- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.041
Hayırlısı olsun canım akıntı hafif kahverengiye dönüyor kuzu geliyor gelmekte olanHadi yaa. Olsun vardir bundada bi hayr. Belkide sokulmezsin
İyiyim aşko dün çok yorulmuşum çok uyumuşum şimdi hazırlanıp hastaneye gidecem randevu almıştım kadın doğuma. Benim bünye yine hesaplara uymadı 4 Ekim de regl olurum diye 5 ekime randevu almıştım henüz regl tam sökülmedi randevuyu iptal edip yeniden alayım desem en yakın randevu 12 gün sonra.Veziir kuşum nasılsın ne durumdasın ❤
Aşko git bakalım belki regli değildir nerden biliyosun bebeğim ayyy gitte banada haber ver çatlarım burdaHayırlısı olsun canım akıntı hafif kahverengiye dönüyor kuzu geliyor gelmekte olan
İyiyim aşko dün çok yorulmuşum çok uyumuşum şimdi hazırlanıp hastaneye gidecem randevu almıştım kadın doğuma. Benim bünye yine hesaplara uymadı 4 Ekim de regl olurum diye 5 ekime randevu almıştım henüz regl tam sökülmedi randevuyu iptal edip yeniden alayım desem en yakın randevu 12 gün sonra.
Tamam aşko haber ederim. Siz napıyosunuz nasılsınız bakalımAşko git bakalım belki regli değildir nerden biliyosun bebeğim ayyy gitte banada haber ver çatlarım burda
Tamam bebeğim bekliyorum ❤❤ iyi diyelim iyi olsun kuzum valla bugün hiç iş yapasım yok çok üşüyorum zaten hava baya serinTamam aşko haber ederim. Siz napıyosunuz nasılsınız bakalım
Sarılalim arkedeşimmGel sarılalım aşko bende buharı yaptım üşütmemek gerekiyodu ama bende koruyamadım kendimi
Ay valla her zaman herşeyi çok bilmek iyi değilmiş aşkoAynen aşko bence bizim tek hatamız bu herşeyi biliyoruz bilmeden yap geç ne vardı bu kadar öğrendikhe ama düşünsene evde olduğunu sürekli bakardık yumurta büyümüş çatlamış falan takip ederdik
İyi ol aşkom benim yapma be bi günde kendine tatil verTamam bebeğim bekliyorum ❤❤ iyi diyelim iyi olsun kuzum valla bugün hiç iş yapasım yok çok üşüyorum zaten hava baya serin
Sevindim ya saolCanım ben görmüyorum yoktur bence ya Allah korusun olsa bence net çizgi çıkardı gibi geldi
Süper süpergörmedim ben
Çok şükür sevindimYok yavrum bisey yok. Zaten olsa koyuluk olurdu
Bncede çünkü bu ideal artış regli öncesi bölünme güzel denktir rabbim tamamına erdirsinTeşekkür ederim canım doktorda çok iyi böyle gider bence dedi
AşkoYa resmî gebe mi oldunn şennnAy böyle görmek bile güzel çok şey kaçırmışım ya
Seninki de erkek olacak aşko
Geçmiş olsun aşko ingwer aldır eşine sanırım Türkçesi kereviz
Bademciklere çok iyi gelir
Bak atlar gelirim yanına iyi olmazsan
aşko ne kerevizi zencefil o var hep her zaman kullanıyorum gebelikte zararlı değil miş çok sevindim çünkü kullanacak baharat falan kalmamıştı iyi oldu açıkçası.yarın doktor kontrolü var testlerim artık kıpkırmızı çok güzel teyzesi büyüyor sanırım erkek kızda çok severim ama sağlıklı olsun benim olsun onu çok seviyorum.sende herşey yolundamıYa resmî gebe mi oldunn şennnAy böyle görmek bile güzel çok şey kaçırmışım ya
Seninki de erkek olacak aşko
Geçmiş olsun aşko ingwer aldır eşine sanırım Türkçesi kereviz
Bademciklere çok iyi gelir
Bak atlar gelirim yanına iyi olmazsan
Köpeğin olsun aşkooo dhl ile yollayım mıHaydi bismillah aşko bu ay bizim ayımız
Benim gibi lahmacun için küsme sjsjsjjs
Ya çok inatçıyım ne olacak bu halimiz
Hayır korunmak yok unut öyle şeyi ve gerçekte de korunmak kadın bedenine doğasına aykırı kadın bedeni dişilik ruhunun gereği sevişmek istiyorsan istediğin gibi sevişirsin salla dünyayı sevişmek kurtaracak ben bu ağrılarla sevisemiyorum ama libido tavan madem şimdiden tadını çıkartın sonra ağrılar sancılar olunca olmuyor herşey normal olsada ztn bi ilk 3 ay var 1 i gitti kaldı 2 boş geçmesekBugün akşam değerlendirme olur diye düşünüyorum eğer çiçeğim de gelirsebugün değerlendirme olmadan 3. Gün
Bugün olsa hep 2 gün arayla olmuş yumurtlama da hergün olmuşulan bi tutmayın bu sefer affetmem korunurum
hepimiz biriz canomSinsilik yapiyorm demissin asko icten icten ayni ben
Valla aşko yaSarılalim arkedeşimmbizim neyimize böyle işlere kalkışmak
Bi mutfağı toplıycam çok zor geliyo aşko onu yaparsam başka bişey yapmıycam ama yaparsamİyi ol aşkom benim yapma be bi günde kendine tatil veraşko ben de dün akşam bir anda dondum ama yüzüm ateş içindeydi polarlar battaniyelerle durdum evde
Yok canım tertemiz bi test bu meraklanma, yarın doktor muayenene az kaldı bebişinin ilk resmi haberini alacaksın sen buna odaklanKızlar ben hayalet çizgi görüyorum inşallah değildir sizde bir bakınsanıza gözlerim mi yanılıyor
Topladın mı aşko mutfağıBi mutfağı toplıycam çok zor geliyo aşko onu yaparsam başka bişey yapmıycam ama yaparsamayy aşko ben dün gece var ya uzun kollu üstüme kalın hırka gidipte uyudum o ne soğuktu öyle
Topladım biraz aşko uzanıyorum çok kötü oldum birdenTopladın mı aşko mutfağıben çıktım hastaneden eve yürüyorum. Benim moral sıfır sıfır sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?