Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormonların çoşmuştur aşko gebelikten oluyor ağlama kız ne olacak 3 yıldır ne foliküllerim boşa gitti olsun
Bnde bu sıra böyle salya sümük birde gribim hem ağlıyorum hem tıkanıyorum coşkun hormonlu oldum iyice

Yapacak bir şey yok nazlı olacak demekki çekeceğiz başımla birlikte
imzani yirimmmmmm

kiz senin belirtilerin neydi anlat hele , benim aet yaklasti iki gune felan olmasi lazim aslinda zamaninda gelmez ama yakin tarihlerde geliyor genelde

lalemmmm sen noruyonnnn ne durumlardasin
Şükür canom adet bitdi ,3. Eş paketini içmeye başladım ,ekşna geçmeliyiz ama bel ağrım çok diye yapamayrum
Adet bitimi 3gün ard-arda belimi çektirdim KV gazıyla
O yüzden ağrım çok
Sen nasssın?napaysun?

Yok çok iyi geliyor aşko çek sümkür yani afedersin ama boşaltıyor burnu ben yapıyorum günde iki kere, ayy inşallah canım bencede görürsün gibi geliyor bize tatlı bir foti atarsın bebişimizin

agri olunca evet insanin canida istemez demi ama yinede kacirma gunlerini cok fazla yuklenmeden seeediverin

bende adetimi bekliyorum bir kac gun var gerci yumurtlama gormedim ama teste devam ediyorum

agri olunca evet insanin canida istemez demi ama yinede kacirma gunlerini cok fazla yuklenmeden seeediverin

bende adetimi bekliyorum bir kac gun var gerci yumurtlama gormedim ama teste devam ediyorum
evet ya gece agridan iki büklüm kalmıştım, aynı doğuş sancısı gibi bir bel ağrısı Yok kız daha yolun başındayızadetin 8günü bugün
Kaç günden bir adet göruyorsun?ben ovulasyon testlerine inanmam pek

imzani yirimmmmmm

kiz senin belirtilerin neydi anlat hele , benim aet yaklasti iki gune felan olmasi lazim aslinda zamaninda gelmez ama yakin tarihlerde geliyor genelde
Bnde varolan tüm belirtiler kusma hariç oldu bak okadar diyim He böyle ne ararsan aramazsan ilginç olanları terim koktu bana yumurtlama dönemi kokar sadece normalde ama bu sefer şaştım yumurtlama geçmişti!!! Midem ekşidi 2 gün iki gün gece bir anda acıktım çatlama sonrası kupkuruydum ama sonra azıcık azıcık losyon gibi akıntı geldi beyaz çişim tortuluydu ve beta arttıkça tortu arttı başta bulanıktı şimdi berrak ve tortusuz.çatlama bir hafta sonda çişim üzerinde yağ tabakası var gibi geliyordu hafiften test zamanı bunlar dikkatimi çekiyordu ağrılar kramplar onlar ztn oluyor çünkü yumurtlama değerlendirdiğimiz için oluşuyor asıl gebelik krampı bence vajinal olan vajinal değişik bir kramp oluyor birde bahçenden Rahime kadar sanki Kısa Kısa elektrik çarpması gibi bir his oluyordu gögsümdede eşwkltrik çarpması gibi oluyor düşündükçe hatırlıyorum çok değişik şeyler ldu çok klişelerde oldu o nedenle ilginç şeylere odaklanmak gerekiyor bn elektrik çarpma hissi ter kokusu bnce o rahme düştüğü gündü ve bnce yine vücut alarm verip bakteri üretiyor ya ozamanda ter kokuyor aynı onungibiydi heralde rahme düştü dedim ki çatlamadan3-4 gün sonra ki ondan 3 gğn sonra akşam testte çizgimi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…