Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaa. Olsun vardir bundada bi hayr. Belkide sokulmezsin
Hayırlısı olsun canım akıntı hafif kahverengiye dönüyor kuzu geliyor gelmekte olan
Veziir kuşum nasılsın ne durumdasın ❤
İyiyim aşko dün çok yorulmuşum çok uyumuşum şimdi hazırlanıp hastaneye gidecem randevu almıştım kadın doğuma. Benim bünye yine hesaplara uymadı 4 Ekim de regl olurum diye 5 ekime randevu almıştım henüz regl tam sökülmedi randevuyu iptal edip yeniden alayım desem en yakın randevu 12 gün sonra.

Aşko git bakalım belki regli değildir nerden biliyosun bebeğim ayyy gitte banada haber ver çatlarım burda

Ay valla her zaman herşeyi çok bilmek iyi değilmiş aşko aman aşko oda olmasın iyice kafayı yeriz valla

Tamam bebeğim bekliyorum ❤❤ iyi diyelim iyi olsun kuzum valla bugün hiç iş yapasım yok çok üşüyorum zaten hava baya serin
İyi ol aşkom benim yapma be bi günde kendine tatil ver aşko ben de dün akşam bir anda dondum ama yüzüm ateş içindeydi polarlar battaniyelerle durdum evde

Aşko
aşko ne kerevizi zencefil o var hep her zaman kullanıyorum gebelikte zararlı değil miş çok sevindim çünkü kullanacak baharat falan kalmamıştı iyi oldu açıkçası.yarın doktor kontrolü var testlerim artık kıpkırmızı çok güzel teyzesi büyüyor sanırım erkek kızda çok severim ama sağlıklı olsun benim olsun onu çok seviyorum.sende herşey yolundamı

Hayır korunmak yok unut öyle şeyi ve gerçekte de korunmak kadın bedenine doğasına aykırı kadın bedeni dişilik ruhunun gereği sevişmek istiyorsan istediğin gibi sevişirsin salla dünyayı sevişmek kurtaracak ben bu ağrılarla sevisemiyorum ama libido tavan madem şimdiden tadını çıkartın sonra ağrılar sancılar olunca olmuyor herşey normal olsada ztn bi ilk 3 ay var 1 i gitti kaldı 2 boş geçmesek

İyi ol aşkom benim yapma be bi günde kendine tatil ver aşko ben de dün akşam bir anda dondum ama yüzüm ateş içindeydi polarlar battaniyelerle durdum evde
Bi mutfağı toplıycam çok zor geliyo aşko onu yaparsam başka bişey yapmıycam ama yaparsam ayy aşko ben dün gece var ya uzun kollu üstüme kalın hırka gidipte uyudum o ne soğuktu öyle

Bi mutfağı toplıycam çok zor geliyo aşko onu yaparsam başka bişey yapmıycam ama yaparsam ayy aşko ben dün gece var ya uzun kollu üstüme kalın hırka gidipte uyudum o ne soğuktu öyle
Topladın mı aşko mutfağı ben çıktım hastaneden eve yürüyorum. Benim moral sıfır sıfır sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…