Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy evet delirmiycek gibi değil bizim okulda hem ingiliz hem rusça geçiyorlar,benim oğlan kafayi yiyor anasi gibikariştiriyor apple ile яблоко
Yok kız bu kadar erken yumurtlama olamaz
Aman aman ikisi olsa tümden sıyırırım kafayı aşko Allah yardımcın olsun bebeğim Rabbim oğlunuza zihin açıklığı versin inşallah zorlanmasın❤❤❤ Niye olamaz aşko oluyo bak bana geçen ay şak diye yumurtlamışım 9. Günde püüü

Aşko nerde yikiyon halıları? nasıl kurutuyon?
Ben 2020 karantin zamanlari mutfak halisini arkadaşimin bahçesinde yıkadim tövbe etdim10 gün ağrıdan yürüyemedim ya

Neyse belki bu heyecanın sonunda konfetiler patlatırız topicte benmde içim acıdı sorma sürdüm hemen antibiyotkli krem

Ceket cekeeet ceketi unutmaaa dikkat et kendinide yakma hadi rastgele

Aşko nerde yikiyon halıları? nasıl kurutuyon?
Ben 2020 karantin zamanlari mutfak halisini arkadaşimin bahçesinde yıkadim tövbe etdim10 gün ağrıdan yürüyemedim ya
Evin banyosun da yıkıycam aşko yıkadım yıkadım yıkamadım makine gelirse çok zor artık bozulmuştu ya götürdüler fırsat değerlendirsem iyi olcak ama üşeniyorum

Kız 3.ekim adetim bitdi
Genelde 7 gün sürerdi bu sefer 6. günü sabah bitdi
Bebiş konusun kapatdigim için ateşölçeride atdım gitdi test almak şarttt
Sen o ates isini 40 sefer anlattin bana ama bennnn yine algilamadim

Babannem içli kofte ogretmeye calisirdi aslinda ona benzedi bu iş ben hic ogrenmedim hic işime gelmedi zahmetli geldi bana içli köfte yapmak hic algılamadım senelerce nasil yapilmasi gerektigini
Sanirim ates olcme işide işime gelmedi

Bana da idrarim cok kokulu geliyor aferdersin. Ağrılarım hafif var mide bulantim ara ara var ama yumurtlamadan yalnizca 7 gün geçti cok az oldu

Ay aşko yumurtlama haftam kocamn gece mesaisine denk geldi ben sabah evden çıkıyorm o giriyor birbirimizin yüzünü göremiyoruzki ekşın olsun bidaha cephanesiz gezme

Benimde öyle bak benim geçen aykiler aşko ben o yüzden erken test yapmak istemiyorum yada siliklere inanmam belirgin çizgi görmeden umutlanmam beklemeni tavsiye ediyorum canım
Aa seninkiler de var aynu benim gibi yaa Allah'ım bize kirmizi ikinci çizgi nasip et. O yüzden bende yapmak istemiyorum

Kız sen testmi yaptinnnn hani nerde

Kız 3.ekim adetim bitdi
Genelde 7 gün sürerdi bu sefer 6. günü sabah bitdi
Bebiş konusun kapatdigim için ateşölçeride atdım gitdi test almak şarttt
Aşko ateş ölçeri nasıl atarsin çok ayıp hshshshhshs al patlat bi tane test aşko valla biz keçileri kaçırdık işte bende yapmıştım adetten 2 gün sonra jdjdjjdjdj

Olmaz çünkü döllenme zamanı değil yumurtlama sonrası olsa dersim zararlı ama şuan sınırda gibi bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…