Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnim koydeyim ben sadece Çarşamba kan alıyorlar ben direk yarın kan vereyim diyorum benim hiç olmadı böyle kuruma cizgim
Kuzum sen daha iyi bilirsin tabi bu zamana kadar çıkmadıysa şimdi çıktıysa vardır tabiiii Aynen canım en net kan olur ver bakalım inşallah Güzel haberi de bizlere verirsin inşallah

Kuzum sen daha iyi bilirsin tabi bu zamana kadar çıkmadıysa şimdi çıktıysa vardır tabiiii Aynen canım en net kan olur ver bakalım inşallah Güzel haberi de bizlere verirsin inşallah
Elbette ederim balım ama Perşembe öğleden sonra çıkıyor sonuçlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eşimin tepkisine çok duygulandım üç sene falan önce varikoselden ameliyat olmuştu benden mutlu oldu adam duygulandım
Ayyy canım çok sevindim bu konuda keşke daha kesinleştirip söyleseydin inşallah vardır kuzum inşallah hep böyle mutlu olursunuz ah ah o çizgiler ama bu çok belirgin ama işt evir kaç saat diyorsun bi test daha yapsana canısı

Sabah ilk idrarla yapayım aşk bende soylemicektim günlerimi benkm yerime takip ediyo darliyordi geçti mi oldun mu test yapsana mecbur söyledim artık

Kahverengi masadaki sabah yaptığım ovü diğeride az önce yaptığım. Sizce değerlendirmelimiyim yumurtlama ne zaman olur acaba

Eklentiler

• 688F27F6-6495-4476-8B55-2D1558524B08.webp
    168,4 KB · Görüntüleme: 43
  • AB2DB670-089A-4ADE-AE47-F7793DBF2DCD.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 39
Aşkım ben dün çok hareket ettim hiç oturmadım o yüzden soğuk hissetmedim bi süre oturduktan sonra baktım ağrım var ama bu bende yumurtlama dönemimde hep oluyo aşko neden bilmiyorum belkide üşümekle alakalı değil bilemiyorum ki

Ayyy aşko inşallah yumurtlamadan dolayıdırrrr Ekşınları atlama o zaman aşko mutlaka olsun Yumurtlama döneminde ekstra vücudun üşüyor olabilir bebeğim sen yine de dikkat et aşkım kıyamam sanaaa

Merhaba pco var 2. Gebeliğe hazırlanıyorum bir kızım var bu ay doktor klomen kullandırdı ilaçsız adet olamıyorum adetimin 15. Günü 2 yumurta var 16 17 mm dedi ve çatlatma iğnesi verdi . 2 ekimde vurdum . Bugün aşırı derecede kasık ağrım var yumurtalarım sağdaydı benim sol tarafım ağrıyor .

Ayyy aşko inşallah yumurtlamadan dolayıdırrrr Ekşınları atlama o zaman aşko mutlaka olsun Yumurtlama döneminde ekstra vücudun üşüyor olabilir bebeğim sen yine de dikkat et aşkım kıyamam sanaaa
Canımsın ❤❤ aşkım geçen ayda böyleydim hatırlıyo musun adet bitti ağrılarım başlamıştı bi süre sonra geçiyo ağrılarım zaten inşallah yumurtlamadan dır bebeğim bu arada geçen yumurtlamadan önce yumurtlama günü ve sonraki gün dıkşınlanmışım ama bebe falan olmadı ooff ya

Kahverengi masadaki sabah yaptığım ovü diğeride az önce yaptığım. Sizce değerlendirmelimiyim yumurtlama ne zaman olur acaba
Kuzum kaçıncı günün bugün yeni bittiyse adetin iki güne yumurtlarsın gibi sanki ❤ değerlendir tabikide aşko fırsatları değerlendirelim

Bende eşimle kavga edip geldim

Şimdi seni etiketliycektim aşkom ne durumdasın diye her regli böyle mi başlıyo aşko ağrın var mıı
Bebeğim normalde reglden önce lekelenme oluyor bende. Ama daha öncede bazen böyle minik minik görüp sonra regl oldum yani yeni bişey değil. Belim çok ağrıyor günlerdir aşkom bu yeni bişey işte belim ağrımazdı. Arada bir regl başlayınca ağrırdı ama böyle günler öncesinden hiç olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…