- 18 Haziran 2022
- 4.741
- 6.541
- 108
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.801
Aşkom yazamadım market yemek bulaşık falan anca oturdum çay içiyorum sen napıyosun bebeğim❤Yoruldum valla aşko şimdi bitirdim yemek yedim duş aldım uzandım valla canım çıkmışnapıyosunuz bakalım ne kaçırdım @Mucizemmm16
Canım kaçıncı dakika da çıktı bu resim kaç dakika sonrasına aitEki Görüntüle 3140397 kizlar kuruma çizgisi demeyin döverim
Bu baya saatler sonrası ama o kadar negatif gördüm böyle bir kuruma çizgisi görmedimCanım kaçıncı dakika da çıktı bu resim kaç dakika sonrasına ait
Olsun kuzum bende uzanıyorum dinleniyorum aşkoAşkom yazamadım market yemek bulaşık falan anca oturdum çay içiyorum sen napıyosun bebeğim❤
Evet aşkoAhahaha desene merdane yanlış kişiye çarptı aşko ahahahaha
Oohh ne güzel bebeğim ❤ Aşko beni tut yine temizlik krizim geliyo dinlenmek istiyorum ama içimdeki canavar dürtüklüyoOlsun kuzum bende uzanıyorum dinleniyorum aşko
Eşimin tepkisine çok duygulandım üç sene falan önce varikoselden ameliyat olmuştu benden mutlu oldu adam duygulandımNe zaman yaptın hemen çıktımı
Kuzum valla inşallah kuruma değildir ama benim böyle çok kuruma çizgilerim oldu maalesefBu baya saatler sonrası ama o kadar negatif gördüm böyle bir kuruma çizgisi görmedim
Aşkım dikkat ettim aslında zaten ayağımdan corabımı patiğimi hiç çıkartmam ama dün mutfakta iş yaparken üşüdüm biraz sanırım işteYavrum onu yapınca üşümemeye dikkat etseydin sen kesin soğuk aldın ayaklarından yaa
Bize de haber verr merak ederiiizzzYarın hemen kan testi vereceğim
Kuzum valla inşallah kuruma değildir ama benim böyle çok kuruma çizgilerim oldu maalesefsadece artimedin kaset testi kuruma çizgisi çıkarmıyor iki gün sonra tekrarla istersen canım inşallah vardır
Veririm balım muahBize de haber verr merak ederiiizzz
Kııız hahahhahahEki Görüntüle 3140397 kizlar kuruma çizgisi demeyin döverim
Ooff Çok iyi değişiyosa hemen değiştirelim aşko
Aşko ya valla seni elime alcam iyice bir dövcem haaa niye bakmıyorsun kendine yaaa hastasın sürekliiiAşkım dikkat ettim aslında zaten ayağımdan corabımı patiğimi hiç çıkartmam ama dün mutfakta iş yaparken üşüdüm biraz sanırım işteterlikleri kız üşümesin diye isteyemedim gece buhardan sonra hırkamı karnıma sarıp uyudum daha iyiydim sabah ama hala hafiften ağrım var
İlk hali çok silikti ben göremedim diger topikte bı arkadaş gorduydu bu saatler sonrasıKııız hahahhahahaşko böyle kuruma çizgisi mi olur ilk hali nasıldı bu kaçıncı dakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?