- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.061
Aşko sürecimi anlattım kadın direk buralardaki tüp bebek merkezlerini falan söyledi işte yakın illerdeki yerleri falan. Dedim işte muayene olmak istiyorum işte yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye.Topladım biraz aşko uzanıyorum çok kötü oldum birdensenin neyin var bebeğim ne dedi doktor
Aşko bırak ya hiç canını sıkma doktorlar öyle vurdum duymaz olmuşlar ki ben pes diyorum artıkAşko sürecimi anlattım kadın direk buralardaki tüp bebek merkezlerini falan söyledi işte yakın illerdeki yerleri falan. Dedim işte muayene olmak istiyorum işte yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye.
Gelmişim o kadar demesem muayne etmeyecek ya. İşta baktı rahim güzel kalınlaşmış adet olacakmış gibi kalınlığı dedi. Folikül var bitane dedi gösterdi işte. Adetin 10 gün gecikirse test ver dedi.
Glifor diye bi ilaç var bu Polikistikover hastalarına veriyorlar hem yumurta gelişimi için iyi hem de kiloyu düzenliyor. Onu sordum şuan Polikistik görüntü olmadığı için tavsiye etmiyorum kilolu da değilsin dedi.
Elim boş döndüm aşko yumurta takibi için de üniversite hastanesini önerdi kendi sürekli göreve gidiyorum burda pek beni bulamazsın o yüzden yumurta takibi yapmıyorum dedi.
Eve son 24 saatim buluşmaya öyle heyecanlıyım ki anlatamam inşallah güzel haberler veririmYok canım tertemiz bi test bu meraklanma, yarın doktor muayenene az kaldı bebişinin ilk resmi haberini alacaksın sen buna odaklan
Yok gelmedi. Söyledim canım minik minik kan noktaları geliyor akıntı ile karışık 3 gündür diye söyledim.Aşko bırak ya hiç canını sıkma doktorlar öyle vurdum duymaz olmuşlar ki ben pes diyorum artıkaşko lekelenmen söyledin mi adet gelmedi dimi
Senle aynı batlarımız canım sen test tekrarladın mı? Ya Allah biliyor doğum izninden dolayı niyetim Kasım aralıktı ama olsaydı tabi ki çok mutlu olurdum nasip kısmetHadi be, bat ne zamandı? olsa sürpriz olacaktı zaten
Bana bak aynı bnm muayenem gibi olmuş bir dur sonuç olarak bu muayene bnm son muayenem aynısı Ovulasyon testin varmı yoksa hmn ya sipariş ver yada al başlayalım sen gebe kalırsın beni dinle sakın kaçırma bnu aynı bnm doktorun dediği gibi demiş reglin şuan gecikecek yolda folekül var yakında yumurtlarsın sen ama beni dinleAşko sürecimi anlattım kadın direk buralardaki tüp bebek merkezlerini falan söyledi işte yakın illerdeki yerleri falan. Dedim işte muayene olmak istiyorum işte yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye.
Gelmişim o kadar demesem muayne etmeyecek ya. İşta baktı rahim güzel kalınlaşmış adet olacakmış gibi kalınlığı dedi. Folikül var bitane dedi gösterdi işte. Adetin 10 gün gecikirse test ver dedi.
Glifor diye bi ilaç var bu Polikistikover hastalarına veriyorlar hem yumurta gelişimi için iyi hem de kiloyu düzenliyor. Onu sordum şuan Polikistik görüntü olmadığı için tavsiye etmiyorum kilolu da değilsin dedi.
Elim boş döndüm aşko yumurta takibi için de üniversite hastanesini önerdi kendi sürekli göreve gidiyorum burda pek beni bulamazsın o yüzden yumurta takibi yapmıyorum dedi.
Ovulasyon testini eşim de diyordu bende doktor takibi ile daha iyi olur demiştim de doktor takip etmeyecek bu ay boşa gitmesin diye Ovulasyon siparişi vericem aşkom sen hangi marka kullanmıştınBana bak aynı bnm muayenem gibi olmuş bir dur sonuç olarak bu muayene bnm son muayenem aynısı Ovulasyon testin varmı yoksa hmn ya sipariş ver yada al başlayalım sen gebe kalırsın beni dinle sakın kaçırma bnu aynı bnm doktorun dediği gibi demiş reglin şuan gecikecek yolda folekül var yakında yumurtlarsın sen ama beni dinle
Birgebenin günlüğünden tabiki aşırı iyi hiç kaçırmıyor tam 18-21 arasında yumurtlama 21-24 arası pik ve tam ultrason İle uyumlu gidiyor acaip kaliteliOvulasyon testini eşim de diyordu bende doktor takibi ile daha iyi olur demiştim de doktor takip etmeyecek bu ay boşa gitmesin diye Ovulasyon siparişi vericem aşkom sen hangi marka kullanmıştın
Laboquick gönderiyor sanırım o değil mi?Birgebenin günlüğünden tabiki aşırı iyi hiç kaçırmıyor tam 18-21 arasında yumurtlama 21-24 arası pik ve tam ultrason İle uyumlu gidiyor acaip kaliteli
Yok kendi üretimi laboquik gebelik testinde iyi o ayrı msjına bak sana msjda attımLaboquick gönderiyor sanırım o değil mi?
Canım naptın bir daha test yaptın mı ya da kan verdin mi?Elbette ederim balım ama Perşembe öğleden sonra çıkıyor sonuçlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayy inşallah bebiştir aşkomYok gelmedi. Söyledim canım minik minik kan noktaları geliyor akıntı ile karışık 3 gündür diye söyledim.
Aşko doktor da rahim kalınlığın güzel regl olacak gibi duruyorsun dedi ya hiç bebiş olabilir demedi. 10 gün gecikme olursa test yap diyo 10 gün gecikmeyi kim beklicekAyy inşallah bebiştir aşkom
10 gün oturup o beklesin aşko öyle deseydin keşkeAşko doktor da rahim kalınlığın güzel regl olacak gibi duruyorsun dedi ya hiç bebiş olabilir demedi. 10 gün gecikme olursa test yap diyo 10 gün gecikmeyi kim beklicek
Kaçmış aşko kalınlık söyledi mi?Aşko doktor da rahim kalınlığın güzel regl olacak gibi duruyorsun dedi ya hiç bebiş olabilir demedi. 10 gün gecikme olursa test yap diyo 10 gün gecikmeyi kim beklicek
Canım naptın bir daha test yaptın mı ya da kan verdin mi?
Ahh neler diyecektim de hanımefendiliğimden ödün vermek istemedim10 gün oturup o beklesin aşko öyle deseydin keşkeaşko yarında gelmezse akşama patlat bi test bence bebişin seninle ❤
Yok be söylemedi folikül büyüklüğünü de söylemediKaçmış aşko kalınlık söyledi mi?
Haberini bekliyorum inşallah güzel haberler alırsın canımKan verdim canim oda yarın öğleden sonra çıkıyor bekleyemedim direk randevu aldımyarın dokuzda
İnşallah bal teşekkür ederimHaberini bekliyorum inşallah güzel haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?