- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.821
Kuzum sen daha iyi bilirsin tabi bu zamana kadar çıkmadıysa şimdi çıktıysa vardır tabiiiiCnim koydeyim ben sadece Çarşamba kan alıyorlar ben direk yarın kan vereyim diyorum benim hiç olmadı böyle kuruma cizgim
Elbette ederim balım ama Perşembe öğleden sonra çıkıyor sonuçlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKuzum sen daha iyi bilirsin tabi bu zamana kadar çıkmadıysa şimdi çıktıysa vardır tabiiiiAynen canım en net kan olur ver bakalım inşallah Güzel haberi de bizlere verirsin inşallah
Ayyy canım çok sevindimEşimin tepkisine çok duygulandım üç sene falan önce varikoselden ameliyat olmuştu benden mutlu oldu adam duygulandım
Sabah ilk idrarla yapayım aşk bende soylemicektim günlerimi benkm yerime takip ediyo darliyordi geçti mi oldun mu test yapsanaAyyy canım çok sevindimbu konuda keşke daha kesinleştirip söyleseydin inşallah vardır kuzum inşallah hep böyle mutlu olursunuz ah ah o çizgiler ama bu çok belirgin ama işt evir kaç saat diyorsun bi test daha yapsana canısı
Aşkım ben dün çok hareket ettim hiç oturmadım o yüzden soğuk hissetmedim bi süre oturduktan sonra baktım ağrım var ama bu bende yumurtlama dönemimde hep oluyo aşko neden bilmiyorum belkide üşümekle alakalı değil bilemiyorum kiAşko ya valla seni elime alcam iyice bir dövcem haaa niye bakmıyorsun kendine yaaa hastasın sürekliiiaşkom terlik yerine havlu çoraplar var ondan da giyebilirsin bebeğiiiiimm çok dikkat et kendine demek ki bağışıklığın düşük hemen kapıyorsun hastalığı
İlk halini bizede atsaydın beybiİlk hali çok silikti ben göremedim diger topikte bı arkadaş gorduydu bu saatler sonrası
Güzel haberler alırsın inşallah canımElbette ederim balım ama Perşembe öğleden sonra çıkıyor sonuçlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy aşko inşallah yumurtlamadan dolayıdırrrrAşkım ben dün çok hareket ettim hiç oturmadım o yüzden soğuk hissetmedim bi süre oturduktan sonra baktım ağrım var ama bu bende yumurtlama dönemimde hep oluyo aşko neden bilmiyorum belkide üşümekle alakalı değil bilemiyorum ki
Ya ben değilimSenden umutluyum asko
Canımsın ❤❤ aşkım geçen ayda böyleydim hatırlıyo musun adet bitti ağrılarım başlamıştı bi süre sonra geçiyo ağrılarım zaten inşallah yumurtlamadan dır bebeğim bu arada geçen yumurtlamadan önce yumurtlama günü ve sonraki gün dıkşınlanmışım ama bebe falan olmadı ooff yaAyyy aşko inşallah yumurtlamadan dolayıdırrrrEkşınları atlama o zaman aşko mutlaka olsun Yumurtlama döneminde ekstra vücudun üşüyor olabilir bebeğim sen yine de dikkat et aşkım kıyamam sanaaa
Şimdi seni etiketliycektim aşkom ne durumdasın diye her regli böyle mi başlıyo aşko ağrın var mııYa ben değilimakıntı arasında minicik kan gördüm yine bu gün iğne ucu kadar bi noktacık regl geliyor gibi
Atayım duruyor halaİlk halini bizede atsaydın beybi_Umutlu_Pozitif_ aşko gözlerimiz ne kadar keskin bakardık yine hsjshshjsjs
Kuzum kaçıncı günün bugün yeni bittiyse adetin iki güne yumurtlarsın gibi sanki ❤ değerlendir tabikide aşko fırsatları değerlendirelimKahverengi masadaki sabah yaptığım ovü diğeride az önce yaptığım. Sizce değerlendirmelimiyim yumurtlama ne zaman olur acaba
Bende eşimle kavga edip geldimAşko işe geç gitti bugün 1 saat önce felan gittiiş yerinde sıkıntı çıkmış ödeme konusunda felan bankayı aradı orayı aradı burayı aradı çözemedi ağzından ateş çıkıyordu sinirden neyse bende garip garip oturuyordum valla bir ses bile çıkarmadım bana patladı bende küstüm uğurlamadım bile @Mavimiresl bak aşko yalnız değilsin daha 1 saat önce ben yaptım aşırı sinirliydim ama şuan geçti arada ben kaynadım yani aşko aşko ıslak odun bile sinirimi geçiremez galiba
Bende görüyorumAtayım duruyor halaEki Görüntüle 3140434
Maşallah gözler baya keskin ben hala goremiyorum 5 dakika sonraki haliydi o
Bebeğim normalde reglden önce lekelenme oluyor bende. Ama daha öncede bazen böyle minik minik görüp sonra regl oldum yani yeni bişey değil. Belim çok ağrıyor günlerdir aşkom bu yeni bişey işte belim ağrımazdı. Arada bir regl başlayınca ağrırdı ama böyle günler öncesinden hiç olmamıştıŞimdi seni etiketliycektim aşkom ne durumdasın diye her regli böyle mi başlıyo aşko ağrın var mıı
Kuzum kaçıncı günün bugün yeni bittiyse adetin iki güne yumurtlarsın gibi sanki ❤ değerlendir tabikide aşko fırsatları değerlendirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?