Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok aşkım olmadı sende oldumu
Yok aşkım sadece ilk gün belim ağrımıştı o kadar galiba biraz ayaklarımı üşüttüm dün akşam ya terliklerim kızımın ayağındaydı onunkiler üşümesin diye kendi ayaklarımdan soğuk aldım herhalde aşkım gece maydanoz suyu biraz iyi geldi geçirdi ağrımı ama bugün yine hafiften ağrıyo

Yoruldum valla aşko şimdi bitirdim yemek yedim duş aldım uzandım valla canım çıkmış napıyosunuz bakalım ne kaçırdım @Mucizemmm16
Ellerine sağlık aşko Dinlen artık bir çay koy kendine ohhh ayakları uzat dinlen aşko Aşko bugün herkes eşiyle kavga etti neredeyse kocalarla küsüyoruz onların dedikodusunu yaptık

Ellerine sağlık aşko Dinlen artık bir çay koy kendine ohhh ayakları uzat dinlen aşko Aşko bugün herkes eşiyle kavga etti neredeyse kocalarla küsüyoruz onların dedikodusunu yaptık
Aman boşverin küsmeyi adet olunca edin kavgaları adet bitimi barışın lütfen ahahaha

Yavrum onu yapınca üşümemeye dikkat etseydin sen kesin soğuk aldın ayaklarından yaa

Yok olur yaa biraz daha testte devam et evet bende hamileyim bugün kan vermiştim
Ay masalllah ya 65 den cıkmıs hatta değerin okudum gözün Aydın kuzummmmm sağlıkla ilerlesinn inssssss darısı bizim burdaki bacılarıma ve bana :) yarın bakalım ne dicek doktor

Ay masalllah ya 65 den cıkmıs hatta değerin okudum gözün Aydın kuzummmmm sağlıkla ilerlesinn inssssss darısı bizim burdaki bacılarıma ve bana :) yarın bakalım ne dicek doktor
İnşallah kuzum en önemlisi sağlıkla ilerlemesi allahın İzniyle inşallah herkese nasip olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…