- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.121
Hemen buraya atıcam yaaa M melek076 teyzesi erkek diyor ya resimlere bakıyordu artık bol bol her doktordan atarım cinsiyete kadar tahmin eder dururuzYok çok iyi geliyor aşko çek sümkür yani afedersin ama boşaltıyor burnu ben yapıyorum günde iki kere, ayy inşallah canım bencede görürsün gibi geliyor bize tatlı bir foti atarsın bebişimizin
İyi bence başka ne dikkatini çekti ben an be an herşeyini hissettim diyebilirim kendim içinNasıl yani umut var mıya normalde adete 3-4 gün kala gelir bu akıntım ama bir iki gündür görüyorum tuvalette. 10 gün kala falan basladı
Asıl sensin can aşkooBende öyle hissediyorum yA sen cansın valla bak
Senin tahminin ne çok. Evrak ediyorum koz mi erkek mi diyeEvet evet
Ise yariyormu bende gidip aldim yarin deniycem reglime 3 gün kaldiBende öylegidip clearblue 6 gün önce testi alsam mı ya
Oda cazip geldide aşko yok ya karar verdim ben daha fazla bişey öğrenmicem
Ne anladım bu işten aşkoYok be söylemedi folikül büyüklüğünü de söylemedi
Başka bir şey yok Şuan zaten benim adet belirtim de çok olmaz. Dediğim gibi adete 2-3 gün kala beyaz akıntı gelir öyle bilirim adet geleceğini aha derim bu ay da tutmadı:) ama yumurtlama gittiğinden beri bu beyaz akıntıyı görüyorum lavaboda ve iç çamasırımda leke leke beyaz akıntı oluyor. Daha 9 gün var Şuan. İlk gebeliğimde adet günüme son 2-3 gün kala iç çamaşırımı ıslatacak şekilde sarı akıntım olmuştu birkaç defa. O zaman dedim bu ne, tek oydu belirtim.İyi bence başka ne dikkatini çekti ben an be an herşeyini hissettim diyebilirim kendim için
Kuzum 23-24 yumurtlama 25i çatlama bugün 11.günüm
Bu gittiğim doktorun benı hiç kötü şeyler söylemedi aksıne hep sakinleştirdi yA vardır hi bildiği istediğine göre bunda da vardır hayır kuzum bakalım kac cıkacak testler yA sana ne dicem sımdı tuvaletten çıktım yemşmnedeim bir akımtı sana anlatamam beyaz sumuksuAsıl sensin can aşkoodoktorlar hemen bi stres bi panik yaptırıyor anlayabiliyorum kulak asmamak en güzeli
benim hic belli olmaz ama her ay olurum en azindan , yani su gun diye ozellikle belli degilKaç günden bir adet göruyorsun?ben ovulasyon testlerine inanmam pek
ha evet dogru minicik bir kese olabilir ama olmayada bilir sakin telas yapma olur mu bazen gec gorunuyor5. Haftanın içindeyiz yada sonundayız hesabıma göre bnce kese görünür de yolk sac görünse keşke
anladim canim insallah kusma yasamazsin ne guzel isteBnde varolan tüm belirtiler kusma hariç oldu bak okadar diyim He böyle ne ararsan aramazsan ilginç olanları terim koktu bana yumurtlama dönemi kokar sadece normalde ama bu sefer şaştım yumurtlama geçmişti!!! Midem ekşidi 2 gün iki gün gece bir anda acıktım çatlama sonrası kupkuruydum ama sonra azıcık azıcık losyon gibi akıntı geldi beyaz çişim tortuluydu ve beta arttıkça tortu arttı başta bulanıktı şimdi berrak ve tortusuz.çatlama bir hafta sonda çişim üzerinde yağ tabakası var gibi geliyordu hafiften test zamanı bunlar dikkatimi çekiyordu ağrılar kramplar onlar ztn oluyor çünkü yumurtlama değerlendirdiğimiz için oluşuyor asıl gebelik krampı bence vajinal olan vajinal değişik bir kramp oluyor birde bahçenden Rahime kadar sanki Kısa Kısa elektrik çarpması gibi bir his oluyordu gögsümdede eşwkltrik çarpması gibi oluyor düşündükçe hatırlıyorum çok değişik şeyler ldu çok klişelerde oldu o nedenle ilginç şeylere odaklanmak gerekiyor bn elektrik çarpma hissi ter kokusu bnce o rahme düştüğü gündü ve bnce yine vücut alarm verip bakteri üretiyor ya ozamanda ter kokuyor aynı onungibiydi heralde rahme düştü dedim ki çatlamadan3-4 gün sonra ki ondan 3 gğn sonra akşam testte çizgimi gördüm
Amin canım inşallahİýýy gıcık doktora bak sensöylese çatlar sanki
Sen aldırma canim doktora inşaallah yerleşme lekesidir ve hamilesindir
Tamam kuzum dört gözle bekliyorumKuzum 23-24 yumurtlama 25i çatlama bugün 11.günümnormalde ayın 7sinde yapacaktım ama kayınvalideme geldim oda ısrar etti Cuma’ya kadar kal diye galiba cumartesiye kalacak test
Bencede aşko bize gelmez biz bildiklerimizle yeterince stresteyizhaklısın aşko çok bilmekte strese sokar be bilmeyelim bende vazgeçtim dhhdhdhd
Yakındır pik görebilirsin aşko o akıntı yumurtlama günlerine girdiğini gösterirBu gittiğim doktorun benı hiç kötü şeyler söylemedi aksıne hep sakinleştirdi yA vardır hi bildiği istediğine göre bunda da vardır hayır kuzum bakalım kac cıkacak testler yA sana ne dicem sımdı tuvaletten çıktım yemşmnedeim bir akımtı sana anlatamam beyaz sumuksu
Canım valla bende dört gözle bekliyorum ama adet olcam sanırsam ağrılarım başladıTamam kuzum dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?