- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.321
Ahahahh aşko ya iyi güldürdün beniiiii Allah’ta seni güldürsün kuzummmm
Ayyyy inşallah aşko yaaaaAy aşko biraz iyileşene kadar dikkat et oraya
Ahahah inşallah aşko bende heyecanla bekliyorum gider gitmez sabah yapacağımValla öyle olmuş bacım neyse bekleyeceğiz hep birlikte evine ocağına dönmeni
Benim böyleyken rahim ağzı yaram vardı canım sen gittin mi hiç kontroleYeterli aşko ya benim adet bitmemişgeçen ayda böyle olmuştum bak bu gün hiç gelmedi gusül alcam diye akşama kadar bekledim gelmedi gelmeyince duş aldım bu akşam 7-8 gibi şimdi karnıma ağrı geldi wcye gittim peçeteye kıpkırmızı geldi normalde bu gün bitmese bile kahverengi leke leke gelir ve biterdi bu son iki aydır böyle bitiyor sanıyorum sonra kıpkırmızı geliyor ve sonraki güne bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı aşkolar Demgey3 Childdevelopment @mucizeyimben @raainbow @Mavimiresl miraclebeyb
Hadi bakalım inşallah gebesindirAhahah inşallah aşko bende heyecanla bekliyorum gider gitmez sabah yapacağım
Allah Allah değişik aşko ya benim hiç öyle olmadı hep koyu koyu gelir biterdi neden oluyor ki acabaYeterli aşko ya benim adet bitmemişgeçen ayda böyle olmuştum bak bu gün hiç gelmedi gusül alcam diye akşama kadar bekledim gelmedi gelmeyince duş aldım bu akşam 7-8 gibi şimdi karnıma ağrı geldi wcye gittim peçeteye kıpkırmızı geldi normalde bu gün bitmese bile kahverengi leke leke gelir ve biterdi bu son iki aydır böyle bitiyor sanıyorum sonra kıpkırmızı geliyor ve sonraki güne bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı aşkolar Demgey3 Childdevelopment @mucizeyimben @raainbow @Mavimiresl miraclebeyb
Aşko destan kadar yazdim yaLale95 Aşko aydınlat beni patladım meraktan gün içinde nasıl doğru ölçebiliriz vücut işimizi bebeğim gör beniiiğğğ
Siz iyi ki varsınızYakındır pik görebilirsin aşko o akıntı yumurtlama günlerine girdiğini gösterir
Ay inşallah kuzum sen taze annesin bizim topiğe şöyle güzel bir okuyup üfler misinHadi bakalım inşallah gebesindir
Baak canimAnlatayimm canimben hep cıvali termometre kullandim ilk başta onu söyleyeyim
1 ay boyunca düzenli olarak her sabah aynı saatde yataktan kalkmamiş ölçüm yapmalısın
Doktorum bana ya vajinal ya makattan ölçüm yapmami söyledi ,net sonuç oluyor
Adet oldun, ertesi gün başla ölçmeye ölç ve kayd et ,mesela adet 2 . günü 36.3
Bata kadar her gün ölç ve yaz
Sonra çizelge oluşturuyorsun ,yumurtlama oldu mu olmadımı biliyorsun
Yumurtlama gününe kadar vucut isısi azar azar artıyor, çatlama olduğu gün aniden vücut ısısı düşüyor ve çatladiktan sonra ertesu gün yeniden artmaya başlıyor 37ve 37.1e kadar çıkıyor ateş
Gebelik olmazsa eğer adete 2-3gün kala ısı düşüyor ve reglll
Yok eger gebelik olursa yüksek ateş devamkeee
Evette aşko anlatmak istediğim o değil şöyle ki 8 günde sürdüğü oluyordu evet ama lekelerle biterdi yani son bir,bir buçuk gün boyunca kahverengi lekeler gelir ve sonra biterdi ömrüm boyunca böyleydi son iki aydır 6. Günün gecesi bitiyor 7. Günün akşamına kadar gelmiyor 7. Günü akşamı açık ama kırmızı hafif sulu bayağı geliyor sabaha kadar devam diyor ve sonra kesilip bitiyor kahverengi lekeler falan olmadan kırmızılardan sonra bitiveriyor geçen ayda yazdım buraya bunu ben anlam veremedim değişen bişey mi var neden bu oldu anlayamadımCanim benimde çok oldu böyle
Gusul almaktan yorulmuştum, aslında adet akintisı 10 güne kadar süre bilir normal yani
Senin adet günün uzun o yüzden, bitdi sanıyorsun ama bitmiyor
İşte aşkım okadar şey duyoruz ki etraftan illaki insan etkileniyorNo no nooo.. korku yok öyle şeyler düşünme bile kuzum hemen değiştir dillendirme de güzel şeyler düşün başka şeylere ver dikkatini
Komple üflüyorum sizi şaka bir tarafa hepiniz hem aklımdasınjz yazarken bile güzel dualarımı dileklerimi aklımdan geçiriyorum canım her hissettiğini biliyorum çok uzak değişil ki 15-20 gün önce bende aynı hislerdeydim Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah aminAy inşallah kuzum sen taze annesin bizim topiğe şöyle güzel bir okuyup üfler misin
İnşallah kuzumGüzel haberlerle gelirsn inşallah kuzum haftaya
İnşallah aşkım Allah’ımın izniyleKötüyü çağırma sen hep iyiyi düşün birşey olmcak Allahın izniyle
Canım gün içinde ölçmek olmaz, hareketde olduğumuz için doğru sonuç vermiyorLale95 Aşko aydınlat beni patladım meraktan gün içinde nasıl doğru ölçebiliriz vücut işimizi bebeğim gör beniiiğğğ
Onerdiler birkaç orta yaşlı abla gaBilmiyorum kuzum ama bu tarz seyler yaptiranlar duymustm
Ooo tatlım nerelerdesin sen ya?
İnşallah canim belirgin bulantim var ve ara ara gelen baş ağrım. Doğru diyorsun neyse biraz daha dayanayimÇatlama sonrasına bak önemli olan çatlama sonrası yumurta folekülden çıkmadan döllenemez o nedenle yanlış sayma çünkü test yapacak olursun mesela dersin 8 gün ama 8. Gündür anladın mı çok şey fark ediyor 1 günde destan gibi test yaptığımdan biliyorum bir kaç güne test yapabilirsin ilk ne zaman yapayım dersen yada 14. Gün kadar bekleyedebilirsin inşallah tutmuştur güzel haberler verirsin bizlere
Ben şu anda maydanozla süt kaynatıyorum bebeğimNapıyorsunuz kızlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @raainbow Lale95 @Veziir ve diğer güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?