Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy inşallah aşko o günleri görürüz hep birlikte Biz düzeldik ama arada Naz trip yapıyorum aşko bizimkinin küsme huyu yok gıcık oluyorum hemen barışıyor kavga etmiyor benimle oda insanı sinir ediyor ama bir yandan da iyi küslük girmiyor araya aşko nazar değdi topiğe eşlerle kavga ediyoruz valla oyyyy aşkım yerim seniiii

Ahahahha ay çok güldüm aşko ya seni affedip ekşın yaptığıma dua et deseydin birde fazlasını istiyorlar ay bu erkekler gerçekten değişik

Heh onu doğru dedin modelleri değişik ama işte bi değişikler yani hayır darlanmam yok Dobarlaaan çünkü biz bunu başaracağız Allah izin ile

İyi iyi aşko arada yine trip olur olsun o kadar da yani evet bugün onu farkettim çokta dahil olamadım grip gitmeden geri geliyor galiba yada yağçöz deterjan falan hepten tıkadı galiba ondan tam düzelemedim bi türlü uzanırken uyuyakalmışım

aha sende deseydin ya onu dün isteseydin buhardan çıkıp geliyordum şimdi bunu bulduğuna şükret diye aşko ahahaha

Bugün kendimi vitamine boğdum çinko d vitamini hele o b12 ne iğrenç kokuyo yaa _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 aşkolar
İyi yaptın aşko vitaminler çok önemli ama evet b12 hapını bir kere kullandım ama o kokusu varya kutusunu açmadan bile kokusu burnuma siniyordu en son geçen sene b12 iğnesi yazdı tamamen oldum eksiksiz 5 günlük 4 haftalık sonra 2 aylık çok şükür düzeldi şuan zaten kullanıyorum mfk ürünlerinden

Ooohhh canıma değsin çok iyi oluyo onlara benimki 3. Gün 1 aydır hastasın diyo
Ohta diyemiyorum ya kıyamıyorum
Ben size anlatmadım dimi dün sabaha karşı çok duygulandım galiba eşim arkadaşımın hamile kaldığından etkilendi uykusunda rüyada sabaha karşı resmen ağladı sayıklıyor mırıldanıyor uyandım şaşırdım dürttüm ne oluyor iyimisin diyorum duymuyor baktım uyuyor seslendim iyice falan uyandı bana bir sarılışı vardı ki anlatamam ne gördün rüyanda diyorum boşver hatırlamıyorum dedi hatırlamıyorsan uyanır uyanmaz bana niye sarıldın böyle dedim erkek bebeğimiz oluyor doğumhanenin kapısında bebeğimizi kucağıma verdiler mutluluktan ağlıyorum bir yandan seni bekliyordum tam kapı açıldı uyandım dedi bu sefer ben başladım ağlamaya inşallah olcak o günler beklemek istemiyorsan doktora gidelim uğraşmadan aşılama yaptıralım istersen dedim çünkü çok duygulandım çok istediğini biliyorum ama her ay üzüldüğünü bana belli etmiyor ama ben anlıyordum zaten ama hayır dedi zamanı değilse aşıda tüpte yaptırsak olmaz onun bi zamanı var dedi kalktık sigara içtik uyuduk ama çok dua ettim Allah’a eşimin şu şekil tüm kalbiyle istediğini görünce beklediğimizi bize en yakın zamanda versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…