- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.221
Aşkım adetin ne zaman bitti kiiiBenim bu ağrılarım aynen doğuş ağrısı gibiher an gebelik testi yapa bilirim
Çok değişik ağrılarım var
Benimde öyle bak benim geçen aykiler aşko ben o yüzden erken test yapmak istemiyorum yada siliklere inanmam belirgin çizgi görmeden umutlanmam beklemeni tavsiye ediyorum canımBenim bata 7 kaldı be zaman test yapsam düşünüyorum yaa. Geçen ayki testlerime baktim hep silik cok üzüldüm
Aşko keşke kesin emin olmadan başlamasaydım en azından adetini bekleseydin ne olur ne olmaz yaniMucizemmm16 @Fang @bitliKedi @melek076 ve diger kizlar _Umutlu_Pozitif_ kizlar ben bugun rasyasyon alanina girdim yumurtlama pek degerlendirilmedi akinti gordum sadece. Ovulasyonla falan takip etmedim. Buson 3 gun icinde yumurtlama olmustur buyuk ihtimal yada bugun yarin olacak. Diş icin diş röntgenine girdim. Bi sknti olurmu ya eger gebelik falan olusursa. Yarında kanal tedavisi yapilcam
AllahımAlarm çalıyo ya aşko geçiyo başına yere doğru patiliyo telefonu manyakdüşünce de susuyo otomatik olarak duymuyorum geçende alarmı 10 a kurmuştum çalma sesini duydum kafamı doğrulttum şaak diye yere attı telefonu adi ekranımın üstü paramparça oldu o gün çatır çutur ediyo yazarken
Yaaa ctesiye kdar çatlıcaz desene inşallah pozitif çıkat kuzumAşko normalde 10uydu ama erken yumurtlama oldu 23-24 Eylül yumurtlama 25 çatlamabat tarihim 8 ekim olması lazım Ama test yapamıyorum cumartesiye kadar
Ayyyy aşko iyi cesaret acıdı mı pekiiiiii
Az biraz mı Allah akıl fikir versin azck bizeaz biraz deli olabiliriz
Ayy bana ödev demeGeçti aşkom çok şükür bende oturuyorum bebeğim ödev yapıyoruzsen nasıl oldun geçti mi bel ağrın kuzum ? Enişten beni en son verem etcek bana ondan bahsetme
Askim bizim oglanin dişine tel takilacak onun randevusu vardi. Doktor cok iyi seyler soyledi biraz rahatladik onun oncesi aparat takilacak demislerdi o zorlu bi surecti ama iyiye gitmis cok şükür. Benimde 7 ay once 2 dolgum vardi ama skntili bi dolguydu onu kanal tedavisi yapacak yarin(korkuyorum)R raainbowDemgey3 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @bitliKedi M Mavimiresl aşkolarım napıyosunuz ya bugün herkes sessiz mi bana mı öyle geliyo
Ayy inşallah bebeğim inşallahAy ben de bi salsamacaba kafa başka şeyle meşgul olunca dikkat dağılıp falan, ayy hiç beklemediğim anda gebe kaldım, diyenlerden olur muyuz
Ozaman ben buharı tam yatmaya yakın yapayım aşko hemen yatağa geçerim üşüme ihtimalim kalmaz hemAşkım duşunu al iki saat sonra falan yap buharı yani üşüme ihtimalin olmasın aşko sonrasında da duş alma üşütmemek için sabah alırsın bence alacaksan da çok kalın giyin çünkü buhardan sonra çabuk üşüyo insan dikkat et bebeğim
Ay inşallah vardır ama aynı benim belirtiler bunlr kuzum inanırmısınBende ped aldım bugün yanıma mesela o denli adet ağrısı var birde kuzum bende lavaboya çok çıkmaya başladım hiç su içmiyorum ama sürekli çişim geliyor anlamadım belki de üşüyorum ondanGöğüslerime de sızı giriyor bakalım ama umutlanmak istemiyorum kuzum kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik hemen oluyormuş inşallah senden bu ay güzel haberler alırız
Bende ingilizce de deliriyorum hsjsjjsjsAyy bana ödev demerusça ödevini yaptirana kadar kafayi sıyırdım
Yok canim geçmedi bel ağrısı üzerine karın kasık ağrıları da eklendi
Gaz balonu oldum yine
Ne demek market bile yok aenKız yakında market bile yok yazlık ev bağ evi
İki defa geçirince insana korku sarıyor yaAy inşallah vardır bebiş herkes kimyasaldan sonra kolay hamile kalmak diyor
Kız sormasana ya kaç kere söyledim stok yapın diyeNe demek market bile yok aen_Umutlu_Pozitif_ aşkomuzdan hiçmi bişeu öğrenmedin bavula ilk koyulacaklar arasnda gebelik testi var
Neeee ev işi mi o da neeyin nesiAyy inşallah bebeğim inşallah❤❤ bende sadece bugünlük saldım kuzum valla aslında iyice hava soğumadan halılarımı yıkamam lazım ooff çok üşeniyorum artık yapıyorum yapıyorum aynı ya
Aynen bebeğimOzaman ben buharı tam yatmaya yakın yapayım aşko hemen yatağa geçerim üşüme ihtimalim kalmaz hem
Her ay erteliyorum bebek vardir diyeAşko keşke kesin emin olmadan başlamasaydım en azından adetini bekleseydin ne olur ne olmaz yani
Aşko elimde test yok olsa yapardım da bilerek almıyorum cumartesi günü bulursam alırım belki cuma günü de alabilirimAy bende Cumartesi yapacağım galiba olmazsam beraber mi yapsak yine aşko
Ahahahha ay tamam kızlar dövmeyin beniiiiBak bak arkamı dönmeye gelmiyor hemen yine başlamış olumsuzu çağırmayaDemgey3 aşko o ağrılar her ikisindede var niye hep olumsuz tarafını düşünüyorsun azcık pozitiftik lazım bize böyle olmuyor çağırıyorsun bi kere sonra düzeltsen bile çağırmış oldun lütfen düşüncelerine hakim ol
Aşko yok o gelemiyor birazcıcık uzak bizim eve cuma akşam almaya gelecekAşko eşine söyle getirsin diyceeemm ama o yine yemin ettirir oooff
Aşko iptal ettim onları kuzenim yazmış
Artık tanımak istemiyorum kendisini valla araya mesafe koycamNeeee ev işi mi o da neeyin nesi
Ben kendime söz verdim canimAy ben de bi salsamacaba kafa başka şeyle meşgul olunca dikkat dağılıp falan, ayy hiç beklemediğim anda gebe kaldım, diyenlerden olur muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?