Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yıl olmuş 2022 millet marsa gidiyor biz hala niye halı yıkıyoruz yaaa halı diye bişey neden var..
Valla kuzum ya sorma ben hiç yıkamaya vermedim bi kendim çalıştığım zaman vermiştim bi kere öncesi de sonrası da hep kendim yıkadım zaten çokta pahalı olmuş yıkama

Kuzu cok pahali degil bizim burda ya yikama.

Ay o mop sahane ya kap eline sil istedigin yeri cok kurtarici viledayi kiyasla.
Sen al bakalim buharliyi memnun olursan pratik olursa bende alirim

Napiyim yaa elim sakin kalmıyor o yüzden atdım gitdi yarın sabah unutmazsam ilk idrarla yaparim
Kız zaten bizim keçiler kaçmış şimdi başka şeyler de kaçıcak
Unutma yap barii etiketle aşko yapınca kaçıcak ne kaldı ki aşko yani ben bilemiyorum artık aşko ateşi gün içinde nasıl ölçsek doğru sonuç verir sabahları yataktan uçarak kalkıyorum unutuyorum ölçmeyi

Aşkım onu normalde bi günde 2 3 kere yapmak gerekiyormuş günün son buharını yaptığında da ilişki olcak yazıyodu ayy bi bak bakalım aşkım valla ben yaptım gitti
Aşko sen yapma artık bırak araştırdım bak adet bitiminden başlayıp 3-4 gün yapıp yumurtlama döneminde bırakın diyor ben yapcam bu akşam yarın da sabah akşamda yaparım bırakırım çok yapmam yani

Ahh bi yapsan sonra alışkanlık yapiyor vazgeçemiyorsun
Aslinda çok kolay canım bir ay ard-arda ölçüm yapsan vucut ısıni taniyicaksin
Hangi gün yumurtlama çatlama oldu biliceksin
Çok kolay ve beleş yöntem

Lale95 iste bende öyle ucarak kalkiyorum. Aslinda olay böyle basliyor Lalem

Asla olmazzz nafaka öder gibi ovulasyonlara hcg lere para ödemem lazim

Bende iki kez yaptım aşko zaten
Yeterli aşko ya benim adet bitmemiş geçen ayda böyle olmuştum bak bu gün hiç gelmedi gusül alcam diye akşama kadar bekledim gelmedi gelmeyince duş aldım bu akşam 7-8 gibi şimdi karnıma ağrı geldi wcye gittim peçeteye kıpkırmızı geldi normalde bu gün bitmese bile kahverengi leke leke gelir ve biterdi bu son iki aydır böyle bitiyor sanıyorum sonra kıpkırmızı geliyor ve sonraki güne bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı aşkolar Demgey3 Childdevelopment M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl miraclebeyb

Kuzu cok pahali degil bizim burda ya yikama.

Ay o mop sahane ya kap eline sil istedigin yeri cok kurtarici viledayi kiyasla.
Sen al bakalim buharliyi memnun olursan pratik olursa bende alirim
Yok canim bizde bana göre pahalı 2tane halıya 320tl verdim
İvitt aslında daha erken alacaktim , eşimle gitdik almaya bu ne ya oyuncak gibi bunun nesine para veriyorsun o kadar konuştu konuştu sinirlendim çıktım mağazadan almadim,yolboyu surat astim istersen dönelim al diyor bide
Neyse bugün gitdim aldim sonunda bi güzel sildim evleri miss gibi oldu
Buharli mop aslinda çok pratik bişey,ama bizim ev yerler ahşap buhar zararlı ,o yüzden tereddüt ediyorum almaya
Alsam yalnız banyo ve mutfak ,kanepe,camlar kullana bilicem

Şu ateş işini bana bi anltsana aşko ya napıyoz onda
Anlatayimm canimben hep cıvali termometre kullandim ilk başta onu söyleyeyim
1 ay boyunca düzenli olarak her sabah aynı saatde yataktan kalkmamiş ölçüm yapmalısın
Doktorum bana ya vajinal ya makattan ölçüm yapmami söyledi ,net sonuç oluyor
Adet oldun, ertesi gün başla ölçmeye ölç ve kayd et ,mesela adet 2 . günü 36.3
Bata kadar her gün ölç ve yaz
Sonra çizelge oluşturuyorsun ,yumurtlama oldu mu olmadımı biliyorsun
Yumurtlama gününe kadar vucut isısi azar azar artıyor, çatlama olduğu gün aniden vücut ısısı düşüyor ve çatladiktan sonra ertesu gün yeniden artmaya başlıyor 37ve 37.1e kadar çıkıyor ateş
Gebelik olmazsa eğer adete 2-3gün kala ısı düşüyor ve reglll
Yok eger gebelik olursa yüksek ateş devamkeee

Aşkım benimde öyle olur bazen her zaman kahverengi leke leke bitmiyo normaldir bence bebeğim

Canim benimde çok oldu böyle
Gusul almaktan yorulmuştum, aslında adet akintisı 10 güne kadar süre bilir normal yani
Senin adet günün uzun o yüzden, bitdi sanıyorsun ama bitmiyor

Öyle şakalar yapma ciddiye alıyorum burda ayy unutmuşum öyle şeyleri aşko yaşım geçmiş
Ahahahh aşko ya iyi güldürdün beniiiii Allah’ta seni güldürsün kuzummmm
Neyse belki bu heyecanın sonunda konfetiler patlatırız topicte benmde içim acıdı sorma sürdüm hemen antibiyotkli krem
Ayyyy inşallah aşko yaaaa Ay aşko biraz iyileşene kadar dikkat et oraya

Ay aşko yumurtlama haftam kocamn gece mesaisine denk geldi ben sabah evden çıkıyorm o giriyor birbirimizin yüzünü göremiyoruzki ekşın olsun bidaha cephanesiz gezme
Ay aşko kötü denk gelmiş yaaa bir şekilde ekşın saati ayarlamamız lazım size olmaz bir ay bir aydır tamam aşko bundan sonra hep cephane ile gezeceğim
Kız sen testmi yaptinnnn hani nerde
Ah ah aşko nerdeeee yapacaktım aslında ama cumartesiye kadar rehin kaldım yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…