Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha küsmeyin aşko ya ay yok değerlendirme zamanı ben küsemem sonra barışınca kaçırdığım günlere pişman olurum
Bugün akşam değerlendirme olur diye düşünüyorum eğer çiçeğim de gelirse bugün değerlendirme olmadan 3. Gün
Bugün olsa hep 2 gün arayla olmuş yumurtlama da hergün olmuş ulan bi tutmayın bu sefer affetmem korunurum

Yaaaa ahahah burda hepimiz Prof olduk deseydin ah ahhhh bende bilmeden hamile kalmayı isterdim değişik bir duygudur şimdi herşeyi bilince büyüsü bozuldu herhalde zaten bi ultrasonumuz eksik aşko onu da alırsak tamamdır

Ayne aşko hdjsjjsjs
Asko ben naptim biliyomusun
Bi arkadasim kuzeniyle kavgali 3 aydir her gun ariyor anlatıyor ve sorunlari gercekten kendinden kaynakli yaptigi hatalar diz boyu.
Ve bende dün enistene kızgındım yaa zaten skntiliydim. Bu yine aradi yine basladi anlatmaya ve benim yine kafamin arkasinda agrilar basladi.

Dedim ki arkadasim ben artik senin ailevi problemini yani kuzeninle olan iliskilrrini sorunlarini dinlemek istemiyorum cok yoruldum, akil veriyorum dinlemiyosun kendi kafana göre davranıyorsun ve suclusun 3 ay her sabah senin kuzenin ve esiyle gecen skntilarini dinliyorum ve yoruldum duymak istemiyorum dedim. Kapattim tlfnu ve aramadi beni bende onu aramiyorum.

Ayyy içimin yağları eridi aşko bazı insanlar öyle yani sadece kendinden başka herkes yanlış bi o doğru sürekli şikayet ediyo öneride bulunuyosun yardım etmeye çalışıyosun yine bildiğini okuyo o yüzden onlarla hiç uğraşmıycaksın en iyisini yapmışsın eskiden çok arkadaşım vardı herkese elimden geleni yapmaya çalışırdım maddi evet kendime faydam yok ama manevi olarak hep herkesin yanında olmaya çalıştım ama artık kimseyle uğraşmıyorum kafam çok rahat

Bende uyardim biraz sert bi dille uyardim ama haketti bence

Aynen aşko bence bizim tek hatamız bu herşeyi biliyoruz bilmeden yap geç ne vardı bu kadar öğrendik he ama düşünsene evde olduğunu sürekli bakardık yumurta büyümüş çatlamış falan takip ederdik

3. Gün iyi bu gün al çiçeğini değerlendir aşko korunma falan yok hayır olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…