- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.301
Yıl olmuş 2022 millet marsa gidiyor biz hala niye halı yıkıyoruz yaaahalı diye bişey neden var..
Kuzu cok pahali degil bizim burda ya yikama.Kapatmak derken doktor , ilaç, yumurtlama, ilişki pozisyon falan onlari toplayip sandiga kapatıyoruzkorunmak yasakkk
Yeni evli çiftler gibi hayatımızı yaşiycaz o sırada olursa ne güzel olmazsa da Rabbimin takdiri der susarım
Benim de halılarımı 1saat önce getirdiler,resmen 1aylık rızkımı verdim
Beybii nihayet bugün aldim deerma spreymopu ,evi silerken sana dualar etdimbuharli mopu da gelen maaş alıcam birin buldum çok hoşuma gitdi
Bayiliyorum senin o güzel pozitif dusuncelerineBileşmeyiz ki canım
Unutma yap barii etiketle aşko yapıncaNapiyim yaa elim sakin kalmıyoro yüzden atdım gitdi yarın sabah unutmazsam ilk idrarla yaparim
Kız zaten bizim keçiler kaçmışşimdi başka şeyler de kaçıcak
insallah kuzumm beni etiketle yarin mutlaka sabirsizlikla bekliyoreeeeBiliyorum o konu da sıkıntı etmiyorum şimdilik ama bakalım sağlıklıdır umarım
Aşko sen yapma artık bırak araştırdım bak adet bitiminden başlayıp 3-4 gün yapıp yumurtlama döneminde bırakın diyor ben yapcam bu akşam yarın da sabah akşamda yaparım bırakırım çok yapmam yaniAşkım onu normalde bi günde 2 3 kere yapmak gerekiyormuş günün son buharını yaptığında da ilişki olcak yazıyodu ayy bi bak bakalım aşkım valla ben yaptım gitti
30 yıllık hayatımda ne ara yumurtluyorum çözemedim hshsjsjjsjdjAmin canim benim çok teşekkür ederim27 yıllık hayatimin 14yılında asla erken yumurtlamadim
İnşallah aklım çıkmaz heyecandan aklıma gelince kalbim çarpıyor çok heyecanlıyıminsallah kuzumm beni etiketle yarin mutlaka sabirsizlikla bekliyoreeee
Bende iki kez yaptım aşko zatenAşko sen yapma artık bırak araştırdım bak adet bitiminden başlayıp 3-4 gün yapıp yumurtlama döneminde bırakın diyor ben yapcam bu akşam yarın da sabah akşamda yaparım bırakırım çok yapmam yani
Ahh bi yapsanSen o ates isini 40 sefer anlattin bana ama bennnn yine algilamadim
Babannem içli kofte ogretmeye calisirdi aslinda ona benzedi bu işben hic ogrenmedim hic işime gelmedi zahmetli geldi bana içli köfte yapmak hic algılamadım senelerce nasil yapilmasi gerektigini
Sanirim ates olcme işide işime gelmedi
Unutma yap barii etiketle aşko yapıncakaçıcak ne kaldı ki aşko yani ben bilemiyorum artık aşko ateşi gün içinde nasıl ölçsek doğru sonuç verir sabahları yataktan uçarak kalkıyorum unutuyorum ölçmeyi
Asla olmazzzAhh bi yapsansonra alışkanlık yapiyor vazgeçemiyorsun
Aslinda çok kolay canım bir ay ard-arda ölçüm yapsan vucut ısıni taniyicaksin
Hangi gün yumurtlama çatlama oldu biliceksin
Çok kolay ve beleş yöntem
Şu ateş işini bana bi anltsana aşko ya napıyoz ondaKız 3.ekim adetim bitdi
Genelde 7 gün sürerdi bu sefer 6. günü sabah bitdi
Bebiş konusun kapatdigim için ateşölçeride atdım gitditest almak şarttt
Yeterli aşko ya benim adet bitmemişBende iki kez yaptım aşko zaten
Yok canim bizde bana göre pahalıKuzu cok pahali degil bizim burda ya yikama.
Ay o mop sahane ya kap eline sil istedigin yeri cok kurtarici viledayi kiyasla.
Sen al bakalim buharliyi memnun olursan pratik olursa bende alirim
Anlatayimm canimŞu ateş işini bana bi anltsana aşko ya napıyoz onda
Aşkım benimde öyle olur bazen her zaman kahverengi leke leke bitmiyo normaldir bence bebeğimYeterli aşko ya benim adet bitmemişgeçen ayda böyle olmuştum bak bu gün hiç gelmedi gusül alcam diye akşama kadar bekledim gelmedi gelmeyince duş aldım bu akşam 7-8 gibi şimdi karnıma ağrı geldi wcye gittim peçeteye kıpkırmızı geldi normalde bu gün bitmese bile kahverengi leke leke gelir ve biterdi bu son iki aydır böyle bitiyor sanıyorum sonra kıpkırmızı geliyor ve sonraki güne bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı aşkolar Demgey3 Childdevelopment M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl miraclebeyb
Canim benimde çok oldu böyleYeterli aşko ya benim adet bitmemişgeçen ayda böyle olmuştum bak bu gün hiç gelmedi gusül alcam diye akşama kadar bekledim gelmedi gelmeyince duş aldım bu akşam 7-8 gibi şimdi karnıma ağrı geldi wcye gittim peçeteye kıpkırmızı geldi normalde bu gün bitmese bile kahverengi leke leke gelir ve biterdi bu son iki aydır böyle bitiyor sanıyorum sonra kıpkırmızı geliyor ve sonraki güne bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı aşkolar Demgey3 Childdevelopment M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl miraclebeyb
Ahahahh aşko ya iyi güldürdün beniiiii Allah’ta seni güldürsün kuzummmmÖyle şakalar yapma ciddiye alıyorum burdaayy unutmuşum öyle şeyleri aşko yaşım geçmiş
Ayyyy inşallah aşko yaaaaNeyse belki bu heyecanın sonunda konfetiler patlatırız topictebenmde içim acıdı sorma sürdüm hemen antibiyotkli krem
Ay aşko kötü denk gelmiş yaaa bir şekilde ekşın saati ayarlamamız lazım size olmaz bir ay bir aydırAy aşko yumurtlama haftam kocamn gece mesaisine denk geldi ben sabah evden çıkıyorm o giriyor birbirimizin yüzünü göremiyoruzki ekşın olsunbidaha cephanesiz gezme
Ah ah aşko nerdeeee yapacaktım aslında ama cumartesiye kadar rehin kaldım yapamıyorumKız sen testmi yaptinnnn hani nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?