- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.881
Yok yok aşko gelmiyordur o ya sen yoruldun ya bide kullandığın temizlik malzemeleri tıkamıştır seni bebeğim aman diyim tekrar gelmesinİyi iyi aşko arada yine trip olur olsun o kadar da yanievet bugün onu farkettim çokta dahil olamadım grip gitmeden geri geliyor galiba yada yağçöz deterjan falan hepten tıkadı galiba ondan tam düzelemedim bi türlü uzanırken uyuyakalmışım
Amannn aşko ben artık hiç bişey demiyorum bu odunlaraDoyumsuz diyorum ben sen istediğini diyebilirsin aşko aç gözlü falanhee bulmuş bunuyo aşko
Ohhhh yarasın inşallah kuzummmmBugün kendimi vitamine boğdum çinko d vitamini hele o b12 ne iğrenç kokuyo yaa_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 aşkolar
Ayyyy kuzum beniiiimmm çok duygulandım yaaaOhta diyemiyorum ya kıyamıyorum
Ben size anlatmadım dimi dün sabaha karşı çok duygulandım galiba eşim arkadaşımın hamile kaldığından etkilendi uykusunda rüyada sabaha karşı resmen ağladı sayıklıyor mırıldanıyor uyandım şaşırdım dürttüm ne oluyor iyimisin diyorum duymuyor baktım uyuyor seslendim iyice falan uyandı bana bir sarılışı vardı ki anlatamam ne gördün rüyanda diyorum boşver hatırlamıyorum dedi hatırlamıyorsan uyanır uyanmaz bana niye sarıldın böyle dedim erkek bebeğimiz oluyor doğumhanenin kapısında bebeğimizi kucağıma verdiler mutluluktan ağlıyorum bir yandan seni bekliyordum tam kapı açıldı uyandım dedi bu sefer ben başladım ağlamaya inşallah olcak o günler beklemek istemiyorsan doktora gidelim uğraşmadan aşılama yaptıralım istersen dedim çünkü çok duygulandım çok istediğini biliyorum ama her ay üzüldüğünü bana belli etmiyor ama ben anlıyordum zaten ama hayır dedi zamanı değilse aşıda tüpte yaptırsak olmaz onun bi zamanı var dedi kalktık sigara içtik uyuduk ama çok dua ettim Allah’a eşimin şu şekil tüm kalbiyle istediğini görünce beklediğimizi bize en yakın zamanda versin inşallah
İşlem tamam❤❤ Kuzum döngün kaç gün daha yeni o zaman bi kaç güne yumurtlarsın sen değerlendir kaçmasın içimiz rahat etsin
B12 bunu kullanıyorum dil altından emilimi kolay oluyormuş kokusu tadıda güzel meyveli gibi. Aklınızda bulunsun deneyin derimBugün kendimi vitamine boğdum çinko d vitamini hele o b12 ne iğrenç kokuyo yaa_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 aşkolar
Aynen aşko geçer yarınaYok yok aşko gelmiyordur o ya sen yoruldun ya bide kullandığın temizlik malzemeleri tıkamıştır seni bebeğim aman diyim tekrar gelmesin
Yaaa kuzum beniiiimmm inşallah bu heyecanlı bekleyişleri senin içinde yaşarızAynen aşko geçer yarınauykum gelmiyor heyecandan yarın arkadaşımla hastaneye gidicem tekrar yükselme var mı diye baktırcaz meraktan heyecandan ölüyorum
Amin kuzum evet bende çok kötü oldum dün o yüzden bu gün ayrı bi şefkatliyim ona kıyamıyorum yani asla isyan etmiyorum ama Allah içimizide biliyor yani tertemiz duygularla istiyoruz bekliyoruz ne bileyim işte ben alıştım üzülüp toparlıyorum da farkındayım o daha farklı bekliyor ben size anlatıyorum arkadaşlarımla konuşuyorum ama o içine atıyor belli etmemeye çalışıyor ama adet oldum dediğimde yüz ifadesindeki o masumluğu görüyorum ben her ay inşallah nasip en kısa zamanda onu mutluluktan ağlatırım gerçektenAyyyy kuzum beniiiimmm çok duygulandım yaaabebeğim erkekler belli etmiyor ama onlarda çok duygulanıyorlar istiyorlar olmayınca üzülüyorlar ama insanın eşi ağlayınca hiç dayanamıyor Rabbim inşallah en yakın zamanda bu güzel haberi onlara vermemizi nasip etsin bebeğim Ay kötü oldum yaaaa gece gece
Ayy iyi bari aşko ben bu ilacı kokusundan dolayı içemedim diye bi kaç tane içip bırakmıştım yeniden başladım bugünİyi yaptın aşko vitaminler çok önemli ama evet b12 hapını bir kere kullandım ama o kokusu varya kutusunu açmadan bile kokusu burnuma siniyorduen son geçen sene b12 iğnesi yazdı tamamen oldum eksiksiz 5 günlük 4 haftalık sonra 2 aylık çok şükür düzeldi şuan zaten kullanıyorum mfk ürünlerinden
Yaaa kuzum benim ne güzel aslında eşin çok güzel seviyo seni biliyo musun maşallah ❤❤ Rabbim inşallah o günleri size en kısa zamanda göstersin inşallah sağlıklı bir gebeliğin sağlıklı bir bebişin birde huzurlu bir evliliğin olsun her daimOhta diyemiyorum ya kıyamıyorum
Ben size anlatmadım dimi dün sabaha karşı çok duygulandım galiba eşim arkadaşımın hamile kaldığından etkilendi uykusunda rüyada sabaha karşı resmen ağladı sayıklıyor mırıldanıyor uyandım şaşırdım dürttüm ne oluyor iyimisin diyorum duymuyor baktım uyuyor seslendim iyice falan uyandı bana bir sarılışı vardı ki anlatamam ne gördün rüyanda diyorum boşver hatırlamıyorum dedi hatırlamıyorsan uyanır uyanmaz bana niye sarıldın böyle dedim erkek bebeğimiz oluyor doğumhanenin kapısında bebeğimizi kucağıma verdiler mutluluktan ağlıyorum bir yandan seni bekliyordum tam kapı açıldı uyandım dedi bu sefer ben başladım ağlamaya inşallah olcak o günler beklemek istemiyorsan doktora gidelim uğraşmadan aşılama yaptıralım istersen dedim çünkü çok duygulandım çok istediğini biliyorum ama her ay üzüldüğünü bana belli etmiyor ama ben anlıyordum zaten ama hayır dedi zamanı değilse aşıda tüpte yaptırsak olmaz onun bi zamanı var dedi kalktık sigara içtik uyuduk ama çok dua ettim Allah’a eşimin şu şekil tüm kalbiyle istediğini görünce beklediğimizi bize en yakın zamanda versin inşallah
Amiiin aşkoYaaa kuzum beniiiimmm inşallah bu heyecanlı bekleyişleri senin içinde yaşarızO kadar çok istiyorum kiiiii İnan Çok çok heyecanlı yaaa inşallah güzel bir artış olmuştur bize de haber ver aşkısı
Ahaha iç aşko boşver kokusunu şuan vitamin vitamindirAyy iyi bari aşko ben bu ilacı kokusundan dolayı içemedim diye bi kaç tane içip bırakmıştım yeniden başladım bugünAynen aşko daha ilacı çıkarmadan kokusu geliyo öğğk bende kullanmıştım aman ya Rabbi totom kevgire döndüydü ben 6 tane olmuştum aşko çok acıtıyo iğneside aşkom şarjım bitti yazarken püüü
Bende demiyorum aşkoAmannn aşko ben artık hiç bişey demiyorum bu odunlara
Ohhhh yarasın inşallah kuzummmmay evet ya çok kötü kokuyor aşko burnunu kapatarak iç
İtiraf ediyorum bendeAhaha iç aşko boşver kokusunu şuan vitamin vitamindiray ah hangi 6 aşko kaç ay uğraştım düzelecek diye ilk defa aylarca düzenli bi o iğneyi kullanmışımdır uzun süre düzenli ilaç kullanımı beceremiyorum ben
Sağol kuzum bakayım bir❤B12 bunu kullanıyorum dil altından emilimi kolay oluyormuş kokusu tadıda güzel meyveli gibi. Aklınızda bulunsun deneyin derim
Ay maşallah size kuzummm aranızdaki bu güzel bağ gün geçtikçe çoğalsınAmin kuzum evet bende çok kötü oldum dün o yüzden bu gün ayrı bi şefkatliyim ona kıyamıyorum yani asla isyan etmiyorum ama Allah içimizide biliyor yani tertemiz duygularla istiyoruz bekliyoruz ne bileyim işte ben alıştım üzülüp toparlıyorum da farkındayım o daha farklı bekliyor ben size anlatıyorum arkadaşlarımla konuşuyorum ama o içine atıyor belli etmemeye çalışıyor ama adet oldum dediğimde yüz ifadesindeki o masumluğu görüyorum ben her ay inşallah nasip en kısa zamanda onu mutluluktan ağlatırım gerçekten
En güzel heyecanlar tadını çıkartsın arkadaşın kuzummmmAmiiin aşkoamin bebeğim hepimiz görelim o günlerimizi inşallah işte sağsağlim güzel artış görsek şöyle içim rahatlayacak daha sürpriz kutlama hazırlayacağım kesinleşmesi gerekiyor kimseye söyleyemiyoruz o yüzden çatlıyorum yerimde
Çok teşekkür ederim canım benim çoook amiiinYaaa kuzum benim ne güzel aslında eşin çok güzel seviyo seni biliyo musun maşallah ❤❤ Rabbim inşallah o günleri size en kısa zamanda göstersin inşallah sağlıklı bir gebeliğin sağlıklı bir bebişin birde huzurlu bir evliliğin olsun her daim
Kız kokarsa koksun sen iç yarasın yeter kiiiBende demiyorum aşkoayy nereni kapatırsan kapat kokuyo aşko
İyi geceler bebeğiiiimmmm öptüüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?