Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah böyle ilerler ne güzel yaaaa Allahım darısı bizlere yaaa Senin sayende öğrendi bebişiiii ne güzel bir arkadaşşşş
Kardeşim deriz birbirimize aşko o dereceyiz kardeş olsak ancak bu kadar severdik yani doktorda benim doktorum önce arkadaşınımı doğurtmaya karar verdin dedi ahahhaa

Kızzzz yumurtlama zamanlarındasınnnnn küsme küsme daha 15.günnn yumurtlama 2 gün önce olmuş hala döllenebilirrr aşko git barış bak olmaz bir hafta sonra küsersin gel etme eyleme yazıktır
Barışmadım henüz benim üstüme inatcı yok
Bak yay Burcu asla kolay kolay barışmaz

Kardeşim deriz birbirimize aşko o dereceyiz kardeş olsak ancak bu kadar severdik yani doktorda benim doktorum önce arkadaşınımı doğurtmaya karar verdin dedi ahahhaa
Ay maşallah hiç bozulmasın bu bağınız inşallah ahahah ben önden arkadaşımı gönderiyorum ki süreci öğreneyim diye deseydin

Sen ona dalsaydın valla bunlara herşey müstahak çalışıyoruz bide fırıncı olsam başımı kaşıyacak vaktim olmaz
Bir lahmacun uğruna küstük çocuk gibi

Sen ona dalsaydın valla bunlara herşey müstahak çalışıyoruz bide fırıncı olsam başımı kaşıyacak vaktim olmaz
Bir lahmacun uğruna küstük çocuk gibi
Müstehak aşko ama Allaha bırakıyorum ben onu o intikamımı alıcaktır hshsjsjjsjs Lahmacun için küsülür mü aşko cabuk barış bebe kaçıyo cabuk

Ya resmî gebe mi oldunn şennn Ay böyle görmek bile güzel çok şey kaçırmışım ya
Seninki de erkek olacak aşko
Geçmiş olsun aşko ingwer aldır eşine sanırım Türkçesi kereviz
Bademciklere çok iyi gelir
Bak atlar gelirim yanına iyi olmazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…