- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.081
Ama başka yumurtanda varmış onuda değerlendir bende öyle oldu biri döllenmiş gibi oldu diğeri arkasına geldi ikinci gelen tuttuAşko doktor da rahim kalınlığın güzel regl olacak gibi duruyorsun dedi ya hiç bebiş olabilir demedi. 10 gün gecikme olursa test yap diyo 10 gün gecikmeyi kim beklicek
Kız biz ne fenayız haaa ne daraldık seni 2 dk da yeminle gebelik timi sanki grup biri bir şey diyene kadar çullanıyoruz haaa şuan bir düşündürse be n mesela sesli msj olsada hızlı hızlı atsam derdindeydim o derece heyecanlanıyorum kaçıyorsun sankiYok be söylemedi folikül büyüklüğünü de söylemedi
Amin canım sen naptın nasılsınBncede çünkü bu ideal artış regli öncesi bölünme güzel denktir rabbim tamamına erdirsin
Dimi dimi doğru diyorsun aşkoAy valla her zaman herşeyi çok bilmek iyi değilmiş aşkoaman aşko oda olmasın iyice kafayı yeriz valla
Aşko yumurta henüz büyüme aşamasında demekki geç yumurtlayacaksındır belki bak geçtiğimiz ay ben 19. Günümde yumurtladım 21. Günümde çatlamayı hissettim resmen ve yumurtlama geç olduğu için adet tarihimde iler gitti takvimde normal günümden 4 gün sonra adet oldum Yani geç yumurtlayabiliyoruz bazı aylarArkadaslar doktordan çıktım
Doktor yumurta gördü büyümus dedi ama yumurtlama göremedim dedi benden
E2 ve progrstron hormonu testi istedi dedi haftaya da gel bakalım dedi bu kötü bişi mi ve ben evde sizlere de atmıstım ovualsyonumu bugun 15 gündü
Ovulasyon da da cıkmadı yumurtlama
Nasip aşko ya inşallah bende de öyle olurAma başka yumurtanda varmış onuda değerlendir bende öyle oldu biri döllenmiş gibi oldu diğeri arkasına geldi ikinci gelen tuttu
Bığazım iyi gibi şükür yutkunuyorum hmn elime teli aldım ama gribim devam fena bi uyudum bu saate kadar aşırı uyumuşum geceki sancıyla uyanmak korkuttuAmin canım sen naptın nasılsın
Oda cazip geldide aşko yok ya karar verdim ben daha fazla bişey öğrenmicemAşko düşünsene ultrasondan hergün rahim kalınlığı falan ölçerdikyine aksiyonlu yani
HahaKız biz ne fenayız haaa ne daraldık seni 2 dk da yeminle gebelik timi sanki grup biri bir şey diyene kadar çullanıyoruz haaa şuan bir düşündürse be n mesela sesli msj olsada hızlı hızlı atsam derdindeydim o derece heyecanlanıyorum kaçıyorsun sanki
Kuzu gecen ay zaten ben erken adet oldum 2 gğn ondan da olmus olabılırmı kuzuAşko yumurta henüz büyüme aşamasında demekki geç yumurtlayacaksındır belki bak geçtiğimiz ay ben 19. Günümde yumurtladım 21. Günümde çatlamayı hissettim resmen ve yumurtlama geç olduğu için adet tarihimde iler gitti takvimde normal günümden 4 gün sonra adet oldum Yani geç yumurtlayabiliyoruz bazı aylar
Yaa kız incir ye kaynat suyunu iç 10 günde prolaktin yükseltmez hele 20 falansa iç sabahları regliyle gitmesine üzüldüm yaaa çok üzüldüm bu sıra sürekli ağlıyorum aşağıdaki kediye araba çarpmış kedilerin beşli tükenecek diye ağladım az öncede senin yumurtanın regliyle gidiyor olmasına susunca niye ağladım anlamıyorum ama içim coşuyor ağlıyorum böyleNasip aşko ya inşallah bende de öyle olur
Ama daha önce reglken gittiğimde de büyümeye başlayan folikül oluyordu onu letu ile büyütüyorduk. Buda bence daha yeni büyümeye başlamış olabilir diye düşünüyorum
Ay bu senenin gribi tuhaf aşko benimde halen tam geçmek bilmedi biliyor musun, tuzlu su yapıp burnuna çeksene aşko o çok iyi geliyor dikkat et kuzum yarın mıydı hastane randevunBığazım iyi gibi şükür yutkunuyorum hmn elime teli aldım ama gribim devam fena bi uyudum bu saate kadar aşırı uyumuşum geceki sancıyla uyanmak korkuttuama şimdi yok burnum acaip tıkalı nefes alsam iyi hissetcem ama yatmak mantıklı olan sersemledim baya
Geçen ayda erken yumurtlama görmüşsün aşko endişelenme yumurta belli boyuta gelene kadar yumurtlama olmaz zaten belli boyuta gelince yumurtlama başlar çatlayacak boyuta gelincede çatlar stres yapma sakince bekle kuzum kaçıncı günündü bugün aşkoKuzu gecen ay zaten ben erken adet oldum 2 gğn ondan da olmus olabılırmı kuzu
İşte yA beklediğim yprumGeçen ayda erken yumurtlama görmüşsün aşko endişelenme yumurta belli boyuta gelene kadar yumurtlama olmaz zaten belli boyuta gelince yumurtlama başlar çatlayacak boyuta gelincede çatlar stres yapma sakince bekle kuzum kaçıncı günündü bugün aşko
Tuzlu suyu çekmek mi beynimi yakar ama tuzu denerim tabiki çok saol hatırlattığın için.randevu yarın 15 kese görünürde acaba yolksac görünecekmi çok meraktayım bence gece sancılarım büyümeden yer genişliyor diye oluşmuş ozaman diyorum belli görürüm deAy bu senenin gribi tuhaf aşko benimde halen tam geçmek bilmedi biliyor musun, tuzlu su yapıp burnuna çeksene aşko o çok iyi geliyor dikkat et kuzum yarın mıydı hastane randevun
Güzel zamanla diyip umut vermeden olumlu olabilir diyorumKızlar adetime 8-9 gün var yumurtlamanın üstünden 5-6 gün geçti yani.tuvalete girince yoğun beyaz bir akıntım var bu akıntı normalde adete 3-4 gün kala gelir benden ama dediğim gibi daha 9 gün var. Neden olabilir? Ya belirti aramak istemiyorum ama yani şimdi zorla bana belirti arattırıyor vücudum
Hormonların çoşmuştur aşko gebelikten oluyorYaa kız incir ye kaynat suyunu iç 10 günde prolaktin yükseltmez hele 20 falansa iç sabahları regliyle gitmesine üzüldüm yaaa çok üzüldüm bu sıra sürekli ağlıyorum aşağıdaki kediye araba çarpmış kedilerin beşli tükenecek diye ağladım az öncede senin yumurtanın regliyle gidiyor olmasına susunca niye ağladım anlamıyorum ama içim coşuyor ağlıyorum böyle
Tamam aşko bak 19. Gün gibi başlar yumurtlamanİşte yA beklediğim yprum
Bugın 15 asko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?