- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.141
Haftasonu belki olmazsam pazartesiCanım valla bende dört gözle bekliyorum ama adet olcam sanırsam ağrılarım başladıinşallah sökülmem sen ne zaman yapacaksın testi
Bencede aşkoBencede aşko bize gelmez biz bildiklerimizle yeterince stresteyiz
Ne demek adet olcam sanırsamCanım valla bende dört gözle bekliyorum ama adet olcam sanırsam ağrılarım başladıinşallah sökülmem sen ne zaman yapacaksın testi
Pazartesi ye kadar meraktan ölelim mi istiyosun safiş he heHaftasonu belki olmazsam pazartesi
Canim sen yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptinSenin tahminin ne çok. Evrak ediyorum koz mi erkek mi diye
Hadi bakalım inşallah gebelik belirgindirBaşka bir şey yok Şuan zaten benim adet belirtim de çok olmaz. Dediğim gibi adete 2-3 gün kala beyaz akıntı gelir öyle bilirim adet geleceğini aha derim bu ay da tutmadı:) ama yumurtlama gittiğinden beri bu beyaz akıntıyı görüyorum lavaboda ve iç çamasırımda leke leke beyaz akıntı oluyor. Daha 9 gün var Şuan. İlk gebeliğimde adet günüme son 2-3 gün kala iç çamaşırımı ıslatacak şekilde sarı akıntım olmuştu birkaç defa. O zaman dedim bu ne, tek oydu belirtim.
Kanka bata 7 gün kaldi sence test ne zaman yapayimYok aşkım sadece ilk gün belim ağrımıştı o kadar galiba biraz ayaklarımı üşüttüm dün akşam yaterliklerim kızımın ayağındaydı onunkiler üşümesin diye kendi ayaklarımdan soğuk aldım herhalde aşkım gece maydanoz suyu biraz iyi geldi geçirdi ağrımı ama bugün yine hafiften ağrıyo
Benim bata 7 kaldı be zaman test yapsam düşünüyorum yaa. Geçen ayki testlerime baktim hep silik cok üzüldümNapıyorsunuz kızlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 R raainbow Lale95 Veziir ve diğer güzeller
Aşkım valla uzun oturuyorum bugün çok halsizim sen napıyosun ❤ sözde vitamin içiyorum iyi olcam diye daha çok halsizim nasıl iş bu arkideşNapıyorsunuz kızlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 R raainbow Lale95 Veziir ve diğer güzeller
Hahaha aynı anda yazmışızR raainbowDemgey3 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi M Mavimiresl aşkolarım napıyosunuz ya bugün herkes sessiz mi bana mı öyle geliyo
Kuzum bi kaç gün daha bekle 3 4 gün kadar öyle yap çünkü böyle aşırı strese giriyoruz yaKanka bata 7 gün kaldi sence test ne zaman yapayim
Evet aşko kalp kalbe karşı❤Hahaha aynı anda yazmışız
Bu bugün mü canım telden mi kaynaklı bilmiyorum ama sanki çizgi görüyorumBenim bata 7 kaldı be zaman test yapsam düşünüyorum yaa. Geçen ayki testlerime baktim hep silik cok üzüldüm
Kuzum ben yeni gördüm giremiyorum pek bu araKızçeler pazar gecesi kan vermiştim 65 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim tekrar 251 çıkmış iyi mi sizce artma durumu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Demgey3 miraclebeyb R raainbow @Fang fiğer unuttuğum kızçeler
Ay tam yazcaktm aşko yazmşsn yaa ben garip bi yogunlugun göbeğindeym ya akşamdan akşma girebiliyorm ekşın bile olmuyor hayatmdaR raainbowDemgey3 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi M Mavimiresl aşkolarım napıyosunuz ya bugün herkes sessiz mi bana mı öyle geliyo
Kızzz yapsana vaktin gelmiş sevinecek zaman beklenir mi yaaaKuzum 23-24 yumurtlama 25i çatlama bugün 11.günümnormalde ayın 7sinde yapacaktım ama kayınvalideme geldim oda ısrar etti Cuma’ya kadar kal diye galiba cumartesiye kalacak test
Valla ben napıyım ekşının bile olmadıgı hayattaym şu ara bi koşturma var garip bi şekilde onla görüş bunla görüş kışlıkları çıkart ev toplaNapıyorsunuz kızlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 R raainbow Lale95 Veziir ve diğer güzeller
Biliyorum o konu da sıkıntı etmiyorum şimdilik ama bakalım sağlıklıdır umarımha evet dogru minicik bir kese olabilir ama olmayada bilir sakin telas yapma olur mu bazen gec gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?