- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.281
Bunlar sadece iki tanesi en az 4-5 test yaptım hepsi böyleydi silmişim hepsini bunlar son silinenlerde kalmışAa seninkiler de var aynu benim gibi yaa Allah'ım bize kirmizi ikinci çizgi nasip et. O yüzden bende yapmak istemiyorum
Ayy kuzum sağ-salim yap bitsin inşallah şifa olsunAy valla tedirgin oldum ilk defa böyle bişey denicem hayırlısıyla sağ sağlim yapsam bişey olmadan aşkoaşko sen artık buharı bıraksana sıcak iyi değil ki sıcak suyu bile önermiyorlar sen buharda duruyorsun ya yumurtlama olduysa yapma bence aşko gevşemesin rahim sıcaktan yaptın yeter ben yarında yaparım başka yapmıcam aşko
Amann zaten olmuyo kuzu yoktur sanmiyorumOlmaz çünkü döllenme zamanı değil yumurtlama sonrası olsa dersim zararlı ama şuan sınırda gibi bebeğim
Ah ya bilseydim gündüz yapardım aşko üzüldüm şuan ben şimdi yapmayayım mıKuzum sicak buhar falan iliski öncesi olmaz. Oglen gibi yapsaydin yaptiktan sonra zaten iltihapta akabiliyor. Sarı sarı damlalar gorebilirsin yaptigin kabın icinde. Sonrada rahim dinlenmeli
Keşke bunu bi kaç gün önce deseydin aşkom benim için artık çok geçKuzum sicak buhar falan iliski öncesi olmaz. Oglen gibi yapsaydin yaptiktan sonra zaten iltihapta akabiliyor. Sarı sarı damlalar gorebilirsin yaptigin kabın icinde. Sonrada rahim dinlenmeli
Tamam çiçeğim bekleyeyim pazartesi yaparım ama bence daha da bekleyememBunlar sadece iki tanesi en az 4-5 test yaptım hepsi böyleydi silmişim hepsini bunlar son silinenlerde kalmışaynen aşko bekle çok erken yapma
Bilmiyorum kuzum ama bu tarz seyler yaptiranlar duymustmKizlar bu arada geçen hafta ben medreseye gitmiştim ilim medresesi. Yaşlı bir ablayla konuştum dedim 14 aydir gebe kalamadim. Dedi senin yumurtaliklarin aşağı düşmüştür. Adetin bitmeden Kaldiralim hemen gebe kalırsın. Birkaç kişi de önerdi yaptir dedi. Cam kavanoz yapiyorlar ya vakim gibi öyle biseymis yorumu olan varmi kasiga bardak yapıştırmak gibi bişey
Aşko yapmasam mı bugün ben biraz araştırayım ya gündüz yapılmalıysa gündüz yaparım yaAyy kuzum sağ-salim yap bitsin inşallah şifa olsun
Valla öyle olmuş bacım neyse bekleyeceğiz hep birlikte evine ocağına dönmeniAşko şaka yapıyorum ay öyle derler ya kuzenim yazmış diyeAllah seni
Aşko normalde bende cephanesiz gezmez ama bu sefer çok hazırlıksız yakalandım yaaa bilemedim valla
Tamam kurtarır yeterli ahahahaTamam çiçeğim bekleyeyim pazartesi yaparım ama bence daha da bekleyemem
Hayirlisi olsun kuzu bilmiyodum iliski oncesi yaptigindan. ama aklinizda olsun o zaten iltihap söktürücü olarak yapiliyor. Ben sistit olmustum ona bile cok iyi gelmisti.Keşke bunu bi kaç gün önce deseydin aşkom benim için artık çok geç
ahaha demi vardi sanki oyle bir hayvan kendi kendine ciftlesen hangisiydi unuttum deniz hayvaniydi galiba hehehheYaaa noldu bana böyle yaa, bu aralar zaman yetiremiyorum hiç bir şeye.. arada girip kızlara bakıyorum hamiş var mı diye hop çıkıyorum.. yumurtlamaya son bir ama koca kişisi evde değiltek başımıza yapabilsek şu bebeleri ne kolay olurdu yaaa..
Sen napıyorsun moonlightim nerelerdesin?
Aşkım onu normalde bi günde 2 3 kere yapmak gerekiyormuş günün son buharını yaptığında da ilişki olcak yazıyodu ayy bi bak bakalım aşkım valla ben yaptım gittiAşko yapmasam mı bugün ben biraz araştırayım ya gündüz yapılmalıysa gündüz yaparım ya
Kapatmak derken doktor , ilaç, yumurtlama, ilişki pozisyon falan onlari toplayip sandiga kapatıyoruzKonuyu tamamen kapatmayın kuzu.. salın gitsin.. yani korunmadan hesap yapmadan yumurtlama kovalamadan aynen devam.. mfk yı da şifa niyetine iç işte her derde deva..
Eskiden bi enerjim vardi bayilirdim halı yıkamaya sanirim yaşlandim artik halı yikamaciya veriyorumve hemen hemen bütün halılarim cok açık renkli cok şükür temiz cocuklara sahibim cok kirletmiyolar bide ince halılar candır robot supurge kenarlarıni kaldirsa bile
İyi geldiğini bende duymuştum aşko zaten asıl bence mantara da iyi geliyoHayirlisi olsun kuzu bilmiyodum iliski oncesi yaptigindan. ama aklinizda olsun o zaten iltihap söktürücü olarak yapiliyor. Ben sistit olmustum ona bile cok iyi gelmisti.
Çatlama sonrasına bak önemli olan çatlama sonrası yumurta folekülden çıkmadan döllenemez o nedenle yanlış sayma çünkü test yapacak olursun mesela dersin 8 gün ama 8. Gündür anladın mı çok şey fark ediyor 1 günde destan gibi test yaptığımdan biliyorum bir kaç güne test yapabilirsin ilk ne zaman yapayım dersen yada 14. Gün kadar bekleyedebilirsin inşallah tutmuştur güzel haberler verirsin bizlereBana da idrarim cok kokulu geliyor aferdersin. Ağrılarım hafif var mide bulantim ara ara var ama yumurtlamadan yalnizca 7 gün geçti cok az oldu
Napiyim yaa elim sakin kalmıyorAşko ateş ölçeri nasıl atarsin çok ayıphshshshhshs al patlat bi tane test aşko valla biz keçileri kaçırdık işte bende yapmıştım adetten 2 gün sonra jdjdjjdjdj
Amann zaten olmuyo kuzu yoktur sanmiyorum
Amin canim benim çok teşekkür ederimAman aman ikisi olsa tümden sıyırırım kafayı aşkoAllah yardımcın olsun bebeğim Rabbim oğlunuza zihin açıklığı versin inşallah zorlanmasın ❤❤❤ Niye olamaz aşko oluyo bak bana geçen ay şak diye yumurtlamışım 9. Günde püüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?