- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.181
Telefonu yeremi atıyor bizimkini öpüp başıma koyaym o zaman hiç bişeyi atmaz yaramaza bak sen telefon atılırmı hiçAşko yastığın altına koyuyorum çünkü titreşimi de bozuk telefonun duymuyorum o yüzden komidine bırakınca da benim yamyam kedim yere atıyo telefonumu ata ata kırdı zaten geçende
Aşkom ben kayınvalidemdeyimR raainbowDemgey3 @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @bitliKedi @Mavimiresl aşkolarım napıyosunuz ya bugün herkes sessiz mi bana mı öyle geliyo
Kuzum kimyasal falan ama sonuçta hamilelikti benmki ben adet olcam sanıyordum kasklarm çok ağrıyordu pedle geziyodm vallhi o yüzden o anlaşlmıyor ama şey ben çok idrara çıkmaya başlamştm tek fark buyduAşko çok ağrım vardı bugün ya inanılmaz belirtilerim var ama regl mi gebelik mi anlayamıyorum
Negatif görsem ne ki geçen ya hep siliktiKuzum bi kaç gün daha bekle 3 4 gün kadar öyle yap çünkü böyle aşırı strese giriyoruz ya
Yok canım bu gecen aydan örnekBu bugün mü canım telden mi kaynaklı bilmiyorum ama sanki çizgi görüyorumbide böyle erken test yapmayalım belirtimiz yokken daha bi üzülüp stres oluyoruz
Sağol kuzum inşallah aman dertsiz başıma dert işte neyle zorum varsaHadi ya ☹ ay aşkom geçmiş olsun ❤ inşallah kolayca iyileşir❤❤
Ayyy bebeğim başıma geleni sorma cuma günü test yapacaktım aslında bugünde kayınvalideme kalmaya geldim 1 günlük oda gelmişken cuma akşama kadar kal dedi ısrar etti bende kıyamadım testte getirmedim yarın tekrar giderim eve diye kaldım öyleKızzz yapsana vaktin gelmiş sevinecek zaman beklenir mi yaaa
Alarm çalıyo ya aşko geçiyo başına yere doğru patiliyo telefonu manyakTelefonu yeremi atıyor bizimkini öpüp başıma koyaym o zaman hiç bişeyi atmaz yaramaza bak sen telefon atılırmı hiç
Benim geçen ay testlerim silik çıkıyordu sonra regl oldum bu ay daha bir ümitliyim niye bilmiyorum yapasim geliyorlar ara ara kasiklarimda kiprasma hissediyorum sanki bu ay biseyler var gibi geliyor bana yaaaCanım yumurtlama değilde çatlama sonrası 4. Gün itibariyle başladım ben çok erken öğrendim benim ağrım vardı erkenden öğrenip düzenlimi değil mi siye testle bakacaktım çünkü almanyada kan İle bakmıyorlar ben bu vakte kadar ölür dirilirdim heralde şimdi düzenli çıkınca çizgi içim rahat yani kısmen bile olsa Avrupa’da böyle yarın ilk doktorum.ben 6sı gece mi 7 si gecemi bilmiyorum ama hayalet çizgi gördüm sonra yavaş yavaş yükseldi. Sende gebelik mi var belirtiler falan mı başladı nedir durum
Aşko normalde 10uydu ama erken yumurtlama oldu 23-24 Eylül yumurtlama 25 çatlamaBat tarihin ne zaman aşkoo geçtimi
Ayyyy aşko iyi cesaret acıdı mı pekiiiiiiDemgey3 Mucizemmm16 ay aşkolr ben tragusu deldirdm bu arada ya @000umutlu000 gel aşkom söylesin varsa söylen
Aşkım çok fazla anlaşılmıyo zaten ama kendini strese sokup adet olcam diyip durma büzerim ağzınıAşko çok ağrım vardı bugün ya inanılmaz belirtilerim var ama regl mi gebelik mi anlayamıyorum
He anladım aşkım kolay gelsin ❤❤ oturuyorum aşkım napayım ödev yapıyoruzAşkom ben kayınvalidemdeyimyarın misafirleri gelecek yardıma geldim hemde yarın bende misafirlerle oturmak istedim Ondan bu sessizliğim sen ne yaptın bebeğiiiimmm
Olsun bebeğim bekle biraz daha. Ama erken gebelik yapsan iyi olur aslında ya oda pahalıNegatif görsem ne ki geçen ya hep silikti
Bende ped aldım bugün yanıma mesela o denli adet ağrısı var birde kuzum bende lavaboya çok çıkmaya başladım hiç su içmiyorum ama sürekli çişim geliyor anlamadım belki de üşüyorum ondanKuzum kimyasal falan ama sonuçta hamilelikti benmki ben adet olcam sanıyordum kasklarm çok ağrıyordu pedle geziyodm vallhi o yüzden o anlaşlmıyor ama şey ben çok idrara çıkmaya başlamştm tek fark buydu
Sağol kuzum inşallah aman dertsiz başıma dert işte neyle zorum varsa
Yaaa noldu bana böyle yaa, bu aralar zaman yetiremiyorum hiç bir şeye.. arada girip kızlara bakıyorum hamiş var mı diye hop çıkıyorum.. yumurtlamaya son bir ama koca kişisi evde değil
Kocamı göndermişim maça almışım kahvemi açmışım dizimi ohhNapıyorsunuz kızlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 R raainbow @Lale95 Veziir ve diğer güzeller
Yakında eczane yok mu yaaa niye yaaa niyeeee bananeeeeAyyy bebeğim başıma geleni sorma cuma günü test yapacaktım aslında bugünde kayınvalideme kalmaya geldim 1 günlük oda gelmişken cuma akşama kadar kal dedi ısrar etti bende kıyamadım testte getirmedim yarın tekrar giderim eve diye kaldım öyle
Yok aşko hiç stresim yok ama adet sancım var amannnnn olursam da ne yapayım ekşınlara devamAşkım çok fazla anlaşılmıyo zaten ama kendini strese sokup adet olcam diyip durma büzerim ağzını_Umutlu_Pozitif_ aşko yardım et bizim kız ayardan çıktı evrene kötü mesaj veriyo
Teşekkür ederim bebeğimHe anladım aşkım kolay gelsin ❤❤ oturuyorum aşkım napayım ödev yapıyoruz
Kız yakında market bile yok yazlık ev bağ eviYakında eczane yok mu yaaa niye yaaa niyeeee bananeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?