- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.781
Mutlaka kesin devam et yüzmüş kuyruğuna gelmişsin az kalmıştırKuzu 5 Li aldım 46 TL valla bu AÜ boyle oldj ya aman boşver olsun da
Ay o zaman devam ediyorum ben şimdi dimi
Tamam cano öyle yapcam doktor da yarın bakalım ne dicek ins gıZel büyüdü yada büyüdüler yumurtlalrMutlaka kesin devam et yüzmüş kuyruğuna gelmişsin az kalmıştır
Kuşum sana bişey sorucam bu buhardan sonra ağrın vs oldu mu ?Mutlaka kesin devam et yüzmüş kuyruğuna gelmişsin az kalmıştır
Yok aşkım olmadı sende oldumuKuşum sana bişey sorucam bu buhardan sonra ağrın vs oldu mu ?
Ay inşallah kuzum haber et bizideTamam cano öyle yapcam doktor da yarın bakalım ne dicek ins gıZel büyüdü yada büyüdüler yumurtlalr
Kız bu ay yumurtlama olmamıs olabılır mı söylerim tabi sen hamılemısın yanlış kişiyi görmedim dimi değerim. Mi yukseldı senınAy inşallah kuzum haber et bizide
Yok aşkım sadece ilk gün belim ağrımıştı o kadar galiba biraz ayaklarımı üşüttüm dün akşam yaYok aşkım olmadı sende oldumu
Yok aşko kanmadım merak etmeyinNazlan aşkodur bakalım bi yemeğe kanma hemen aferin enişteye beni kurtarın aşko geldi benimki
Ellerine sağlık aşkoYoruldum valla aşko şimdi bitirdim yemek yedim duş aldım uzandım valla canım çıkmışnapıyosunuz bakalım ne kaçırdım @Mucizemmm16
Ohhhh şu mesajı gördüm ya rahatladımOoff dıkşınlandım aşko gücüm yetmedi
Grubun adını değiştiriyorum, TRİPLİ TAVUKLARKız ne çelikten don giymesi bebe istiyoruz Ya bizler elimden gelse yumurtayı çıkarıp onun spermiyle dölleyip yerine koyasım geliyor
Yok olur yaa biraz daha testte devam et evet bende hamileyim bugün kan vermiştimKız bu ay yumurtlama olmamıs olabılır mı söylerim tabi sen hamılemısın yanlış kişiyi görmedim dimi değerim. Mi yukseldı senın
Ahahaha desene merdane yanlış kişiye çarptı aşko ahahahahaOoff dıkşınlandım aşko gücüm yetmedi
Aman boşverin küsmeyi adet olunca edin kavgaları adet bitimi barışın lütfen ahahahaEllerine sağlık aşkoDinlen artık bir çay koy kendine ohhh ayakları uzat dinlen aşko Aşko bugün herkes eşiyle kavga etti neredeyse kocalarla küsüyoruz onların dedikodusunu yaptık
Yavrum onu yapınca üşümemeye dikkat etseydin sen kesin soğuk aldın ayaklarından yaaYok aşkım sadece ilk gün belim ağrımıştı o kadar galiba biraz ayaklarımı üşüttüm dün akşam yaterliklerim kızımın ayağındaydı onunkiler üşümesin diye kendi ayaklarımdan soğuk aldım herhalde aşkım gece maydanoz suyu biraz iyi geldi geçirdi ağrımı ama bugün yine hafiften ağrıyo
Ay masalllah ya 65 den cıkmıs hatta değerin okudum gözün Aydın kuzummmmm sağlıkla ilerlesinn inssssss darısı bizim burdaki bacılarıma ve bana :) yarın bakalım ne dicek doktorYok olur yaa biraz daha testte devam et evet bende hamileyim bugün kan vermiştim
Aşko benim ekşınlar bitti ya ondan rahatım yoksa küsememmmm hayat memat meselesiAman boşverin küsmeyi adet olunca edin kavgaları adet bitimi barışın lütfen ahahaha
İnşallah kuzum en önemlisi sağlıkla ilerlemesi allahın İzniyle inşallah herkese nasip olur bu ayAy masalllah ya 65 den cıkmıs hatta değerin okudum gözün Aydın kuzummmmm sağlıkla ilerlesinn inssssss darısı bizim burdaki bacılarıma ve bana :) yarın bakalım ne dicek doktor
Ahahaha aferin sana akıllı kızAşko benim ekşınlar bitti ya ondan rahatım yoksa küsememmmm hayat memat meselesi
İns canım benım insİnşallah kuzum en önemlisi sağlıkla ilerlemesi allahın İzniyle inşallah herkese nasip olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?