Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok çok iyi geliyor aşko çek sümkür yani afedersin ama boşaltıyor burnu ben yapıyorum günde iki kere, ayy inşallah canım bencede görürsün gibi geliyor bize tatlı bir foti atarsın bebişimizin
Hemen buraya atıcam yaaa M melek076 teyzesi erkek diyor ya resimlere bakıyordu artık bol bol her doktordan atarım cinsiyete kadar tahmin eder dururuz

Nasıl yani umut var mı ya normalde adete 3-4 gün kala gelir bu akıntım ama bir iki gündür görüyorum tuvalette. 10 gün kala falan basladı
İyi bence başka ne dikkatini çekti ben an be an herşeyini hissettim diyebilirim kendim için

İyi bence başka ne dikkatini çekti ben an be an herşeyini hissettim diyebilirim kendim için
Başka bir şey yok Şuan zaten benim adet belirtim de çok olmaz. Dediğim gibi adete 2-3 gün kala beyaz akıntı gelir öyle bilirim adet geleceğini aha derim bu ay da tutmadı:) ama yumurtlama gittiğinden beri bu beyaz akıntıyı görüyorum lavaboda ve iç çamasırımda leke leke beyaz akıntı oluyor. Daha 9 gün var Şuan. İlk gebeliğimde adet günüme son 2-3 gün kala iç çamaşırımı ıslatacak şekilde sarı akıntım olmuştu birkaç defa. O zaman dedim bu ne, tek oydu belirtim.

Asıl sensin can aşkoo doktorlar hemen bi stres bi panik yaptırıyor anlayabiliyorum kulak asmamak en güzeli
Bu gittiğim doktorun benı hiç kötü şeyler söylemedi aksıne hep sakinleştirdi yA vardır hi bildiği istediğine göre bunda da vardır hayır kuzum bakalım kac cıkacak testler yA sana ne dicem sımdı tuvaletten çıktım yemşmnedeim bir akımtı sana anlatamam beyaz sumuksu

Kaç günden bir adet göruyorsun?ben ovulasyon testlerine inanmam pek
benim hic belli olmaz ama her ay olurum en azindan , yani su gun diye ozellikle belli degil

yaklasik tarihler genelde, niye kiz niye inanmazsin sence yanilabilir mi yani yumurta olsa bile gostermeye bilirmiki ?
yada oyle bir olay mi oldu

anladim canim insallah kusma yasamazsin ne guzel iste

Yakındır pik görebilirsin aşko o akıntı yumurtlama günlerine girdiğini gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…