Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay tam yazcaktm aşko yazmşsn yaa ben garip bi yogunlugun göbeğindeym ya akşamdan akşma girebiliyorm ekşın bile olmuyor hayatmda sen naslsn doktora gittin demi sen dün sonuç ne çıktı aklm sendeydi giremedm dün
Bende yorgunluğun göbeğindeyim aşko kolay gelsin bebeğim❤ yok ya gidemedim yarın zabağnan gitcem aşko dün sabah eşimin işi vardı kız öğlenci ya uyuyodu kalkmadı bende uğraşmadım uyudum geri bu sabahta kendim uyuyakalmışım valla yarın gitcem

Hastaneye gitmemek için bahane ararken ben ne demek geri uyudum gitsene sen bi artık bizde bi öğrenelim içimiz rahatlasn neyin var

Canim sen yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptin
Canım yumurtlama değilde çatlama sonrası 4. Gün itibariyle başladım ben çok erken öğrendim benim ağrım vardı erkenden öğrenip düzenlimi değil mi siye testle bakacaktım çünkü almanyada kan İle bakmıyorlar ben bu vakte kadar ölür dirilirdim heralde şimdi düzenli çıkınca çizgi içim rahat yani kısmen bile olsa Avrupa’da böyle yarın ilk doktorum.ben 6sı gece mi 7 si gecemi bilmiyorum ama hayalet çizgi gördüm sonra yavaş yavaş yükseldi. Sende gebelik mi var belirtiler falan mı başladı nedir durum

Hastaneye gitmemek için bahane ararken ben ne demek geri uyudum gitsene sen bi artık bizde bi öğrenelim içimiz rahatlasn neyin var
Çok üşeniyorum aşko napiyim sabah gitcem bebeğim alarm çalıyo duymuyorum ki dün gece uykusuzluktan bi ara bayıldım sonra bi daha uyandım yatamadım sağa dön sola dön sabah olmuştu artık

Çok üşeniyorum aşko napiyim sabah gitcem bebeğim alarm çalıyo duymuyorum ki dün gece uykusuzluktan bi ara bayıldım sonra bi daha uyandım yatamadım sağa dön sola dön sabah olmuştu artık
Üşenme sağlık bu hamile olsan çift çizgi görsen geceden başlarsn hastane kapısında beklemeye deli etme beni alarmı nasl duymazsn ya sen

Üşenme sağlık bu hamile olsan çift çizgi görsen geceden başlarsn hastane kapısında beklemeye deli etme beni alarmı nasl duymazsn ya sen
Aşko yastığın altına koyuyorum çünkü titreşimi de bozuk telefonun duymuyorum o yüzden komidine bırakınca da benim yamyam kedim yere atıyo telefonumu ata ata kırdı zaten geçende

Hadi ya ☹ ay aşkom geçmiş olsun ❤ inşallah kolayca iyileşir❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…