Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah en kisa surede saglikla gelir bebegin kac senedir istiyosun sen canim. Bide hic doktor kontrolüne gitmismiydin

İnsallah en kisa surede saglikla gelir bebegin kac senedir istiyosun sen canim. Bide hic doktor kontrolüne gitmismiydin
Amin canım hepimize inşallah 10. Ayımız olacak bu ay canım bir kere gittim işte ondada herşey normal 1 sene olmazsa gelirsin detaylı bakarız dedi detaylıca bilmiyoruz yani eşimde yada tüplerde bişey var mı bilgim yok yani aşko

İnsallah bi sknti cikmaz. Bence bu ayda olmazsa bidaha git eşinin degerlerine baksinlar. Madem bu kadar cok istiyosunuz bence beklemeyin. Boşa vakit kaybı olur. Benim doktorum diyor ki 6 ay yeterli cocuk sahibi olmak icin beklenen süre, sonrasi degerler kontrol edilir tedavi gerekiyosa( yumurta gelistirici, igne vs) tedaviye bu sekilde devam edilir.

Düşünüyorum canım iki ay kaldı zaten şu iki mfk kullanıyorum iki ay sonra olmazsa gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…