Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata 7 kaldı be zaman test yapsam düşünüyorum yaa. Geçen ayki testlerime baktim hep silik cok üzüldüm
Benimde öyle bak benim geçen aykiler aşko ben o yüzden erken test yapmak istemiyorum yada siliklere inanmam belirgin çizgi görmeden umutlanmam beklemeni tavsiye ediyorum canım

Eklentiler

• 1014E878-0693-4A44-B548-D89E432D7D9C.webp
    9 KB · Görüntüleme: 38
  • 69B6BAF5-43BC-4F87-B3D9-29BEFD7B493F.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 36
Aşko keşke kesin emin olmadan başlamasaydım en azından adetini bekleseydin ne olur ne olmaz yani

Allahım işi gücü yok yaptıgına bak bide masraf çıkarmış
Aşko normalde 10uydu ama erken yumurtlama oldu 23-24 Eylül yumurtlama 25 çatlama bat tarihim 8 ekim olması lazım Ama test yapamıyorum cumartesiye kadar

Ayyyy aşko iyi cesaret acıdı mı pekiiiiii
Yaaa ctesiye kdar çatlıcaz desene inşallah pozitif çıkat kuzum
Acımadı ya hissetmedm çarpıp kanatmasaydm nerdeyse iyileşml bile olurdu ben elimi taktırıp kanattm
az biraz deli olabiliriz
Az biraz mı Allah akıl fikir versin azck bize

Geçti aşkom çok şükür bende oturuyorum bebeğim ödev yapıyoruz sen nasıl oldun geçti mi bel ağrın kuzum ? Enişten beni en son verem etcek bana ondan bahsetme
Ayy bana ödev demerusça ödevini yaptirana kadar kafayi sıyırdım
Yok canim geçmedi bel ağrısı üzerine karın kasık ağrıları da eklendi
Gaz balonu oldum yine

R raainbow Demgey3 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @bitliKedi M Mavimiresl aşkolarım napıyosunuz ya bugün herkes sessiz mi bana mı öyle geliyo
Askim bizim oglanin dişine tel takilacak onun randevusu vardi. Doktor cok iyi seyler soyledi biraz rahatladik onun oncesi aparat takilacak demislerdi o zorlu bi surecti ama iyiye gitmis cok şükür. Benimde 7 ay once 2 dolgum vardi ama skntili bi dolguydu onu kanal tedavisi yapacak yarin(korkuyorum) hatta bidaki hafta digerini yapalim dedi. Sonra markete ugradim alisveris vs. Evde yemek yapip cikmistim geldik esimde gelmisti yemek yedik arkadasim geldi oturdu biraz simdi oda gitti kendimi attim buralara

Ay ben de bi salsam acaba kafa başka şeyle meşgul olunca dikkat dağılıp falan, ayy hiç beklemediğim anda gebe kaldım, diyenlerden olur muyuz
Ayy inşallah bebeğim inşallah ❤❤ bende sadece bugünlük saldım kuzum valla aslında iyice hava soğumadan halılarımı yıkamam lazım ooff çok üşeniyorum artık yapıyorum yapıyorum aynı ya

Ozaman ben buharı tam yatmaya yakın yapayım aşko hemen yatağa geçerim üşüme ihtimalim kalmaz hem

Ay inşallah vardır ama aynı benim belirtiler bunlr kuzum inanırmısın
İnşallah bakalm bu aydan umudm yok ekşınlarımız yok bu ay inşallah önümüzdeki aya olur

Ozaman ben buharı tam yatmaya yakın yapayım aşko hemen yatağa geçerim üşüme ihtimalim kalmaz hem
Aynen bebeğim sıcaklığına çok dikkat et aşkom yanma Allah korusun bende yapıcam bu akşamda artık bırakıyorum bu ay yumurtlama olcak mı çok muallak akıntım falan gitti bitti

Aşko keşke kesin emin olmadan başlamasaydım en azından adetini bekleseydin ne olur ne olmaz yani
Her ay erteliyorum bebek vardir diye
Eger ki bebek olursada var dogum emzirme gibi surecler cok uzun (inek misali 2 yıl emzirdigim icin) ve benim bu kadar uzun süre dayanacak gücüm yok. Dolgum cok derindi hava aliyor ve resmen bi tarafımla bisey yiyemiyorum hic ve yenide yapılmışti dolgu ama ayni oldu 1 hafta icinde ve ben surekli erteliyorum

Ahahahha ay tamam kızlar dövmeyin beniiii tamam tamam negatif düşünmüyoruz hep pozitifffff inşallah gelmez reglim inşallah 9 ay gelmez
Aşko eşine söyle getirsin diyceeemm ama o yine yemin ettirir oooff
Aşko yok o gelemiyor birazcıcık uzak bizim eve cuma akşam almaya gelecek aslında daha iyi bir gün bir gün değerim artar belki çizgi daha belli olur
Demgey3 aşko şimdi o düşündüklerini iptal et ve güzel olanı düşün aşkom❤❤
Aşko iptal ettim onları kuzenim yazmış pozitif göreceğiz inşallah

Ay ben de bi salsam acaba kafa başka şeyle meşgul olunca dikkat dağılıp falan, ayy hiç beklemediğim anda gebe kaldım, diyenlerden olur muyuz
Ben kendime söz verdim canim
Dün eşimle de konuştuk ,kasıma kadar olmazsa bu konuyu kapatıyoruz
Mfk 3. Eş paketini içiyorum ama verdiyim paraya yazık olmasın diye
Beynimde konuyu bitirmiş durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…