Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım malesef öyle ben bu yüzden 6-7 ay hiç belirti var şöyleyim böyleyim demedim çoğu yaptığım testleri bilmiyor bazılarını biliyorüzülmesin diye söylemek istemiyorum hatta bu yüzden buraya kaydolmaya karar vermiştim belirti falan vardı o zaman paylaşmam lazımdı içimde tutamıyorum kafamda deli sorular derken burda buldum kendimi o gün bu gündür burdayım aşkocanlar evet aşko inanıyorum her biri ayrı ayrı çok güzel merhametli baba olacaklar inşallah yakın zamanda görürüz hepimiz

Çok doğru yapmışsın bebeğim bugün bende söylememeye karar verdim o üzüntülü bakışından sonra ay iyi ki burdasın bebeğiiiimm sensiz ne yapardık Ay amin inşallah kuzum dua kapılarımız açıktır inşallah hepsi kabul olur Aşko bende uyuyorum gözler dayanmıyor öpüyorum seniiiii iyi geceler bebeğim yarın herşeyden haberdar et bizi olur muuu bende merak ederiiim

Evet canım erkekler daha içe kapanık daha hassaslar söyleyince görebiliyoruz yüzlerindeki ifadeyi iyiki burdayız hepimiz aşko iyiki aynen bende uyuyacağım artık sabah erken kalkacağım öptüm aşko iyi geceler haber vercem inşallah güzel haberler

Günaydın kızlar bugün adetim bir gün gecikti kendimi tutmaya çalışıyorum cuma günü yapıcam test ama sabahları midem bulanıyor birkaç gündür başkada belirtim yok şimdiye kadar belirtilerin hepsini yaşadım şimdi yok bakalım sonuç nolucak

@loirily çiçeğim nerelerdesin özledim seni çok
Lale95 Azeri qardasım nerdesin ya
R Random3 irkek annesi naber
Ginnys sende yoksun gı
Ben hastayım aşko bu sabah bademwciklerde şişti iyice ilaçta kullanılmıyor bitki çayları yasak nasıl olacak bilemedim inşallah Corona değildir çok korkuyorum git gide ona benzemeye başladı hayrolsın sonu

Bende aynı durumdaydım oğlumla birlikte grip gibi bişey herkeste var bu ara canım biraz dinlen sıcak süt falan iç boğazına iyi gelir Parol içte biraz rahatlatsın en azından bende öyle atlattım ihtimalim olduğu için riske atmadım

Evde yok doktor onu yazmadı dinlen dedi

@loirily çiçeğim nerelerdesin özledim seni çok
Lale95 Azeri qardasım nerdesin ya
R Random3 irkek annesi naber
Ginnys sende yoksun gı
Günaydın Meleğim nasılsin?napiyosun?
Ben kaç gündür yazamıyorum ya vakit buldukca girip okuyurom yeni haber varmi diye
Çok şiddetli bel ağrım var ortadan ikiye ayrılcakmiş gibi resmen ölüyorum ağrıdan.
3gün ard arda belimi çektirdim, ağır kaldırmak olmazmış bende koruyamadim kendimi

İnşallah cnm boğazım iyice kapandı
Günaydın tatlim nasılsin? Allah şifa versin
Evde karbonat varsa 1su bardağı ılık suya 1tatli kaşigi karbonat 1tatli kaşigi tuz ekle karıştır gargara yap
1saatdan bir yap çok iyi etki ediyor
Oğlumu ve eşimi hep öyle tedavi ediyorum sonuç mıhtışem

İyiyim bebeğim, dün bitti reglim, bugün de maydanoz süt buharına başlayacağım sonra gelsin ekşın dıkşınlar sen nasılsın?
Haydi göreyim seniii kolay gelsin sana
Benim adetim çabuk bitdi ama dün dıkşnlanamadim doğuş ağrısı gibi bel ağrım var

Tuzlu su yapıyorum karbonatta atarım saol cnm

Ahh kıyamam ben size yaa ben de çok duygulandım, Allah gönlünüze göre versin bekletmeden tatlım tabii ki en doğru zamanı bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…