Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko yastığın altına koyuyorum çünkü titreşimi de bozuk telefonun duymuyorum o yüzden komidine bırakınca da benim yamyam kedim yere atıyo telefonumu ata ata kırdı zaten geçende
Telefonu yeremi atıyor bizimkini öpüp başıma koyaym o zaman hiç bişeyi atmaz yaramaza bak sen telefon atılırmı hiç

Aşko çok ağrım vardı bugün ya inanılmaz belirtilerim var ama regl mi gebelik mi anlayamıyorum
Kuzum kimyasal falan ama sonuçta hamilelikti benmki ben adet olcam sanıyordum kasklarm çok ağrıyordu pedle geziyodm vallhi o yüzden o anlaşlmıyor ama şey ben çok idrara çıkmaya başlamştm tek fark buydu

Kızzz yapsana vaktin gelmiş sevinecek zaman beklenir mi yaaa
Ayyy bebeğim başıma geleni sorma cuma günü test yapacaktım aslında bugünde kayınvalideme kalmaya geldim 1 günlük oda gelmişken cuma akşama kadar kal dedi ısrar etti bende kıyamadım testte getirmedim yarın tekrar giderim eve diye kaldım öyle

Telefonu yeremi atıyor bizimkini öpüp başıma koyaym o zaman hiç bişeyi atmaz yaramaza bak sen telefon atılırmı hiç
Alarm çalıyo ya aşko geçiyo başına yere doğru patiliyo telefonu manyak düşünce de susuyo otomatik olarak duymuyorum geçende alarmı 10 a kurmuştum çalma sesini duydum kafamı doğrulttum şaak diye yere attı telefonu adi ekranımın üstü paramparça oldu o gün çatır çutur ediyo yazarken

Benim geçen ay testlerim silik çıkıyordu sonra regl oldum bu ay daha bir ümitliyim niye bilmiyorum yapasim geliyorlar ara ara kasiklarimda kiprasma hissediyorum sanki bu ay biseyler var gibi geliyor bana yaaa

Aşko çok ağrım vardı bugün ya inanılmaz belirtilerim var ama regl mi gebelik mi anlayamıyorum
Aşkım çok fazla anlaşılmıyo zaten ama kendini strese sokup adet olcam diyip durma büzerim ağzını _Umutlu_Pozitif_ aşko yardım et bizim kız ayardan çıktı evrene kötü mesaj veriyo

Kuzum kimyasal falan ama sonuçta hamilelikti benmki ben adet olcam sanıyordum kasklarm çok ağrıyordu pedle geziyodm vallhi o yüzden o anlaşlmıyor ama şey ben çok idrara çıkmaya başlamştm tek fark buydu
Bende ped aldım bugün yanıma mesela o denli adet ağrısı var birde kuzum bende lavaboya çok çıkmaya başladım hiç su içmiyorum ama sürekli çişim geliyor anlamadım belki de üşüyorum ondan Göğüslerime de sızı giriyor bakalım ama umutlanmak istemiyorum kuzum kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik hemen oluyormuş inşallah senden bu ay güzel haberler alırız

Yaaa noldu bana böyle yaa, bu aralar zaman yetiremiyorum hiç bir şeye.. arada girip kızlara bakıyorum hamiş var mı diye hop çıkıyorum.. yumurtlamaya son bir ama koca kişisi evde değil tek başımıza yapabilsek şu bebeleri ne kolay olurdu yaaa..
Sen napıyorsun moonlightim nerelerdesin?

Yakında eczane yok mu yaaa niye yaaa niyeeee bananeeee

Aşkım çok fazla anlaşılmıyo zaten ama kendini strese sokup adet olcam diyip durma büzerim ağzını _Umutlu_Pozitif_ aşko yardım et bizim kız ayardan çıktı evrene kötü mesaj veriyo
Yok aşko hiç stresim yok ama adet sancım var amannnnn olursam da ne yapayım ekşınlara devam ayyyy pozitif mesaj veriyorum bu ay hepimiz çift çizgi göreceğiz inşallah
He anladım aşkım kolay gelsin ❤❤ oturuyorum aşkım napayım ödev yapıyoruz
Teşekkür ederim bebeğim Size de kolay gelsin kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…