- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.201
Aşko sana bişey diycem herkes aynı durumda bi sıkışıklık var ya sonu güzel olsun inşallah benimde aynı hiç bişeye yetişemiyorum bugün saldım artık yapmadım vallaYaaa noldu bana böyle yaa, bu aralar zaman yetiremiyorum hiç bir şeye.. arada girip kızlara bakıyorum hamiş var mı diye hop çıkıyorum.. yumurtlamaya son bir ama koca kişisi evde değiltek başımıza yapabilsek şu bebeleri ne kolay olurdu yaaa..
Sen napıyorsun moonlightim nerelerdesin?
Bak bak arkamı dönmeye gelmiyor hemen yine başlamış olumsuzu çağırmayaAşkım çok fazla anlaşılmıyo zaten ama kendini strese sokup adet olcam diyip durma büzerim ağzını_Umutlu_Pozitif_ aşko yardım et bizim kız ayardan çıktı evrene kötü mesaj veriyo
Aşko eşine söyle getirsin diyceeemm ama o yine yemin ettirir oooffKız yakında market bile yok yazlık ev bağ evi
Haftaya adete yakın yapmayı düşünüyorumHadi bakalım inşallah gebelik belirgindirtest yapınca etiketle
Bak bak arkamı dönmeye gelmiyor hemen yine başlamış olumsuzu çağırmayaDemgey3 aşko o ağrılar her ikisindede var niye hep olumsuz tarafını düşünüyorsun azcık pozitiftik lazım bize böyle olmuyor çağırıyorsun bi kere sonra düzeltsen bile çağırmış oldun lütfen düşüncelerine hakim ol
Valla aşko sabah çok erken kalktım ya eve gelince uyumuşum uyandım duş Muş derken bu saat oldu maydonoz süt buharı yapcam bir iki saate sonra duşa girmek gerekiyormuydu@raainbowDemgey3 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi M Mavimiresl aşkolarım napıyosunuz ya bugün herkes sessiz mi bana mı öyle geliyo
Bende kusma hariç herşey oldu işk ter lokmanla başladı sabah ter kokumu fark ettim hiç kokmam vücudumda değişik bir şey olmalı ki koksun.sonra tortu sonra beyaz losyon akıntı derken bazen bir günde 2-3 belirti iki gece aniden acıktım sonra 2 gün midem ekşidi ara ara halen olur kramplar bence vajinal yada pelvik olması regliden ayırıyor çünkü regli sancılarıma benzemeyen onlardı böyle başladı ve arttı herşeyBenim geçen ay testlerim silik çıkıyordu sonra regl oldum bu ay daha bir ümitliyim niye bilmiyorum yapasim geliyorlar ara ara kasiklarimda kiprasma hissediyorum sanki bu ay biseyler var gibi geliyor bana yaaa
Aşkım duşunu al iki saat sonra falan yap buharı yani üşüme ihtimalin olmasın aşko sonrasında da duş alma üşütmemek için sabah alırsın bence alacaksan da çok kalın giyin çünkü buhardan sonra çabuk üşüyo insan dikkat et bebeğimValla aşko sabah çok erken kalktım ya eve gelince uyumuşum uyandım duş Muş derken bu saat oldu maydonoz süt buharı yapcam bir iki saate sonra duşa girmek gerekiyormuydusen napıyosun aşko nasılsın
Olmıycaksın işte anlıyo muçun ❤❤ İnşallah aşko❤Yok aşko hiç stresim yok ama adet sancım var amannnnn olursam da ne yapayım ekşınlara devamayyyy pozitif mesaj veriyorum bu ay hepimiz çift çizgi göreceğiz inşallah
Teşekkür ederim bebeğimSize de kolay gelsin kuzucuklar
Kuzum daha doktora gitmedim tıp merkezinde kan verdim önümüzdeki hafta gidicem nasip olursaKuzum ben yeni gördüm giremiyorum pek bu araiyi mi ne demeek çok iyi bence sağlıkla büyüsün bebişin heyecanlımısın nasl hissediyorsun doktor ne dedi
Heyecan var aşkım ama insanın içinde korkuda oluyor yaniKuzum ben yeni gördüm giremiyorum pek bu araiyi mi ne demeek çok iyi bence sağlıkla büyüsün bebişin heyecanlımısın nasl hissediyorsun doktor ne dedi
No no nooo.. korku yok öyle şeyler düşünme bile kuzum hemen değiştir dillendirme de güzel şeyler düşün başka şeylere ver dikkatiniHey
Heyecan var aşkım ama insanın içinde korkuda oluyor yani
Hiç canim işlerimi bitirdim yorğunluk çayı içiyorum çilek reçeliyle@raainbowDemgey3 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi M Mavimiresl aşkolarım napıyosunuz ya bugün herkes sessiz mi bana mı öyle geliyo
Hiç kuzum çay içiyorum sen nasılsin napiyosun?Napıyorsunuz kızlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @raainbow Lale95 @Veziir ve diğer güzeller
Hadi bakalım inşallah gebelik belirgindirtest yapınca etiketle
Geçti aşkom çok şükür bende oturuyorum bebeğim ödev yapıyoruzHiç canim işlerimi bitirdim yorğunluk çayı içiyorum çilek reçeliyle
Sen napiyosun? üşütmen geçti mi?enişteyle bariştinuzmi?
Benim bu ağrılarım aynen doğuş ağrısı gibi@raainbowDemgey3 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi M Mavimiresl aşkolarım napıyosunuz ya bugün herkes sessiz mi bana mı öyle geliyo
Aşkım olmaz zannetmiyorum çünkü daha yumurtlama siperm kavuşması olmamış bile ya hiç korkma bebeğimMucizemmm16 M MiuLego bitliKedi M melek076 ve diger kizlar _Umutlu_Pozitif_ kizlar ben bugun rasyasyon alanina girdim yumurtlama pek degerlendirilmedi akinti gordum sadece. Ovulasyonla falan takip etmedim. Buson 3 gun icinde yumurtlama olmustur buyuk ihtimal yada bugun yarin olacak. Diş icin diş röntgenine girdim. Bi sknti olurmu ya eger gebelik falan olusursa. Yarında kanal tedavisi yapilcam
Bence birşey olmaz canim korkmaMucizemmm16 M MiuLego bitliKedi M melek076 ve diger kizlar _Umutlu_Pozitif_ kizlar ben bugun rasyasyon alanina girdim yumurtlama pek degerlendirilmedi akinti gordum sadece. Ovulasyonla falan takip etmedim. Buson 3 gun icinde yumurtlama olmustur buyuk ihtimal yada bugun yarin olacak. Diş icin diş röntgenine girdim. Bi sknti olurmu ya eger gebelik falan olusursa. Yarında kanal tedavisi yapilcam
Ay ben de bi salsamAşko sana bişey diycem herkes aynı durumda bi sıkışıklık var ya sonu güzel olsun inşallah benimde aynı hiç bişeye yetişemiyorum bugün saldım artık yapmadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?