- 18 Haziran 2022
- 4.741
- 6.541
- 108
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.761
Bugün 21. Gün canımKacinci gun bugun
Çok güzel artmış canım benimKızçeler pazar gecesi kan vermiştim 65 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim tekrar 251 çıkmış iyi mi sizce artma durumu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment @Demgey3 miraclebeyb @raainbow @Fang fiğer unuttuğum kızçeler
Bir hafta beklemeni öneririm kan için acele etmeEki Görüntüle 3140336 kizlar iki gün gecikme sonuç bu geç döllenme olsa kanda çıkar mı
Canım belki geç yumurtlama göreceksin devam et testlere ben 18. Gün görmüştüm meselaKızlar yumurtlama yine olmamıs
14. Cü döngü günü
Tamma kuzummmmmm yarın da doktora gidşyorum baksın bakalım ne kadar büyümus ay ovulasyon eczaneler de vardı dimi elimde bi tam ekaldı Sıla konserine giderken bi yerde yaparımCanım belki geç yumurtlama göreceksin devam et testlere ben 18. Gün görmüştüm mesela
Evet vardır kuzum ama internetten toplu alsan daha iyi olurduTamma kuzummmmmm yarın da doktora gidşyorum baksın bakalım ne kadar büyümus ay ovulasyon eczaneler de vardı dimi elimde bi tam ekaldı Sıla konserine giderken bi yerde yaparım
Kuzu 5 Li aldım 46 TL valla bu AÜ boyle oldj ya aman boşver olsun daEvet vardır kuzum ama internetten toplu alsan daha iyi olurdu
Kız ne çelikten don giymesi bebe istiyoruz Ya bizler elimden gelse yumurtayı çıkarıp onun spermiyle dölleyip yerine koyasım geliyorÇelikten don giyelim aşkolar
Benimde öyle sizim sizim sizliyor geçen ay da oyleydi hatta geçen ay tüm testlerim silik çıktı ana nasip be zaman allah bilirBenim de yumurtlamadan beri memelerim bombee maşallah yürürken bile acıyor
Canım belirtilerin neydiKızçeler pazar gecesi kan vermiştim 65 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim tekrar 251 çıkmış iyi mi sizce artma durumu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment @Demgey3 miraclebeyb @raainbow @Fang fiğer unuttuğum kızçeler
Senden umutluyum askoKeşke bu akıntıların nedenini bilebilsek
Yoruldum valla aşko şimdi bitirdim yemek yedim duş aldım uzandım valla canım çıkmışAşko bazen bana da esiyor hiç ama hiç yapmıyorum ruh Halime bağlı yaama en iyisi senin yaptığın Allah seniiiii en korktuğum işşş gözümde büyür hep kolay gelsin aşko iyi yorar seni aman çok yorulma
Yumurtlama üstüne kaçınci gun askoBugün 21. Gün canım
Bencede gerekli aşkoVer aşko yolla gelsinbi sarsıntı yaratalım beyni yerine gelir
Kız ne çelikten don giymesi bebe istiyoruz Ya bizler elimden gelse yumurtayı çıkarıp onun spermiyle dölleyip yerine koyasım geliyor
Ooff dıkşınlandım aşko gücüm yetmediBencede gerekli aşko
Canım bugün 9. Gün ama değilim benceYumurtlama üstüne kaçınci gun asko
Canım açıkçası böyle çok belirtim yoktu benim göğüs içim sızladı bi ara gazım vardı belimde ağrıyordu arada yani adetle aynı gibiydiCanım belirtilerin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?