Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa seninkiler de var aynu benim gibi yaa Allah'ım bize kirmizi ikinci çizgi nasip et. O yüzden bende yapmak istemiyorum
Bunlar sadece iki tanesi en az 4-5 test yaptım hepsi böyleydi silmişim hepsini bunlar son silinenlerde kalmış aynen aşko bekle çok erken yapma

Ayy kuzum sağ-salim yap bitsin inşallah şifa olsun

Kizlar bu arada geçen hafta ben medreseye gitmiştim ilim medresesi. Yaşlı bir ablayla konuştum dedim 14 aydir gebe kalamadim. Dedi senin yumurtaliklarin aşağı düşmüştür. Adetin bitmeden Kaldiralim hemen gebe kalırsın. Birkaç kişi de önerdi yaptir dedi. Cam kavanoz yapiyorlar ya vakim gibi öyle biseymis yorumu olan varmi kasiga bardak yapıştırmak gibi bişey

Kuzum sicak buhar falan iliski öncesi olmaz. Oglen gibi yapsaydin yaptiktan sonra zaten iltihapta akabiliyor. Sarı sarı damlalar gorebilirsin yaptigin kabın icinde. Sonrada rahim dinlenmeli
Ah ya bilseydim gündüz yapardım aşko üzüldüm şuan ben şimdi yapmayayım mı

Bilmiyorum kuzum ama bu tarz seyler yaptiranlar duymustm

Aşko şaka yapıyorum ay öyle derler ya kuzenim yazmış diye Allah seni

Aşko normalde bende cephanesiz gezmez ama bu sefer çok hazırlıksız yakalandım yaaa bilemedim valla
Valla öyle olmuş bacım neyse bekleyeceğiz hep birlikte evine ocağına dönmeni

ahaha demi vardi sanki oyle bir hayvan kendi kendine ciftlesen hangisiydi unuttum deniz hayvaniydi galiba hehehhe

Konuyu tamamen kapatmayın kuzu.. salın gitsin.. yani korunmadan hesap yapmadan yumurtlama kovalamadan aynen devam.. mfk yı da şifa niyetine iç işte her derde deva..
Kapatmak derken doktor , ilaç, yumurtlama, ilişki pozisyon falan onlari toplayip sandiga kapatıyoruz korunmak yasakkk
Yeni evli çiftler gibi hayatımızı yaşiycaz o sırada olursa ne güzel olmazsa da Rabbimin takdiri der susarım

Benim de halılarımı 1saat önce getirdiler,resmen 1aylık rızkımı verdim
Beybii nihayet bugün aldim deerma spreymopu ,evi silerken sana dualar etdimbuharli mopu da gelen maaş alıcam birin buldum çok hoşuma gitdi

Bana da idrarim cok kokulu geliyor aferdersin. Ağrılarım hafif var mide bulantim ara ara var ama yumurtlamadan yalnizca 7 gün geçti cok az oldu
Çatlama sonrasına bak önemli olan çatlama sonrası yumurta folekülden çıkmadan döllenemez o nedenle yanlış sayma çünkü test yapacak olursun mesela dersin 8 gün ama 8. Gündür anladın mı çok şey fark ediyor 1 günde destan gibi test yaptığımdan biliyorum bir kaç güne test yapabilirsin ilk ne zaman yapayım dersen yada 14. Gün kadar bekleyedebilirsin inşallah tutmuştur güzel haberler verirsin bizlere

Aşko ateş ölçeri nasıl atarsin çok ayıp hshshshhshs al patlat bi tane test aşko valla biz keçileri kaçırdık işte bende yapmıştım adetten 2 gün sonra jdjdjjdjdj
Napiyim yaa elim sakin kalmıyor o yüzden atdım gitdi yarın sabah unutmazsam ilk idrarla yaparim
Kız zaten bizim keçiler kaçmış şimdi başka şeyler de kaçıcak

Amin canim benim çok teşekkür ederim27 yıllık hayatimin 14yılında asla erken yumurtlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…