Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topladım biraz aşko uzanıyorum çok kötü oldum birden senin neyin var bebeğim ne dedi doktor
Aşko sürecimi anlattım kadın direk buralardaki tüp bebek merkezlerini falan söyledi işte yakın illerdeki yerleri falan. Dedim işte muayene olmak istiyorum işte yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye.
Gelmişim o kadar demesem muayne etmeyecek ya. İşta baktı rahim güzel kalınlaşmış adet olacakmış gibi kalınlığı dedi. Folikül var bitane dedi gösterdi işte. Adetin 10 gün gecikirse test ver dedi.
Glifor diye bi ilaç var bu Polikistikover hastalarına veriyorlar hem yumurta gelişimi için iyi hem de kiloyu düzenliyor. Onu sordum şuan Polikistik görüntü olmadığı için tavsiye etmiyorum kilolu da değilsin dedi.
Elim boş döndüm aşko yumurta takibi için de üniversite hastanesini önerdi kendi sürekli göreve gidiyorum burda pek beni bulamazsın o yüzden yumurta takibi yapmıyorum dedi.

Aşko bırak ya hiç canını sıkma doktorlar öyle vurdum duymaz olmuşlar ki ben pes diyorum artık aşko lekelenmen söyledin mi adet gelmedi dimi

Bana bak aynı bnm muayenem gibi olmuş bir dur sonuç olarak bu muayene bnm son muayenem aynısı Ovulasyon testin varmı yoksa hmn ya sipariş ver yada al başlayalım sen gebe kalırsın beni dinle sakın kaçırma bnu aynı bnm doktorun dediği gibi demiş reglin şuan gecikecek yolda folekül var yakında yumurtlarsın sen ama beni dinle

Ovulasyon testini eşim de diyordu bende doktor takibi ile daha iyi olur demiştim de doktor takip etmeyecek bu ay boşa gitmesin diye Ovulasyon siparişi vericem aşkom sen hangi marka kullanmıştın

Ovulasyon testini eşim de diyordu bende doktor takibi ile daha iyi olur demiştim de doktor takip etmeyecek bu ay boşa gitmesin diye Ovulasyon siparişi vericem aşkom sen hangi marka kullanmıştın
Birgebenin günlüğünden tabiki aşırı iyi hiç kaçırmıyor tam 18-21 arasında yumurtlama 21-24 arası pik ve tam ultrason İle uyumlu gidiyor acaip kaliteli

Aşko doktor da rahim kalınlığın güzel regl olacak gibi duruyorsun dedi ya hiç bebiş olabilir demedi. 10 gün gecikme olursa test yap diyo 10 gün gecikmeyi kim beklicek
10 gün oturup o beklesin aşko öyle deseydin keşke aşko yarında gelmezse akşama patlat bi test bence bebişin seninle

10 gün oturup o beklesin aşko öyle deseydin keşke aşko yarında gelmezse akşama patlat bi test bence bebişin seninle
Ahh neler diyecektim de hanımefendiliğimden ödün vermek istemedim gelmezse yaparım test. Bende ne zaman test yapayım o gün regl olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…