- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.161
Valla öyle bir o kaldı yani inşallah olmaz canım sık idrar çıkma kabızlık aşırı gaz yani ne yersen ye fln gibi bunlarda vardıanladim canim insallah kusma yasamazsin ne guzel iste
Kuzumm hamilemisin belirti falan mı var bat ne zaman sanki kimyasal yaşmştn demi sen öyle hatırlıyorumHaftasonu belki olmazsam pazartesi
Ben göremedim kuzum ama bence bat tarihi geçsin öyle tekrarla 7 gün önce çıkmayadabilirBenim bata 7 kaldı be zaman test yapsam düşünüyorum yaa. Geçen ayki testlerime baktim hep silik cok üzüldüm
HahaPazartesi ye kadar meraktan ölelim mi istiyosun safiş he he
Aşkım bilemiyorum hamile miyimKuzumm hamilemisin belirti falan mı var bat ne zaman sanki kimyasal yaşmştn demi sen öyle hatırlıyorum
Bat tarihin ne zaman aşkoo geçtimiKuzum 23-24 yumurtlama 25i çatlama bugün 11.günümnormalde ayın 7sinde yapacaktım ama kayınvalideme geldim oda ısrar etti Cuma’ya kadar kal diye galiba cumartesiye kalacak test
Bende yorgunluğun göbeğindeyim aşkoAy tam yazcaktm aşko yazmşsn yaa ben garip bi yogunlugun göbeğindeym ya akşamdan akşma girebiliyorm ekşın bile olmuyor hayatmdasen naslsn doktora gittin demi sen dün sonuç ne çıktı aklm sendeydi giremedm dün
Ay inşallah vardır bebiş herkes kimyasaldan sonra kolay hamile kalmak diyorAşkım bilemiyorum hamile miyimregl günümü bekliyorum. Evet geçen ay kimyasal oldu. Bat 6 gün felan kaldı şuan belirtim yok
He tamam aşko haber et ❤Hahapazartesi hastaneye gidicem varsa kan veririm orda lupus için gidicem
Hastaneye gitmemek için bahane ararken benBende yorgunluğun göbeğindeyim aşkokolay gelsin bebeğim❤ yok ya gidemedim yarın zabağnan gitcem aşko dün sabah eşimin işi vardı kız öğlenci ya uyuyodu kalkmadı bende uğraşmadım uyudum geri bu sabahta kendim uyuyakalmışım valla yarın gitcem
Canım yumurtlama değilde çatlama sonrası 4. Gün itibariyle başladım ben çok erken öğrendim benim ağrım vardı erkenden öğrenip düzenlimi değil mi siye testle bakacaktım çünkü almanyada kan İle bakmıyorlar ben bu vakte kadar ölür dirilirdim heralde şimdi düzenli çıkınca çizgi içim rahat yani kısmen bile olsa Avrupa’da böyle yarın ilk doktorum.ben 6sı gece mi 7 si gecemi bilmiyorum ama hayalet çizgi gördüm sonra yavaş yavaş yükseldi. Sende gebelik mi var belirtiler falan mı başladı nedir durumCanim sen yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptin
Çok üşeniyorum aşko napiyimHastaneye gitmemek için bahane ararken benne demek geri uyudum gitsene sen bi artık bizde bi öğrenelim içimiz rahatlasn neyin var
Oo çok iyi aşko tebrik ederim❤❤ acımıyo dimiii yaDemgey3 Mucizemmm16 ay aşkolr ben tragusu deldirdm bu arada ya @000umutlu000 gel aşkom söylesin varsa söylen
Üşenme sağlık bu hamile olsan çift çizgi görsen geceden başlarsn hastane kapısında beklemeye deli etme beniÇok üşeniyorum aşko napiyimsabah gitcem bebeğim alarm çalıyo duymuyorum ki dün gece uykusuzluktan bi ara bayıldım sonra bi daha uyandım yatamadım sağa dön sola dön sabah olmuştu artık
Yok ya ben çok korkuyordum acımadı sonrada ağrı sızı vs olmadı ama bana dikkat et bi hafta darbe almasn dedi ben ilk gün akşam parmağımı taktırdım şakır şukur kanattımOo çok iyi aşko tebrik ederim❤❤ acımıyo dimiii ya
Ay bende Cumartesi yapacağım galiba olmazsam beraber mi yapsak yine aşkoHaftasonu belki olmazsam pazartesi
Aşko yastığın altına koyuyorum çünkü titreşimi de bozuk telefonun duymuyorum o yüzden komidine bırakınca da benim yamyam kedim yere atıyo telefonumu ata ata kırdı zaten geçendeÜşenme sağlık bu hamile olsan çift çizgi görsen geceden başlarsn hastane kapısında beklemeye deli etme benialarmı nasl duymazsn ya sen
Aşko çok ağrım vardı bugün ya inanılmaz belirtilerim var ama regl mi gebelik mi anlayamıyorumNe demek adet olcam sanırsamolmıycaksın aşko az güzel düşün be❤
Hadi ya ☹ ay aşkom geçmiş olsun ❤ inşallah kolayca iyileşir❤❤Yok ya ben çok korkuyordum acımadı sonrada ağrı sızı vs olmadı ama bana dikkat et bi hafta darbe almasn dedi ben ilk gün akşam parmağımı taktırdım şakır şukur kanattımşimdi iyileşme süreci zorlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?