- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.961
Noldu askoay noluyo noluyo 1 dk
ahahahah ben dün gece 2 gol kurtardım ama. bi uyumadan bi de 5 gibi falanÇelik don sendeymiş asko dün gecebende 2 gundur celik donluydum dün gece cikardim
Ay inşallah böyle ilerler ne güzel yaaaa Allahım darısı bizlere yaaaAmin canım çok sağol doktor artış çok iyi böyle gider diye düşünüyorum kese için 17 si veya 17 sinden sonra gelinki tam görebilelim dedi inşallah onuda göreceğizAllah’ın izniyle hepimiz yaşayalım bu duyguyu çok güzel bişey
umutlu mu hamile öyle bir şey mi gördüm heyecan yaptım okuycam şimdiNoldu asko
Canım ben görmüyorum yoktur bence ya Allah korusun olsa bence net çizgi çıkardı gibi geldiKızlar ben hayalet çizgi görüyorum inşallah değildir sizde bir bakınsanıza gözlerim mi yanılıyor
ay senin sandım ben bunu ahahaha durduk yere yükseldim heyecanlandımDeğer 18.70 ti ki tam iki gün olmadı bile saat olarak bir buçuk gün oldu iki katı 37.4 bekliyordum ve değer 54,5 çok şükür bastım çığlığı bugünde kızlaaarDemgey3 Mucizemmm16
görmedim benKızlar ben hayalet çizgi görüyorum inşallah değildir sizde bir bakınsanıza gözlerim mi yanılıyor
Aşko bende iteledim ama geri geldidün yanaştı ben de iteledimintikammmm
Sizin islerde bizim islere benziyomus bizim kide öyle oluyor bi gece yatarken bide sabaha karşı sürtme, yeltenme devam ediyoahahahah ben dün gece 2 gol kurtardım ama. bi uyumadan bi de 5 gibi falanbiz de az değiliz ha
ahahahahhaa yakalandın demek ki ağlara. Neyse gol olsun bari :)Aşko bende iteledim ama geri geldikendimi kurtaramadım
Yok yavrum bisey yok. Zaten olsa koyuluk olurduKızlar ben hayalet çizgi görüyorum inşallah değildir sizde bir bakınsanıza gözlerim mi yanılıyor
ahkahjkahka sorma of yaSizin islerde bizim islere benziyomus bizim kide öyle oluyor bi gece yatarken bide sabaha karşı sürtme, yeltenme devam ediyo
Arkadasi hamileumutlu mu hamile öyle bir şey mi gördüm heyecan yaptım okuycam şimdi
Yakalandım aşkoahahahahhaa yakalandın demek ki ağlara. Neyse gol olsun bari :)
evet öyleymiş anladım, coşkudan o sandım ya. Darısı hepimizeArkadasi hamile
Amin canım. Ben çok sinirliyim valla 1 ay düşünmüyorum ekşın. Çocuk rafa kalktıYakalandım aşkoayy hepimizin ki gol olsun lütffeenn ❤❤
Benim kacti buyuk ihtimal yumurtlama dönemi. Ama cokta umrumda degil. Bezginlik devam ediyor bendeevet öyleymiş anladım, coşkudan o sandım ya. Darısı hepimize
Ahh enisteyeyse biz dövelim asko alacagin var biz hallederis o iş bizdeAmin canım. Ben çok sinirliyim valla 1 ay düşünmüyorum ekşın. Çocuk rafa kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?