Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko sana bişey diycem herkes aynı durumda bi sıkışıklık var ya sonu güzel olsun inşallah benimde aynı hiç bişeye yetişemiyorum bugün saldım artık yapmadım valla

Aşkım çok fazla anlaşılmıyo zaten ama kendini strese sokup adet olcam diyip durma büzerim ağzını _Umutlu_Pozitif_ aşko yardım et bizim kız ayardan çıktı evrene kötü mesaj veriyo
Bak bak arkamı dönmeye gelmiyor hemen yine başlamış olumsuzu çağırmaya Demgey3 aşko o ağrılar her ikisindede var niye hep olumsuz tarafını düşünüyorsun azcık pozitiftik lazım bize böyle olmuyor çağırıyorsun bi kere sonra düzeltsen bile çağırmış oldun lütfen düşüncelerine hakim ol

Demgey3 aşko şimdi o düşündüklerini iptal et ve güzel olanı düşün aşkom❤❤

Benim geçen ay testlerim silik çıkıyordu sonra regl oldum bu ay daha bir ümitliyim niye bilmiyorum yapasim geliyorlar ara ara kasiklarimda kiprasma hissediyorum sanki bu ay biseyler var gibi geliyor bana yaaa
Bende kusma hariç herşey oldu işk ter lokmanla başladı sabah ter kokumu fark ettim hiç kokmam vücudumda değişik bir şey olmalı ki koksun.sonra tortu sonra beyaz losyon akıntı derken bazen bir günde 2-3 belirti iki gece aniden acıktım sonra 2 gün midem ekşidi ara ara halen olur kramplar bence vajinal yada pelvik olması regliden ayırıyor çünkü regli sancılarıma benzemeyen onlardı böyle başladı ve arttı herşey

Valla aşko sabah çok erken kalktım ya eve gelince uyumuşum uyandım duş Muş derken bu saat oldu maydonoz süt buharı yapcam bir iki saate sonra duşa girmek gerekiyormuydu sen napıyosun aşko nasılsın
Aşkım duşunu al iki saat sonra falan yap buharı yani üşüme ihtimalin olmasın aşko sonrasında da duş alma üşütmemek için sabah alırsın bence alacaksan da çok kalın giyin çünkü buhardan sonra çabuk üşüyo insan dikkat et bebeğim

Olmıycaksın işte anlıyo muçun ❤❤ İnşallah aşko❤

Hadi bakalım inşallah gebelik belirgindir test yapınca etiketle
Mucizemmm16 M MiuLego bitliKedi M melek076 ve diger kizlar _Umutlu_Pozitif_ kizlar ben bugun rasyasyon alanina girdim yumurtlama pek degerlendirilmedi akinti gordum sadece. Ovulasyonla falan takip etmedim. Buson 3 gun icinde yumurtlama olmustur buyuk ihtimal yada bugun yarin olacak. Diş icin diş röntgenine girdim. Bi sknti olurmu ya eger gebelik falan olusursa. Yarında kanal tedavisi yapilcam

Hiç canim işlerimi bitirdim yorğunluk çayı içiyorum çilek reçeliyle
Sen napiyosun? üşütmen geçti mi?enişteyle bariştinuzmi?
Geçti aşkom çok şükür bende oturuyorum bebeğim ödev yapıyoruz sen nasıl oldun geçti mi bel ağrın kuzum ? Enişten beni en son verem etcek bana ondan bahsetme

Aşkım olmaz zannetmiyorum çünkü daha yumurtlama siperm kavuşması olmamış bile ya hiç korkma bebeğim

Aşko sana bişey diycem herkes aynı durumda bi sıkışıklık var ya sonu güzel olsun inşallah benimde aynı hiç bişeye yetişemiyorum bugün saldım artık yapmadım valla
Ay ben de bi salsam acaba kafa başka şeyle meşgul olunca dikkat dağılıp falan, ayy hiç beklemediğim anda gebe kaldım, diyenlerden olur muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…