- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.101
Bnde bu sıra böyle salya sümük birde gribim hem ağlıyorum hem tıkanıyorum coşkun hormonlu oldum iyiceHormonların çoşmuştur aşko gebelikten oluyorağlama kız ne olacak 3 yıldır ne foliküllerim boşa gitti olsun
Bebişin ilk nazları annesi katlanacan artıkBnde bu sıra böyle salya sümük birde gribim hem ağlıyorum hem tıkanıyorum coşkun hormonlu oldum iyice
Ya söyle bence aşılama da yapcak ya ondan da istemiş olabılır bence senceTamam aşko bak 19. Gün gibi başlar yumurtlamandoktorun biraz seni strese sokmuş neden ya anlamıyorum bilmiyor mu bunu tahmin etmek bu kadar mı zor yani
Yapacak bir şey yok nazlı olacak demekki çekeceğiz başımla birlikteBebişin ilk nazları annesi katlanacan artık
imzani yirimmmmmmYapacak bir şey yok nazlı olacak demekki çekeceğiz başımla birlikte
Evet canım 15 te inşallah güzel geçer ilk buluşmamız evladımlaGinnys canim ne yaptin nasilsin nail gidiyor yarin doktora gidecektin sen degil mi ?
lalemmmm sen noruyonnnn ne durumlardasinSarılalim arkedeşimmbizim neyimize böyle işlere kalkışmak
ayy cok heycanli inshallah bir kan aldirirlar ya su degerlere bakmak icin biraz daha gecse kese bile gorunurduEvet canım 15 te inşallah güzel geçer ilk buluşmamız evladımla
Oda olabilir aşko neyse boşver sen strese girme ovülasyon takibine devam et bak gör üç dört güne yumurtlama olacakYa söyle bence aşılama da yapcak ya ondan da istemiş olabılır bence sence
Şükür canom adet bitdi ,3. Eş paketini içmeye başladım ,ekşna geçmeliyiz ama bel ağrım çok diye yapamayrumlalemmmm sen noruyonnnn ne durumlardasin
Yok çok iyi geliyor aşko çek sümkür yani afedersin ama boşaltıyor burnu ben yapıyorum günde iki kere, ayy inşallah canım bencede görürsün gibi geliyor bize tatlı bir foti atarsın bebişimizinTuzlu suyu çekmek mi beynimi yakar ama tuzu denerim tabiki çok saol hatırlattığın için.randevu yarın 15 kese görünürde acaba yolksac görünecekmi çok meraktayım bence gece sancılarım büyümeden yer genişliyor diye oluşmuş ozaman diyorum belli görürüm de
agri olunca evet insanin canida istemez demi ama yinede kacirma gunlerini cok fazla yuklenmeden seeediverinŞükür canom adet bitdi ,3. Eş paketini içmeye başladım ,ekşna geçmeliyiz ama bel ağrım çok diye yapamayrum
Adet bitimi 3gün ard-arda belimi çektirdim KV gazıyla
O yüzden ağrım çok
Sen nasssın?napaysun?
Bende öyle hissediyorum yA sen cansın valla bakOda olabilir aşko neyse boşver sen strese girme ovülasyon takibine devam et bak gör üç dört güne yumurtlama olacak
Nasıl yani umut var mıGüzel zamanla diyip umut vermeden olumlu olabilir diyorum
evet ya gece agridan iki büklüm kalmıştım, aynı doğuş sancısı gibi bir bel ağrısıagri olunca evet insanin canida istemez demi ama yinede kacirma gunlerini cok fazla yuklenmeden seeediverin
bende adetimi bekliyorum bir kac gun var gerci yumurtlama gormedim ama teste devam ediyorum
İýýy gıcık doktora bak senYok be söylemedi folikül büyüklüğünü de söylemedi
Bnde varolan tüm belirtiler kusma hariç oldu bak okadar diyim He böyle ne ararsan aramazsan ilginç olanları terim koktu bana yumurtlama dönemi kokar sadece normalde ama bu sefer şaştım yumurtlama geçmişti!!! Midem ekşidi 2 gün iki gün gece bir anda acıktım çatlama sonrası kupkuruydum ama sonra azıcık azıcık losyon gibi akıntı geldi beyaz çişim tortuluydu ve beta arttıkça tortu arttı başta bulanıktı şimdi berrak ve tortusuz.çatlama bir hafta sonda çişim üzerinde yağ tabakası var gibi geliyordu hafiften test zamanı bunlar dikkatimi çekiyordu ağrılar kramplar onlar ztn oluyor çünkü yumurtlama değerlendirdiğimiz için oluşuyor asıl gebelik krampı bence vajinal olan vajinal değişik bir kramp oluyor birde bahçenden Rahime kadar sanki Kısa Kısa elektrik çarpması gibi bir his oluyordu gögsümdede eşwkltrik çarpması gibi oluyor düşündükçe hatırlıyorum çok değişik şeyler ldu çok klişelerde oldu o nedenle ilginç şeylere odaklanmak gerekiyor bn elektrik çarpma hissi ter kokusu bnce o rahme düştüğü gündü ve bnce yine vücut alarm verip bakteri üretiyor ya ozamanda ter kokuyor aynı onungibiydi heralde rahme düştü dedim ki çatlamadan3-4 gün sonra ki ondan 3 gğn sonra akşam testte çizgimi gördümimzani yirimmmmmm
kiz senin belirtilerin neydi anlat hele , benim aet yaklasti iki gune felan olmasi lazim aslinda zamaninda gelmez ama yakin tarihlerde geliyor genelde
5. Haftanın içindeyiz yada sonundayız hesabıma göre bnce kese görünür de yolk sac görünse keşkeayy cok heycanli inshallah bir kan aldirirlar ya su degerlere bakmak icin biraz daha gecse kese bile gorunurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?