- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.001
Yumurtlamanin kaçıncı gunundesinDeğer 18.70 ti ki tam iki gün olmadı bile saat olarak bir buçuk gün oldu iki katı 37.4 bekliyordum ve değer 54,5 çok şükür bastım çığlığı bugünde kızlaaar@Demgey3 Mucizemmm16
Ayy aşko ne yaptın yaGünaydın Meleğimnasılsin?napiyosun?
Ben kaç gündür yazamıyorum ya vakit buldukca girip okuyurom yeni haber varmi diye
Çok şiddetli bel ağrım var ortadan ikiye ayrılcakmiş gibiresmen ölüyorum ağrıdan.
3gün ard arda belimi çektirdim, ağır kaldırmak olmazmışbende koruyamadim kendimi
Yok bana mesaj atsın şimdi bak sabahtan beri yazmıyor bende hala bekleyeceğimKız hepimiz barıştık hadi daaaa indir yelkenleriiii
Evet deseydin aşko önden onu yolluyorum sıra da ben varım deseydinKardeşim deriz birbirimize aşko o dereceyiz kardeş olsak ancak bu kadar severdik yanidoktorda benim doktorum önce arkadaşınımı doğurtmaya karar verdin dedi ahahhaa
ay kaçıyor benden o aşkoMüstehak aşko ama Allaha bırakıyorum ben onu o intikamımı alıcaktır hshsjsjjsjs Lahmacun için küsülür mü aşkocabuk barış bebe kaçıyo cabuk
Gel sarılalım aşko bende buharı yaptım üşütmemek gerekiyodu ama bende koruyamadım kendimiGünaydın Meleğimnasılsin?napiyosun?
Ben kaç gündür yazamıyorum ya vakit buldukca girip okuyurom yeni haber varmi diye
Çok şiddetli bel ağrım var ortadan ikiye ayrılcakmiş gibiresmen ölüyorum ağrıdan.
3gün ard arda belimi çektirdim, ağır kaldırmak olmazmışbende koruyamadim kendimi
Ya aşko şimdi gördümDeğer 18.70 ti ki tam iki gün olmadı bile saat olarak bir buçuk gün oldu iki katı 37.4 bekliyordum ve değer 54,5 çok şükür bastım çığlığı bugünde kızlaaar@Demgey3 Mucizemmm16
Bizimkiler de yolu bilmiyo aşko içeri tabela yerleştiricem yumurtaya gider diyeHer
ay kaçıyor benden o aşkosanırım bizim spermler kör yolu öğrenmemişler daha hala mesaj bekleyeceğim dur bi yazsın
Dün küsünce bide üstüne hiç birsey yemeden yattı beyefendi sanki söyleme dedik ona
Yol verdim kapıyı açtı dedim bendeAy maşallah hiç bozulmasın bu bağınız inşallahahahah ben önden arkadaşımı gönderiyorum ki süreci öğreneyim diye deseydin
Amin kuzum arkadaşımın değerleri bunlarYa aşko şimdi gördüm
Sağlıcakla al kucağına
Bize de dua et
Keşke doktor olsaymışız beee püüüüYol verdim kapıyı açtı dedim bendebiz değere en nabızdan baktık aradan iki dakika sonra doktor çağırdı sonuç çıktı diye girdik bakalım kaçmış dedi 54.5 iki katını geçmiş iyi dimi dedim kahkaha attı benim ultrason makinesini al götür takibini yaparsın yormayalım arkadaşı dedi vercek misiniz yaparım ki dedim bu doktorla konuşunca içim rahatlıyor niye bilmiyorum adamın rahatlatıcı bir yanı var konuşmasında
Eşek kadar insanlar bunun için de kavga edermişBizimkiler de yolu bilmiyo aşko içeri tabela yerleştiricem yumurtaya gider diyeAllahım yaa çocuk gibiler kız
Ayyy yapma aşko diyecem de ayıp olurAmin kuzum arkadaşımın değerleri bunlar
Arkadaşım aşırı şaşırıyor daha 3 aydır deniyor bu konuları detaylı hiç bişey bilmiyor kanka az daha hamile olmazsan doktor olcaksın diyor bana hepKeşke doktor olsaymışız beee püüüü
Ahahahaha yok kız en yakın arkadaşımın aşkoAyyy yapma aşko diyecem de ayıp olur
Ben sen zannettim
Haydi bismillah aşko bu ay bizim ayımızAhahahaha yok kız en yakın arkadaşımın aşkobenim adetim bugün bitti dur bismillah çalışmalara başlıcam
Ben annemde ve kayınpederim de o kadar çok tahlil sonuç okudum ki öğrendim artık kardeşim kan sonuçlarını falan hep bana atıyoArkadaşım aşırı şaşırıyor daha 3 aydır deniyor bu konuları detaylı hiç bişey bilmiyor kanka az daha hamile olmazsan doktor olcaksın diyor bana hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?