- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.921
Kız o kadar trip yapmisim ki adam dün 18:20 de eve girdi elini yüzünü yikamadan ev kiyafetlerini giydi
Kuzum daha iyilesemedinmi senTuzlu su yapıyorum karbonatta atarım saol cnm
Hadi yaa. Olsun vardir bundada bi hayr. Belkide sokulmezsinYa ben değilimakıntı arasında minicik kan gördüm yine bu gün iğne ucu kadar bi noktacık regl geliyor gibi
Hahahah korkunun gözünü seveyimKız o kadar trip yapmisim ki adam dün 18:20 de eve girdi elini yüzünü yikamadan ev kiyafetlerini giydiişe yaradi çelik don, mendebur surat ve kavgacı halim
Gosterdim dün gece cocuklar uyuyuncaHahahah korkunun gözünü seveyimiyi bari tripli tavuk sen de azcık şefkat göster adamcağıza
Daha körü oldum hayrolsun dua edin banaKuzum daha iyilesemedinmi sen
Kız o kadar trip yapmisim ki adam dün 18:20 de eve girdi elini yüzünü yikamadan ev kiyafetlerini giydiişe yaradi çelik don, mendebur surat ve kavgacı halim
Hahahah korkunun gözünü seveyimiyi bari tripli tavuk sen de azcık şefkat göster adamcağıza
Canim Rabbim şifa versin insallh bol bol vitaminli şeyler ve sıvı tüketDaha körü oldum hayrolsun dua edin bana
İnsallah en kisa surede saglikla gelir bebeginOhta diyemiyorum ya kıyamıyorum
Ben size anlatmadım dimi dün sabaha karşı çok duygulandım galiba eşim arkadaşımın hamile kaldığından etkilendi uykusunda rüyada sabaha karşı resmen ağladı sayıklıyor mırıldanıyor uyandım şaşırdım dürttüm ne oluyor iyimisin diyorum duymuyor baktım uyuyor seslendim iyice falan uyandı bana bir sarılışı vardı ki anlatamam ne gördün rüyanda diyorum boşver hatırlamıyorum dedi hatırlamıyorsan uyanır uyanmaz bana niye sarıldın böyle dedim erkek bebeğimiz oluyor doğumhanenin kapısında bebeğimizi kucağıma verdiler mutluluktan ağlıyorum bir yandan seni bekliyordum tam kapı açıldı uyandım dedi bu sefer ben başladım ağlamaya inşallah olcak o günler beklemek istemiyorsan doktora gidelim uğraşmadan aşılama yaptıralım istersen dedim çünkü çok duygulandım çok istediğini biliyorum ama her ay üzüldüğünü bana belli etmiyor ama ben anlıyordum zaten ama hayır dedi zamanı değilse aşıda tüpte yaptırsak olmaz onun bi zamanı var dedi kalktık sigara içtik uyuduk ama çok dua ettim Allah’a eşimin şu şekil tüm kalbiyle istediğini görünce beklediğimizi bize en yakın zamanda versin inşallah
Saol cnm çok şey yasak dinleniyorum su içiyorum kemik suyu çorba fln vitaminler öyle bakalım inşallah düzelirCanim Rabbim şifa versin insallh bol bol vitaminli şeyler ve sıvı tüket
Amin canım hepimize inşallahİnsallah en kisa surede saglikla gelir bebeginkac senedir istiyosun sen canim. Bide hic doktor kontrolüne gitmismiydin
Amiiin canım benim Allah razı olsun hepimiz tez zamanda tadalım o duyguyu inşallahAhh kıyamam ben size yaa ben de çok duygulandım, Allah gönlünüze göre versin bekletmeden tatlımtabii ki en doğru zamanı bekliyor.
İnsallah bi sknti cikmaz. Bence bu ayda olmazsa bidaha git eşinin degerlerine baksinlar. Madem bu kadar cok istiyosunuz bence beklemeyin. Boşa vakit kaybı olur. Benim doktorum diyor ki 6 ay yeterli cocuk sahibi olmak icin beklenen süre, sonrasi degerler kontrol edilir tedavi gerekiyosa( yumurta gelistirici, igne vs) tedaviye bu sekilde devam edilir.Amin canım hepimize inşallah10. Ayımız olacak bu ay canım bir kere gittim işte ondada herşey normal 1 sene olmazsa gelirsin detaylı bakarız dedi detaylıca bilmiyoruz yani eşimde yada tüplerde bişey var mı bilgim yok yani aşko
Düşünüyorum canım iki ay kaldı zaten şu iki mfk kullanıyorum iki ay sonra olmazsa gideceğimİnsallah bi sknti cikmaz. Bence bu ayda olmazsa bidaha git eşinin degerlerine baksinlar. Madem bu kadar cok istiyosunuz bence beklemeyin. Boşa vakit kaybı olur. Benim doktorum diyor ki 6 ay yeterli cocuk sahibi olmak icin beklenen süre, sonrasi degerler kontrol edilir tedavi gerekiyosa( yumurta gelistirici, igne vs) tedaviye bu sekilde devam edilir.
Bu aymi basladin sende mfk ya ilk paketinmiDüşünüyorum canım iki ay kaldı zaten şu iki mfk kullanıyorum iki ay sonra olmazsa gideceğim
Böyle guzel haberleri kendin içinde ver bizeDeğer 18.70 ti ki tam iki gün olmadı bile saat olarak bir buçuk gün oldu iki katı 37.4 bekliyordum ve değer 54,5 çok şükür bastım çığlığı bugünde kızlaaarDemgey3 Mucizemmm16
Yaaa sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğim çok sevindimDeğer 18.70 ti ki tam iki gün olmadı bile saat olarak bir buçuk gün oldu iki katı 37.4 bekliyordum ve değer 54,5 çok şükür bastım çığlığı bugünde kızlaaarDemgey3 Mucizemmm16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?