Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun aşko yoktur heralde varsa dünyaya geleceği varsada bişey olmaz merak etme kuzum

Kuzenin mi yazmış aşko az daha gümbürtüye gidiyodun jsjsjjsjd

Valla bende çatlıycam galiba ama ilk defa elim kolum bağlı beklemek zorunda kaldım inşallah kuzum çok isterim size pozitif test atmayı Ayyyy aşko okuyunca içim acıdı ya tuhaf oldum aşko dikkat et krem sür istersen

Aynen bebeğim sıcaklığına çok dikkat et aşkom yanma Allah korusun bende yapıcam bu akşamda artık bırakıyorum bu ay yumurtlama olcak mı çok muallak akıntım falan gitti bitti
Ay valla tedirgin oldum ilk defa böyle bişey denicem hayırlısıyla sağ sağlim yapsam bişey olmadan aşko aşko sen artık buharı bıraksana sıcak iyi değil ki sıcak suyu bile önermiyorlar sen buharda duruyorsun ya yumurtlama olduysa yapma bence aşko gevşemesin rahim sıcaktan yaptın yeter ben yarında yaparım başka yapmıcam aşko

Amin amin

Ben kendime söz verdim canim
Dün eşimle de konuştuk ,kasıma kadar olmazsa bu konuyu kapatıyoruz
Mfk 3. Eş paketini içiyorum ama verdiyim paraya yazık olmasın diye
Beynimde konuyu bitirmiş durumdayim
Konuyu tamamen kapatmayın kuzu.. salın gitsin.. yani korunmadan hesap yapmadan yumurtlama kovalamadan aynen devam.. mfk yı da şifa niyetine iç işte her derde deva..

Oldu mu olcak mı bilemiyorum aşko valla neyse yapmıyım o zaman ya bu ay olmazsa bi daha ki ay devamke

Yıl olmuş 2022 millet marsa gidiyor biz hala niye halı yıkıyoruz yaaa halı diye bişey neden var..
Eskiden bi enerjim vardi bayilirdim halı yıkamaya sanirim yaşlandim artik halı yikamaciya veriyorum ve hemen hemen bütün halılarim cok açık renkli cok şükür temiz cocuklara sahibim cok kirletmiyolar bide ince halılar candır robot supurge kenarlarıni kaldirsa bile

Eklentiler

• image.webp
    87,7 KB · Görüntüleme: 21
Ay inşallah vardır ama aynı benim belirtiler bunlr kuzum inanırmısın
İnşallah bakalm bu aydan umudm yok ekşınlarımız yok bu ay inşallah önümüzdeki aya olur
Ayyyyy inşallah kuzum Aşko niye ekşınlar yok bu ay ara mı verdiniz
Ne demek market bile yok aen _Umutlu_Pozitif_ aşkomuzdan hiçmi bişeu öğrenmedin bavula ilk koyulacaklar arasnda gebelik testi var
ahahah aşko gafil avlandım ben yarın akşam dönerim sandım esir kaldım burda yardım ediiiinnnn
Kız sormasana ya kaç kere söyledim stok yapın diye hemde 11. Gün çıkardı valla ah Demgey3
Yaaaa şuan inanılmaz üzgünüm yaaaa offfff kurtarın beniiiiiiğğğğ Allah’ını seven bana test fırlatsın çok pişmanım stok yapmadığıma apartmanın altında eczane var diye güvendim ah ahhh kafam
Aşko elimde test yok olsa yapardım da bilerek almıyorum cumartesi günü bulursam alırım belki cuma günü de alabilirim
Aşko bana da haber ver beraber yapalım Bende de test yok alacağım artık ne zaman müsaitlik bulur eczaneye gidersem

Kuzenin mi yazmış aşko az daha gümbürtüye gidiyodun jsjsjjsjd
Aşko şaka yapıyorum ay öyle derler ya kuzenim yazmış diye Allah seni
İnsan ne olur olmaz diye çantasına atmaz mı ya benim tüm çantalarımda Ovulasyon ve hcg testiyle gezdim bir ben miyim böyle manyak
Aşko normalde bende cephanesiz gezmez ama bu sefer çok hazırlıksız yakalandım yaaa bilemedim valla

Mucizemmm16 kizlar bu süt buhari isini iliskiden önce yapmayin gündüz yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…