Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bebeğim dikkat ettim zaten demek ki senim vücudun adet bittikten sonra hassaslaşıyor e tabi aslında o kadar kan gidiyor vücuttan vücudun düşmesi normal bence Aşko gerçekten neden öyle ya yumurtlamayı görüyoruz o günler ekşın oluyor ama ay sonunda regl oluyoruz maalesef zamanını bekliyorlar aşko demek ki başka açıklaması olamaz yani yada olmaması için nedenler var biz bilmiyoruz doktora gitmediğimiz için

Aşko keşke bu konuda sen eksik kalsaydın ya yumurtlama dönemindeysen çabuk barışmayaaaaa
Yumurtlama gördüm ya şimdi beklemedeyim gibi
İki gündür hala şeffaf akıntım var ama ovu silik
Valla ağzıma geleni söyledim şimdi de balkonda sigara keyfiii
Bunun üzerine güzel gider

Yumurtlama gördüm ya şimdi beklemedeyim gibi
İki gündür hala şeffaf akıntım var ama ovu silik
Valla ağzıma geleni söyledim şimdi de balkonda sigara keyfiii
Bunun üzerine güzel gider
Ahahah tamam o zaman aşko küsebilirsin serbest hak ediyorlar aşko iyi yapmışsın boşver ama çokta soğukluk girmesin aranıza ahahah sefan olsun tatlımmm

Ahahah tamam o zaman aşko küsebilirsin serbest hak ediyorlar aşko iyi yapmışsın boşver ama çokta soğukluk girmesin aranıza ahahah sefan olsun tatlımmm
15. Güne geldim
Bat da hep yumurtlama dan 14 gün sonra
Yumurtlama 2 gün önce oldu
Yani bat 17 18 ekim falan

Aşko evet geçen ayda böyleydim sen Demgey3 in dediği gibi vücudun hassaslaşıyor direnci düşüyor yumurtlamanda galiba offlamak yok hepimizin güzel haberler alacağı bir günü var onu bekliyoruz o güne kadar çabalıyoruz pes etmiyoruz üzülmüyoruz yılmıyoruz eniştelerle düzeldinizdin mi bu gün bu topikte bir sıkıntı var ne oluyor sizin kocalara hepsi anlaşıp bu günemi patladılar kızdırmasınlar beni benim aşkolarımı kimse üzemeeezzz !! M melek076

Valla canım ben zaten bugün pazartesi biliyorsun en yoğun günümü geçirdim
Adamın da canı lahmacun çekti ee bende dışarıdan söyle dedim
Yok neymiş hiç ilgilenmiyormuşum resmen bunu için kavga ettik
Ya bak ben azaltıyorum sigarayı o da biliyor ne kadar sinirli olduğumu ama böyle şeylerle gelince kavga ettim bak şimdi balkondayım 5. İçiyorum onun yüzünden aferin gerçekten

Aşkoo naptııın peşpeşe beş tane mi yaktın canına kastın mı var senin tamam olur bir iki ama beş ne e doğru demişsin oturup lahmacun mu yapacakmışsın hemencik bazen erkekler çatacak yer arıyorlar rahatlık sıkıntı veriyor heralde

Düzeldik aşko biz yelkenleri suya cabuk indirdim ama hala arada tribimi yapıyorum aşko valla hepsi aynı bunların hee fabrika çıkışları aynı sadece modeller değişik yaa kuzum sanki hiç olmıycakmış gibi geliyo artık ya darlandum valla bi kaç gündür

Aşko hayır ya günümün 5. Sigarası
Oha yani ne yaptın
Ev hanımıyım katibelik yapıyorum bide fırıncı olacam şu adam için

Ben diyorum bana bağırdığı zaman eskiden çok küserdik kavga ederdik şimdi uzun süre iyi olunca sana yine rahat batıyo anladığım kadarıyla diyince pısıyo

15. Güne geldim
Bat da hep yumurtlama dan 14 gün sonra
Yumurtlama 2 gün önce oldu
Yani bat 17 18 ekim falan
Kızzzz yumurtlama zamanlarındasınnnnn küsme küsme daha 15.günnn yumurtlama 2 gün önce olmuş hala döllenebilirrr aşko git barış bak olmaz bir hafta sonra küsersin gel etme eyleme yazıktır

Yaw hadisin ordan yaa lahmacun yapmak kolaymış mı aşko söyle de bari taş fırın yaptırdın eve sende yap lahmacunu yaa benimki bugün ekşından sonra hala bana diyorki istek arzu tutku istiyorum ağzını burnunu kırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…