- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.981
Neden aşkoAmin canım. Ben çok sinirliyim valla 1 ay düşünmüyorum ekşın. Çocuk rafa kalktı
Hamile misin anlamadımDeğer 18.70 ti ki tam iki gün olmadı bile saat olarak bir buçuk gün oldu iki katı 37.4 bekliyordum ve değer 54,5 çok şükür bastım çığlığı bugünde kızlaaarDemgey3 Mucizemmm16
Benim sayılır anne yarısıyım şuan aşko ahahahaay senin sandım ben bunu ahahaha durduk yere yükseldim heyecanlandım
canına okuyorumAhh enisteyeyse biz dövelim asko alacagin var biz hallederis o iş bizde
kız sinirliyken nasıl sevişcez. Aslında aramız çok iyi şuan içten sinirliyim sadece sinsilik yapıyom jdjdkdhkjdhNeden aşkosinirlenip vazgeçmek yok jsjshshhs çocuğu yap sonra daha çok sinirlenebilirsin bebeğim
Aminnn çok aminBenim sayılır anne yarısıyım şuan aşko ahahahainşallah o günler de gelir
Kışın ortasında doğurmaktan hemen vazgeç aşkoBenim kacti buyuk ihtimal yumurtlama dönemi. Ama cokta umrumda degil. Bezginlik devam ediyor bendeolursa olur olmazsada 3-4 ay daha olmasin yazın karnım burnumda gezmek istemiyorum sanirim
Hshsjsjjsjs aşko içten bende sinirliyim merak etme hala geçmedikız sinirliyken nasıl sevişcez. Aslında aramız çok iyi şuan içten sinirliyim sadece sinsilik yapıyom jdjdkdhkjdh
Kardeşim deriz birbirimize aşko o dereceyiz kardeş olsak ancak bu kadar severdik yaniAy inşallah böyle ilerler ne güzel yaaaa Allahım darısı bizlere yaaaSenin sayende öğrendi bebişiiii ne güzel bir arkadaşşşş
Sinsilik yapiyorm demissin asko icten icten ayni bencanına okuyorum
Teşekkür ederim canım doktorda çok iyi böyle gider bence dediRegliden önce 24 saatte bir 2 kat oluyor hızlı hücre bölünme süreci olduğu için çok güzel tam aralığında gelişiyor.
Barışmadım henüzKızzzz yumurtlama zamanlarındasınnnnn küsme küsme daha 15.günnn yumurtlama 2 gün önce olmuş hala döllenebilirrraşko git barış bak olmaz bir hafta sonra küsersin gel etme eyleme yazıktır
Yaw ben oğlak burcuyum aşko bende ki inat kimsede yok ama yinede barışıyoz el mecburBarışmadım henüzbenim üstüme inatcı yok
Bak yay Burcu asla kolay kolay barışmaz
Ay maşallah hiç bozulmasın bu bağınız inşallahKardeşim deriz birbirimize aşko o dereceyiz kardeş olsak ancak bu kadar severdik yanidoktorda benim doktorum önce arkadaşınımı doğurtmaya karar verdin dedi ahahhaa
Sen ona dalsaydınYaw hadisin ordan yaa lahmacun yapmak kolaymış mı aşko söyle de bari taş fırın yaptırdın eve sende yap lahmacunuyaa benimki bugün ekşından sonra hala bana diyorki istek arzu tutku istiyorum ağzını burnunu kırıcam
Kız hepimiz barıştık hadi daaaa indir yelkenleriiiiBarışmadım henüzbenim üstüme inatcı yok
Bak yay Burcu asla kolay kolay barışmaz
Barışmıyorum ben o bana dışarıdan lahmacun değilde çiçek söyleşin bakalımYaw ben oğlak burcuyum aşko bende ki inat kimsede yok ama yinede barışıyoz el mecbur
Keşke çıksaydıkHeeee tamam ozaman içebilirsin aşko
Diyorum ya çatacak yer aramış resmen gel ringe çıkalım dövüşelim demek istemiş
Müstehak aşko ama Allaha bırakıyorum ben onu o intikamımı alıcaktır hshsjsjjsjs Lahmacun için küsülür mü aşkoSen ona dalsaydınvalla bunlara herşey müstahak çalışıyoruz bide fırıncı olsam başımı kaşıyacak vaktim olmaz
Bir lahmacun uğruna küstük çocuk gibi
Ya resmî gebe mi oldunn şennnBen hastayım aşko bu sabah bademwciklerde şişti iyice ilaçta kullanılmıyor bitki çayları yasak nasıl olacak bilemedim inşallah Corona değildir çok korkuyorum git gide ona benzemeye başladı hayrolsın sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?