğine çıkartıyormuş beni bir tür özür galiba neyse küslük iyi birşey değil barışayım bari ama yine de nazlanmam lazım
İms canım benımhadı hayırlısı kuzum ya,
ınsallaahh hersey cok guzel olur
İnşallah kuzum çok sağolKuzum maşallah gayet iyisağlıkla ilerlesin inşallah ❤
Aminnnnnn inşallah aşkımRica ederim bebeğiiiimmm inşallah kesesini görmek kalp atışını duymak nasip olur
Kacinci gun bugunBen gün test yaptım yok bir şey
Çelikten don giyelim aşkolargörecek yorgunluğu o. Pıtı pıtı gelir yamacıma yanaşmaya. Kilit vurdum yok diycem
Keşke bu akıntıların nedenini bilebilsekBenimde yumurtlamadan tahminu 7 gün geçti bugün hafif yapiskan akıntım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?