Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok amin bebeğim❤ ne güzelsiniz maşallah Etkiler kuzum şimdi bide her ekşın bebek üzerine olduğu için daha çok etkilenir.
Aşko bende 30 um 31 e doğru gidiyorum diyorum ki yaptım yaptım yapmadım daha zaten yapamaamm

Günaydın bebeğiiiiimm Oy maşallah maşallah çok sevindim yaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bu güzel haberi senden de alırız en kısa zamanda

Günaydın bebeğim ❤❤
Doktor sana da yazınca görürüm aşko nasıl içiyosun ilaç mideme oturmuş bildiğin
Günaydın aşko Ah aşko ah ben yıllarca kullandım b12 ilacını bilmez miyim 1-2 senedir kullanmıyorum herhalde onun dışında çok kullandım Allah bir daha göstermesin

Günaydın aşko Ah aşko ah ben yıllarca kullandım b12 ilacını bilmez miyim 1-2 senedir kullanmıyorum herhalde onun dışında çok kullandım Allah bir daha göstermesin
Ayy amin aşko ❤❤ karar verdim içmiyorum b12 falan iğne yazsınlar çok korkarım iğneden ama daha iyi be

Günaydın bebeğiiiiimm Oy maşallah maşallah çok sevindim yaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bu güzel haberi senden de alırız en kısa zamanda
Amin canım çok sağol doktor artış çok iyi böyle gider diye düşünüyorum kese için 17 si veya 17 sinden sonra gelinki tam görebilelim dedi inşallah onuda göreceğiz Allah’ın izniyle hepimiz yaşayalım bu duyguyu çok güzel bişey

Kızlar ben hayalet çizgi görüyorum inşallah değildir sizde bir bakınsanıza gözlerim mi yanılıyor

Eklentiler

• FF6FBBAC-8C72-4419-88E7-21E10154086A.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
Regliden önce 24 saatte bir 2 kat oluyor hızlı hücre bölünme süreci olduğu için çok güzel tam aralığında gelişiyor.

Ayy amin aşko ❤❤ karar verdim içmiyorum b12 falan iğne yazsınlar çok korkarım iğneden ama daha iyi be
Ayyy saçmalamaaaağğğğ iç aşko ya niye içmiyorsunnnn aşko o daha sıkıntılı ya iğneyi vurdurmak için hastaneye gidiyorsun felan ilacı daha iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…