Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy aşko ne yaptın ya
O işlemi yapanla var da çok da kötü yanları var
Ee inşallah bebiştendir agrı diyelim geçmiş olsun canım

Her
Müstehak aşko ama Allaha bırakıyorum ben onu o intikamımı alıcaktır hshsjsjjsjs Lahmacun için küsülür mü aşko cabuk barış bebe kaçıyo cabuk
ay kaçıyor benden o aşko sanırım bizim spermler kör yolu öğrenmemişler daha hala mesaj bekleyeceğim dur bi yazsın
Dün küsünce bide üstüne hiç birsey yemeden yattı beyefendi sanki söyleme dedik ona

Gel sarılalım aşko bende buharı yaptım üşütmemek gerekiyodu ama bende koruyamadım kendimi

Bizimkiler de yolu bilmiyo aşko içeri tabela yerleştiricem yumurtaya gider diye Allahım yaa çocuk gibiler kız

Ay maşallah hiç bozulmasın bu bağınız inşallah ahahah ben önden arkadaşımı gönderiyorum ki süreci öğreneyim diye deseydin
Yol verdim kapıyı açtı dedim bende biz değere en nabızdan baktık aradan iki dakika sonra doktor çağırdı sonuç çıktı diye girdik bakalım kaçmış dedi 54.5 iki katını geçmiş iyi dimi dedim kahkaha attı benim ultrason makinesini al götür takibini yaparsın yormayalım arkadaşı dedi vercek misiniz yaparım ki dedim bu doktorla konuşunca içim rahatlıyor niye bilmiyorum adamın rahatlatıcı bir yanı var konuşmasında Mucizemmm16

Keşke doktor olsaymışız beee püüüü

Bizimkiler de yolu bilmiyo aşko içeri tabela yerleştiricem yumurtaya gider diye Allahım yaa çocuk gibiler kız
Eşek kadar insanlar bunun için de kavga edermiş eşim kapı kadar zaten de
Akşam da olsa inattan vazgeçmek yok
Ay şu tabela olayına sesli güldüm varya gavurlar da yanımda it gibi bakıyorlar

Arkadaşım aşırı şaşırıyor daha 3 aydır deniyor bu konuları detaylı hiç bişey bilmiyor kanka az daha hamile olmazsan doktor olcaksın diyor bana hep
Ben annemde ve kayınpederim de o kadar çok tahlil sonuç okudum ki öğrendim artık kardeşim kan sonuçlarını falan hep bana atıyo az daha gidersek zaten olcaz aşko

Mucizemmm16 aşko bu ay su faturası dıkşın yapmaktan kabardı geldi ben şok ulan yumurtlayan tavuklar bi tutturamadık hepimiz ya
Su bile ziyan oldu bu hikayede yanan oldu be bide üstüne körler yolu bulmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…