- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.021
Aynen aşko ama ben doktor olmak istemiyorumBen annemde ve kayınpederim de o kadar çok tahlil sonuç okudum ki öğrendim artık kardeşim kan sonuçlarını falan hep bana atıyoaz daha gidersek zaten olcam aşko
Ahahaha küsmeyin aşko ya ay yok değerlendirme zamanı ben küsemem sonra barışınca kaçırdığım günlere pişman olurumHaydi bismillah aşko bu ay bizim ayımız
Benim gibi lahmacun için küsme sjsjsjjs
Ya çok inatçıyım ne olacak bu halimiz
Ben isterdim aşkoAynen aşko ama ben doktor olmak istemiyorum
Önünde sonunda barışıyoruz zaten o günlerden sonra küsebiliriz jdjdjjdjdjAhahaha küsmeyin aşko ya ay yok değerlendirme zamanı ben küsemem sonra barışınca kaçırdığım günlere pişman olurum
Bugün akşam değerlendirme olur diye düşünüyorum eğer çiçeğim de gelirseAhahaha küsmeyin aşko ya ay yok değerlendirme zamanı ben küsemem sonra barışınca kaçırdığım günlere pişman olurum
Mucizemmm16 aşko bu ay su faturası dıkşın yapmaktan kabardı geldi ben şok ☺ ulan yumurtlayan tavuklar bi tutturamadık hepimiz ya
Su bile ziyan oldu bu hikayede yanan oldu bebide üstüne körler yolu bulmuyorlar
aşko bizimde öyle benimki su faturasına bakınca yuh napıyosun bu kadar suyla diyo bide
Erkekler yazmaz anacım boşuna bekleme akıllarına bile gelmiyoruzdurYok bana mesaj atsın şimdi bak sabahtan beri yazmıyor bende hala bekleyeceğim
Yaaaa ahahah burda hepimiz Prof olduk deseydinYol verdim kapıyı açtı dedim bendebiz değere en nabızdan baktık aradan iki dakika sonra doktor çağırdı sonuç çıktı diye girdik bakalım kaçmış dedi 54.5 iki katını geçmiş iyi dimi dedim kahkaha attı benim ultrason makinesini al götür takibini yaparsın yormayalım arkadaşı dedi vercek misiniz yaparım ki dedim bu doktorla konuşunca içim rahatlıyor niye bilmiyorum adamın rahatlatıcı bir yanı var konuşmasında Mucizemmm16
Kuş mahkumYaw ben oğlak burcuyum aşko bende ki inat kimsede yok ama yinede barışıyoz el mecbur
Ayne aşko hdjsjjsjsKuş mahkum
Asko ben naptim biliyomusunAyne aşko hdjsjjsjs
Ayyy içimin yağları eridiAsko ben naptim biliyomusun
Bi arkadasim kuzeniyle kavgali 3 aydir her gun ariyor anlatıyor ve sorunlari gercekten kendinden kaynakli yaptigi hatalar diz boyu.
Ve bende dün enistene kızgındım yaa zaten skntiliydim. Bu yine aradi yine basladi anlatmaya ve benim yine kafamin arkasinda agrilar basladi.
Dedim ki arkadasim ben artik senin ailevi problemini yani kuzeninle olan iliskilrrini sorunlarini dinlemek istemiyorum cok yoruldum, akil veriyorum dinlemiyosun kendi kafana göre davranıyorsun ve suclusun 3 ay her sabah senin kuzenin ve esiyle gecen skntilarini dinliyorum ve yoruldum duymak istemiyorum dedim. Kapattim tlfnu ve aramadi beni bende onu aramiyorum.
Bende uyardim biraz sert bi dille uyardim ama haketti benceAyyy içimin yağları eridiaşko bazı insanlar öyle yani sadece kendinden başka herkes yanlış bi o doğru sürekli şikayet ediyo öneride bulunuyosun yardım etmeye çalışıyosun yine bildiğini okuyo o yüzden onlarla hiç uğraşmıycaksın en iyisini yapmışsın eskiden çok arkadaşım vardı herkese elimden geleni yapmaya çalışırdım maddi evet kendime faydam yok ama manevi olarak hep herkesin yanında olmaya çalıştım ama artık kimseyle uğraşmıyorum kafam çok rahat
Yok yok yine beklemeli işler var işin sonunda aşko hamile olalım doktor olmaya gerek yokBen isterdim aşkokendi kendimize ilaç yazar kan tahlili yapar incelerdik bu ne ya bekle bekle içimiz çıktı
Aynen aşko bence bizim tek hatamız bu herşeyi biliyoruz bilmeden yap geç ne vardı bu kadar öğrendikYaaaa ahahah burda hepimiz Prof olduk deseydinah ahhhh bende bilmeden hamile kalmayı isterdim değişik bir duygudur şimdi herşeyi bilince büyüsü bozuldu herhalde zaten bi ultrasonumuz eksik aşko onu da alırsak tamamdır
3. Gün iyi bu gün al çiçeğini değerlendir aşko korunma falan yok hayır olamazBugün akşam değerlendirme olur diye düşünüyorum eğer çiçeğim de gelirsebugün değerlendirme olmadan 3. Gün
Bugün olsa hep 2 gün arayla olmuş yumurtlama da hergün olmuşulan bi tutmayın bu sefer affetmem korunurum
Yaa kuzum ama senin yapabileceklerin de bi yere kadarBende uyardim biraz sert bi dille uyardim ama haketti bence
Yaa kuzum ama senin yapabileceklerin de bi yere kadarBende uyardim biraz sert bi dille uyardim ama haketti bence
Aşko düşünsene ultrasondan hergün rahim kalınlığı falan ölçerdikYok yok yine beklemeli işler var işin sonunda aşko hamile olalım doktor olmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?