Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu baya saatler sonrası ama o kadar negatif gördüm böyle bir kuruma çizgisi görmedim
Kuzum valla inşallah kuruma değildir ama benim böyle çok kuruma çizgilerim oldu maalesef sadece artimedin kaset testi kuruma çizgisi çıkarmıyor iki gün sonra tekrarla istersen canım inşallah vardır

Yavrum onu yapınca üşümemeye dikkat etseydin sen kesin soğuk aldın ayaklarından yaa
Aşkım dikkat ettim aslında zaten ayağımdan corabımı patiğimi hiç çıkartmam ama dün mutfakta iş yaparken üşüdüm biraz sanırım işte terlikleri kız üşümesin diye isteyemedim gece buhardan sonra hırkamı karnıma sarıp uyudum daha iyiydim sabah ama hala hafiften ağrım var

Cnim koydeyim ben sadece Çarşamba kan alıyorlar ben direk yarın kan vereyim diyorum benim hiç olmadı böyle kuruma cizgim
Kuzum valla inşallah kuruma değildir ama benim böyle çok kuruma çizgilerim oldu maalesef sadece artimedin kaset testi kuruma çizgisi çıkarmıyor iki gün sonra tekrarla istersen canım inşallah vardır

Aşko ya valla seni elime alcam iyice bir dövcem haaa niye bakmıyorsun kendine yaaa hastasın sürekliii aşkom terlik yerine havlu çoraplar var ondan da giyebilirsin bebeğiiiiimm çok dikkat et kendine demek ki bağışıklığın düşük hemen kapıyorsun hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…