- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.941
Cok amin bebeğim❤Çok teşekkür ederim canım benim çoook amiiinhepimize hepsinden inşallah aşko Allahıma binlerce şükür olsun ki iyiki o benim eşim olmuş diyorum aşko bide çocukları çok seviyor 3 sene istedi ama ben cesaret edemedim biraz bekleyelim birbirimize vakit ayıralım dedim sonra pandemi çıktı falan sonra baktım artık bende pandemi falan bekleyemem yaşım büyüdü resmen demeye başladım 28 olunca ahahaha yolda bebek görse sever parkta çocuklarla top oynar aşırı seviyor çocukları yeğenlerimiz var sürekli hepsine hediye alır çikolatalar alır eve stoklar geldiklerinde verir o yüzden beni şu süreçte eşimin duygu ve düşünceleri çok etkiliyor
Yok canım bu ay 3. Ayım olacakBu aymi basladin sende mfk ya ilk paketinmi
Teşekkürler aşko inşallah ama şuan aşırı çok mutluyumBöyle guzel haberleri kendin içinde ver bize
Aynen aşko ya yaş sınırdaCok amin bebeğim❤ne güzelsiniz maşallah Etkiler kuzum şimdi bide her ekşın bebek üzerine olduğu için daha çok etkilenir.
Aşko bende 30 um 31 e doğru gidiyorumdiyorum ki yaptım yaptım yapmadım daha zaten yapamaamm
Evet bencede aşkoAynen aşko ya yaş sınırda
Günaydın bebeğim ❤❤Kız kokarsa koksun sen iç yarasın yeter kiii
İyi geceler bebeğiiiimmmm öptüüümmm
Günaydın bebeğiiiiimmDeğer 18.70 ti ki tam iki gün olmadı bile saat olarak bir buçuk gün oldu iki katı 37.4 bekliyordum ve değer 54,5 çok şükür bastım çığlığı bugünde kızlaaarDemgey3 Mucizemmm16
Günaydın aşkoGünaydın bebeğim ❤❤
Doktor sana da yazınca görürüm aşko nasıl içiyosunilaç mideme oturmuş bildiğin
Ayy amin aşkoGünaydın aşkoAh aşko ah ben yıllarca kullandım b12 ilacını bilmez miyim 1-2 senedir kullanmıyorum herhalde onun dışında çok kullandım Allah bir daha göstermesin
Amin canım çok sağol doktor artış çok iyi böyle gider diye düşünüyorum kese için 17 si veya 17 sinden sonra gelinki tam görebilelim dedi inşallah onuda göreceğizGünaydın bebeğiiiiimmOy maşallah maşallah çok sevindim yaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bu güzel haberi senden de alırız en kısa zamanda
Ahahaha aşko eczaneye sorsana kokusuz olanı yok mu diyeEvet bencede aşkoayy bütün gece b12 kokladım Allahım kalktım ilaç mideme oturmuş gibi hissediyorum çıkarttım çıkartıcam kendi isteğiyle kalkıp gitse bari
Regliden önce 24 saatte bir 2 kat oluyor hızlı hücre bölünme süreci olduğu için çok güzel tam aralığında gelişiyor.Değer 18.70 ti ki tam iki gün olmadı bile saat olarak bir buçuk gün oldu iki katı 37.4 bekliyordum ve değer 54,5 çok şükür bastım çığlığı bugünde kızlaaarDemgey3 Mucizemmm16
Ahahaha aşko eczaneye sorsana kokusuz olanı yok mu diye
Hadi be, bat ne zamandı? olsa sürpriz olacaktı zatenBen gün test yaptım yok bir şey
dün yanaştı ben de iteledimÇelikten don giyelim aşkolar
Ayyy saçmalamaaaağğğğ iç aşko ya niye içmiyorsunnnnAyy amin aşko❤❤ karar verdim içmiyorum b12 falan iğne yazsınlar çok korkarım iğneden ama daha iyi be
Çelik don sendeymiş asko dün gecedün yanaştı ben de iteledimintikammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?