- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.861
Ayyyy inşallah aşko o günleri görürüz hep birlikteAşko evet geçen ayda böyleydim senDemgey3 in dediği gibi vücudun hassaslaşıyor direnci düşüyor yumurtlamanda galiba offlamak yok hepimizin güzel haberler alacağı bir günü var onu bekliyoruz o güne kadar çabalıyoruz pes etmiyoruz üzülmüyoruz yılmıyoruz eniştelerle düzeldinizdin mi bu gün bu topikte bir sıkıntı var ne oluyor sizin kocalara hepsi anlaşıp bu günemi patladılar kızdırmasınlar beni benim aşkolarımı kimse üzemeeezzz !! @melek076
Ahahahha ay çok güldüm aşko yaYaw hadisin ordan yaa lahmacun yapmak kolaymış mı aşko söyle de bari taş fırın yaptırdın eve sende yap lahmacunuyaa benimki bugün ekşından sonra hala bana diyorki istek arzu tutku istiyorum ağzını burnunu kırıcam
Heh onu doğru dedin modelleri değişik ama işte bi değişikler yaniDüzeldik aşko biz yelkenleri suya cabuk indirdimama hala arada tribimi yapıyorum aşko valla hepsi aynı bunların hee fabrika çıkışları aynı sadece modeller değişik yaa kuzum sanki hiç olmıycakmış gibi geliyo artık ya darlandum valla bi kaç gündür
❤❤ Kuzum döngün kaç gün daha yeni o zaman bi kaç güne yumurtlarsın sen değerlendir kaçmasın içimiz rahat etsin13. Gün bugün 7 gün adet görüyorum
İyi iyi aşko arada yine trip olur olsun o kadar da yaniAyyyy inşallah aşko o günleri görürüz hep birlikteBiz düzeldik ama arada Naz trip yapıyorum aşko bizimkinin küsme huyu yok gıcık oluyorum hemen barışıyor kavga etmiyor benimle oda insanı sinir ediyor ama bir yandan da iyi küslük girmiyor araya aşko nazar değdi topiğe eşlerle kavga ediyoruz valla oyyyy aşkım yerim seniiii
Yaw hadisin ordan yaa lahmacun yapmak kolaymış mı aşko söyle de bari taş fırın yaptırdın eve sende yap lahmacunuyaa benimki bugün ekşından sonra hala bana diyorki istek arzu tutku istiyorum ağzını burnunu kırıcam
Doyumsuz diyorum ben sen istediğini diyebilirsin aşko aç gözlü falanAhahahha ay çok güldüm aşko yaseni affedip ekşın yaptığıma dua et deseydin birde fazlasını istiyorlar ay bu erkekler gerçekten değişik
Bende öyle dedim aşko istek arzu tutku dündü dönüp yatmasaydın dükkanı kapattıkaha sende deseydin ya onu dün isteseydin buhardan çıkıp geliyordum şimdi bunu bulduğuna şükret diye aşko ahahaha
Heeee tamam ozaman içebilirsin aşkoAşko hayır ya günümün 5. Sigarası
Oha yani ne yaptın
Ev hanımıyım katibelik yapıyorum bide fırıncı olacam şu adam için
Dobarlanıyoring lütfen bekleyinizHeh onu doğru dedin modelleri değişik ama işte bi değişikler yanihayır darlanmam yok Dobarlaaan çünkü biz bunu başaracağız Allah izin ile
Tebrik ederim tam içimden geçen cevap olmuş aşkoBende öyle dedim aşko istek arzu tutku dündü dönüp yatmasaydın dükkanı kapattık
Sağol aşkoTebrik ederim tam içimden geçen cevap olmuş aşko
Tişikkirler işlem başarıyla tamamlandıLoading…
Süreniz bitti
Ay benimkide ne zaman bitecek bittimi yarın mı sorularına başladı gün sayıyor falan çok hoşuma gidiyor o haliSağol aşkoarada iyi oluyo böyle süründürmek hahahhaha
Ooohhh canıma değsinAy benimkide ne zaman bitecek bittimi yarın mı sorularına başladı gün sayıyor falan çok hoşuma gidiyor o hali
İyi yaptın aşko vitaminler çok önemli ama evet b12 hapını bir kere kullandım ama o kokusu varya kutusunu açmadan bile kokusu burnuma siniyorduBugün kendimi vitamine boğdum çinko d vitamini hele o b12 ne iğrenç kokuyo yaa_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 aşkolar
Heh öyle uzun gelir işte dün gece uyumayı biliyordu ama ay bak yine kızdım aşko ben eniştelere kuruluyorum böyle siz anlatınca sinir oluyorum falan bilginizeOoohhh canıma değsinçok iyi oluyo onlara benimki 3. Gün 1 aydır hastasın diyo
Ohta diyemiyorum ya kıyamıyorumOoohhh canıma değsinçok iyi oluyo onlara benimki 3. Gün 1 aydır hastasın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?