- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.241
Olsun aşko yoktur heralde varsa dünyaya geleceği varsada bişey olmaz merak etme kuzumHer ay erteliyorum bebek vardir diye
Eger ki bebek olursada var dogum emzirme gibi surecler cok uzun (inek misali 2 yıl emzirdigim icin) ve benim bu kadar uzun süre dayanacak gücüm yok. Dolgum cok derindi hava aliyor ve resmen bi tarafımla bisey yiyemiyorum hic ve yenide yapılmışti dolgu ama ayni oldu 1 hafta icinde ve ben surekli erteliyorum
Kuzenin mi yazmış aşkoAhahahha ay tamam kızlar dövmeyin beniiiitamam tamam negatif düşünmüyoruz hep pozitifffff inşallah gelmez reglim inşallah 9 ay gelmez
Aşko yok o gelemiyor birazcıcık uzak bizim eve cuma akşam almaya gelecekaslında daha iyi bir gün bir gün değerim artar belki çizgi daha belli olur
Aşko iptal ettim onları kuzenim yazmışpozitif göreceğiz inşallah
Yıl olmuş 2022 millet marsa gidiyor biz hala niye halı yıkıyoruz yaaaArtık tanımak istemiyorum kendisini valla araya mesafe koycam
Valla bende çatlıycam galiba ama ilk defa elim kolum bağlı beklemek zorunda kaldımAllahımişi gücü yok yaptıgına bak bide masraf çıkarmış
Yaaa ctesiye kdar çatlıcaz desene inşallah pozitif çıkat kuzum
Acımadı ya hissetmedm çarpıp kanatmasaydm nerdeyse iyileşml bile olurdu ben elimi taktırıp kanattm
Az biraz mı Allah akıl fikir versin azck bize
Aynen öyle zaten olmuyor en azından bu islerimi halledeyim. Dedigin gibi varsa gelir her türlü Rabbimden kabulüm yoksada agzım dişim rahat ederOlsun aşko yoktur heralde varsa dünyaya geleceği varsada bişey olmaz merak etme kuzum
Güzel haberlerle gelirsn inşallah kuzum haftayaKuzum daha doktora gitmedim tıp merkezinde kan verdim önümüzdeki hafta gidicem nasip olursa
Ay valla tedirgin oldum ilk defa böyle bişey denicem hayırlısıyla sağ sağlim yapsam bişey olmadan aşkoAynen bebeğimsıcaklığına çok dikkat et aşkom yanma Allah korusun bende yapıcam bu akşamda artık bırakıyorum bu ay yumurtlama olcak mı çok muallak akıntım falan gitti bitti
İnsan ne olur olmaz diye çantasına atmaz mı ya benim tüm çantalarımda Ovulasyon ve hcg testiyle gezdim bir ben miyim böyle manyakKız yakında market bile yok yazlık ev bağ evi
Amin aminAllahımişi gücü yok yaptıgına bak bide masraf çıkarmış
Yaaa ctesiye kdar çatlıcaz desene inşallah pozitif çıkat kuzum
Acımadı ya hissetmedm çarpıp kanatmasaydm nerdeyse iyileşml bile olurdu ben elimi taktırıp kanattm
Az biraz mı Allah akıl fikir versin azck bize
Haklısın valla bebiş yapcaz diye her şeye dikkat edip erteliyoruz sağlığımızdan olcaz sonunda Allah korusunAynen öyle zaten olmuyor en azından bu islerimi halledeyim. Dedigin gibi varsa gelir her türlü Rabbimden kabulüm yoksada agzım dişim rahat eder
Tamam inşallah güzel haberlere gebesindirHaftaya adete yakın yapmayı düşünüyorumyapınca atarım inşallah etiketlerim
Ayy evet delirmiycek gibi değilBende ingilizce de deliriyorum hsjsjjsjs
Aşko yumurtlama olabilir mi?
Kötüyü çağırma sen hep iyiyi düşün birşey olmcak Allahın izniyleHey
Heyecan var aşkım ama insanın içinde korkuda oluyor yani
Konuyu tamamen kapatmayın kuzu.. salın gitsin.. yani korunmadan hesap yapmadan yumurtlama kovalamadan aynen devam.. mfk yı da şifa niyetine iç işte her derde deva..Ben kendime söz verdim canim
Dün eşimle de konuştuk ,kasıma kadar olmazsa bu konuyu kapatıyoruz
Mfk 3. Eş paketini içiyorum ama verdiyim paraya yazık olmasın diye
Beynimde konuyu bitirmiş durumdayim
Oldu mu olcak mı bilemiyorum aşko valla neyse yapmıyım o zaman ya bu ay olmazsa bi daha ki ay devamkeAy valla tedirgin oldum ilk defa böyle bişey denicem hayırlısıyla sağ sağlim yapsam bişey olmadan aşkoaşko sen artık buharı bıraksana sıcak iyi değil ki sıcak suyu bile önermiyorlar sen buharda duruyorsun ya yumurtlama olduysa yapma bence aşko gevşemesin rahim sıcaktan yaptın yeter ben yarında yaparım başka yapmıcam aşko
Eskiden bi enerjim vardi bayilirdim halı yıkamaya sanirim yaşlandim artik halı yikamaciya veriyorumYıl olmuş 2022 millet marsa gidiyor biz hala niye halı yıkıyoruz yaaahalı diye bişey neden var..
Ayyyyy inşallah kuzumAy inşallah vardır ama aynı benim belirtiler bunlr kuzum inanırmısın
İnşallah bakalm bu aydan umudm yok ekşınlarımız yok bu ay inşallah önümüzdeki aya olur
ahahah aşko gafil avlandım ben yarın akşam dönerim sandım esir kaldım burda yardım ediiiinnnnNe demek market bile yok aen_Umutlu_Pozitif_ aşkomuzdan hiçmi bişeu öğrenmedin bavula ilk koyulacaklar arasnda gebelik testi var
Yaaaa şuan inanılmaz üzgünüm yaaaa offfff kurtarın beniiiiiiğğğğ
Aşko bana da haber ver beraber yapalımAşko elimde test yok olsa yapardım da bilerek almıyorum cumartesi günü bulursam alırım belki cuma günü de alabilirim
Kız 3.ekim adetim bitdiAşkım adetin ne zaman bitti kiiiinan benimde test yapasım geliyo ama param yok hshshdhjsjd yaşasııınnn
Aşko şaka yapıyorum ay öyle derler ya kuzenim yazmış diyeKuzenin mi yazmış aşkoaz daha gümbürtüye gidiyodun jsjsjjsjd
Aşko normalde bende cephanesiz gezmez ama bu sefer çok hazırlıksız yakalandım yaaa bilemedim vallaİnsan ne olur olmaz diye çantasına atmaz mı ya benim tüm çantalarımda Ovulasyon ve hcg testiyle gezdim bir ben miyim böyle manyak
Ay valla tedirgin oldum ilk defa böyle bişey denicem hayırlısıyla sağ sağlim yapsam bişey olmadan aşkoaşko sen artık buharı bıraksana sıcak iyi değil ki sıcak suyu bile önermiyorlar sen buharda duruyorsun ya yumurtlama olduysa yapma bence aşko gevşemesin rahim sıcaktan yaptın yeter ben yarında yaparım başka yapmıcam aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?