Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yok aşko gelmiyordur o ya sen yoruldun ya bide kullandığın temizlik malzemeleri tıkamıştır seni bebeğim aman diyim tekrar gelmesin

Ayyyy kuzum beniiiimmm çok duygulandım yaaa bebeğim erkekler belli etmiyor ama onlarda çok duygulanıyorlar istiyorlar olmayınca üzülüyorlar ama insanın eşi ağlayınca hiç dayanamıyor Rabbim inşallah en yakın zamanda bu güzel haberi onlara vermemizi nasip etsin bebeğim Ay kötü oldum yaaaa gece gece

Yok yok aşko gelmiyordur o ya sen yoruldun ya bide kullandığın temizlik malzemeleri tıkamıştır seni bebeğim aman diyim tekrar gelmesin
Aynen aşko geçer yarına uykum gelmiyor heyecandan yarın arkadaşımla hastaneye gidicem tekrar yükselme var mı diye baktırcaz meraktan heyecandan ölüyorum

Aynen aşko geçer yarına uykum gelmiyor heyecandan yarın arkadaşımla hastaneye gidicem tekrar yükselme var mı diye baktırcaz meraktan heyecandan ölüyorum
Yaaa kuzum beniiiimmm inşallah bu heyecanlı bekleyişleri senin içinde yaşarız O kadar çok istiyorum kiiiii İnan Çok çok heyecanlı yaaa inşallah güzel bir artış olmuştur bize de haber ver aşkısı

Amin kuzum evet bende çok kötü oldum dün o yüzden bu gün ayrı bi şefkatliyim ona kıyamıyorum yani asla isyan etmiyorum ama Allah içimizide biliyor yani tertemiz duygularla istiyoruz bekliyoruz ne bileyim işte ben alıştım üzülüp toparlıyorum da farkındayım o daha farklı bekliyor ben size anlatıyorum arkadaşlarımla konuşuyorum ama o içine atıyor belli etmemeye çalışıyor ama adet oldum dediğimde yüz ifadesindeki o masumluğu görüyorum ben her ay inşallah nasip en kısa zamanda onu mutluluktan ağlatırım gerçekten

Ayy iyi bari aşko ben bu ilacı kokusundan dolayı içemedim diye bi kaç tane içip bırakmıştım yeniden başladım bugün Aynen aşko daha ilacı çıkarmadan kokusu geliyo öğğk bende kullanmıştım aman ya Rabbi totom kevgire döndüydü ben 6 tane olmuştum aşko çok acıtıyo iğneside aşkom şarjım bitti yazarken püüü

Yaaa kuzum benim ne güzel aslında eşin çok güzel seviyo seni biliyo musun maşallah ❤❤ Rabbim inşallah o günleri size en kısa zamanda göstersin inşallah sağlıklı bir gebeliğin sağlıklı bir bebişin birde huzurlu bir evliliğin olsun her daim

Amiiin aşko amin bebeğim hepimiz görelim o günlerimizi inşallah işte sağsağlim güzel artış görsek şöyle içim rahatlayacak daha sürpriz kutlama hazırlayacağım kesinleşmesi gerekiyor kimseye söyleyemiyoruz o yüzden çatlıyorum yerimde

Ahaha iç aşko boşver kokusunu şuan vitamin vitamindir ay ah hangi 6 aşko kaç ay uğraştım düzelecek diye ilk defa aylarca düzenli bi o iğneyi kullanmışımdır uzun süre düzenli ilaç kullanımı beceremiyorum ben

Ay maşallah size kuzummm aranızdaki bu güzel bağ gün geçtikçe çoğalsın Evet bebeğim gerçekten kalpten istiyoruz inşallah rabbim en güzel zamanda verecek Evet biz burda üzüntümüzü paylaşıyoruz ama onlar içine atıyor ve daha da yıpranıyorlar kıyamam onlara ya benimde bugün çok kasık ağrım vardı sanki sökülecek gibi galiba adet olcam çok ağrım var dedim suratı düştü hemen yorum bile yapamadı ya bu ponçikler ne güzel baba olurlar yaaaa Allahım en hayırlı bir şekilde nasip et İnşallah inşallah kuzummmmm

En güzel heyecanlar tadını çıkartsın arkadaşın kuzummmm

Çok teşekkür ederim canım benim çoook amiiin hepimize hepsinden inşallah aşko Allahıma binlerce şükür olsun ki iyiki o benim eşim olmuş diyorum aşko bide çocukları çok seviyor 3 sene istedi ama ben cesaret edemedim biraz bekleyelim birbirimize vakit ayıralım dedim sonra pandemi çıktı falan sonra baktım artık bende pandemi falan bekleyemem yaşım büyüdü resmen demeye başladım 28 olunca ahahaha yolda bebek görse sever parkta çocuklarla top oynar aşırı seviyor çocukları yeğenlerimiz var sürekli hepsine hediye alır çikolatalar alır eve stoklar geldiklerinde verir o yüzden beni şu süreçte eşimin duygu ve düşünceleri çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…