- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.261
Aman aman ikisi olsa tümden sıyırırım kafayı aşkoAyy evet delirmiycek gibi değilbizim okulda hem ingiliz hem rusça geçiyorlar,benim oğlan kafayi yiyor anasi gibi kariştiriyor apple ile яблоко
Yok kız bu kadar erken yumurtlama olamaz
Aşko nerde yikiyon halıları? nasıl kurutuyon?Ayy inşallah bebeğim inşallah❤❤ bende sadece bugünlük saldım kuzum valla aslında iyice hava soğumadan halılarımı yıkamam lazım ooff çok üşeniyorum artık yapıyorum yapıyorum aynı ya
Öyle şakalar yapma ciddiye alıyorum burdaAşko şaka yapıyorum ay öyle derler ya kuzenim yazmış diyeAllah seni
Aşko normalde bende cephanesiz gezmez ama bu sefer çok hazırlıksız yakalandım yaaa bilemedim valla
Neyse belki bu heyecanın sonunda konfetiler patlatırız topicteValla bende çatlıycam galiba ama ilk defa elim kolum bağlı beklemek zorunda kaldıminşallah kuzum çok isterim size pozitif test atmayı Ayyyy aşko okuyunca içim acıdı ya tuhaf oldum aşko dikkat et krem sür istersen
1 tane var ama kıyamıyorumOlsun bebeğim bekle biraz daha. Ama erken gebelik yapsan iyi olur aslında ya oda pahalı
Ceket cekeeet ceketi unutmaaaAy valla tedirgin oldum ilk defa böyle bişey denicem hayırlısıyla sağ sağlim yapsam bişey olmadan aşkoaşko sen artık buharı bıraksana sıcak iyi değil ki sıcak suyu bile önermiyorlar sen buharda duruyorsun ya yumurtlama olduysa yapma bence aşko gevşemesin rahim sıcaktan yaptın yeter ben yarında yaparım başka yapmıcam aşko
Evin banyosun da yıkıycam aşko yıkadım yıkadım yıkamadım makine gelirse çok zor artık bozulmuştu ya götürdüler fırsat değerlendirsem iyi olcak ama üşeniyorumAşko nerde yikiyon halıları? nasıl kurutuyon?
Ben 2020 karantin zamanlari mutfak halisini arkadaşimin bahçesinde yıkadim tövbe etdim10 gün ağrıdan yürüyemedim ya
Sen o ates isini 40 sefer anlattin bana ama bennnn yine algilamadimKız 3.ekim adetim bitdi
Genelde 7 gün sürerdi bu sefer 6. günü sabah bitdi
Bebiş konusun kapatdigim için ateşölçeride atdım gitditest almak şarttt
Kıyma dur daha erken1 tane var ama kıyamıyorum
Bana da idrarim cok kokulu geliyor aferdersin. Ağrılarım hafif var mide bulantim ara ara var ama yumurtlamadan yalnizca 7 gün geçti cok az olduBende kusma hariç herşey oldu işk ter lokmanla başladı sabah ter kokumu fark ettim hiç kokmam vücudumda değişik bir şey olmalı ki koksun.sonra tortu sonra beyaz losyon akıntı derken bazen bir günde 2-3 belirti iki gece aniden acıktım sonra 2 gün midem ekşidi ara ara halen olur kramplar bence vajinal yada pelvik olması regliden ayırıyor çünkü regli sancılarıma benzemeyen onlardı böyle başladı ve arttı herşey
Ay aşko yumurtlama haftam kocamn gece mesaisine denk geldi ben sabah evden çıkıyorm o giriyor birbirimizin yüzünü göremiyoruzki ekşın olsunAyyyyy inşallah kuzumAşko niye ekşınlar yok bu ay ara mı verdiniz
ahahah aşko gafil avlandım ben yarın akşam dönerim sandım esir kaldım burda yardım ediiiinnnn
Yaaaa şuan inanılmaz üzgünüm yaaaa offfff kurtarın beniiiiiiğğğğAllah’ını seven bana test fırlatsın çok pişmanım stok yapmadığıma apartmanın altında eczane var diye güvendim ah ahhh kafam
Aşko bana da haber ver beraber yapalımBende de test yok alacağım artık ne zaman müsaitlik bulur eczaneye gidersem
Ahahaha aynen aşko aklımdaCeket cekeeet ceketi unutmaaadikkat et kendinide yakma hadi rastgele
Aa seninkiler de var aynu benim gibi yaa Allah'ım bize kirmizi ikinci çizgi nasip et. O yüzden bende yapmak istemiyorumBenimde öyle bak benim geçen aykiler aşko ben o yüzden erken test yapmak istemiyorum yada siliklere inanmam belirgin çizgi görmeden umutlanmam beklemeni tavsiye ediyorum canım
Kız sen testmi yaptinnnn hani nerdeAhahahha ay tamam kızlar dövmeyin beniiiitamam tamam negatif düşünmüyoruz hep pozitifffff inşallah gelmez reglim inşallah 9 ay gelmez
Aşko yok o gelemiyor birazcıcık uzak bizim eve cuma akşam almaya gelecekaslında daha iyi bir gün bir gün değerim artar belki çizgi daha belli olur
Aşko iptal ettim onları kuzenim yazmışpozitif göreceğiz inşallah
Ama nedeeenMucizemmm16 kizlar bu süt buhari isini iliskiden önce yapmayin gündüz yapın
Aşko ateş ölçeri nasıl atarsin çok ayıpKız 3.ekim adetim bitdi
Genelde 7 gün sürerdi bu sefer 6. günü sabah bitdi
Bebiş konusun kapatdigim için ateşölçeride atdım gitditest almak şarttt
6 tane kaset testim var esimin onlardan haberi yok 1 tane erken gebelik testini de gizli aldim dolapta Gördü o yüzden onu yapamamKıyma dur daha erken
Olmaz çünkü döllenme zamanı değil yumurtlama sonrası olsa dersim zararlı ama şuan sınırda gibi bebeğimMucizemmm16 @Fang @bitliKedi @melek076 ve diger kizlar _Umutlu_Pozitif_ kizlar ben bugun rasyasyon alanina girdim yumurtlama pek degerlendirilmedi akinti gordum sadece. Ovulasyonla falan takip etmedim. Buson 3 gun icinde yumurtlama olmustur buyuk ihtimal yada bugun yarin olacak. Diş icin diş röntgenine girdim. Bi sknti olurmu ya eger gebelik falan olusursa. Yarında kanal tedavisi yapilcam
Niye ki aşkooMucizemmm16 kizlar bu süt buhari isini iliskiden önce yapmayin gündüz yapın
Kuzum sicak buhar falan iliski öncesi olmaz. Oglen gibi yapsaydin yaptiktan sonra zaten iltihapta akabiliyor. Sarı sarı damlalar gorebilirsin yaptigin kabın icinde. Sonrada rahim dinlenmeliAma nedeeenben geç kaldık ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?