Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim böyleyken rahim ağzı yaram vardı canım sen gittin mi hiç kontrole

Allah Allah değişik aşko ya benim hiç öyle olmadı hep koyu koyu gelir biterdi neden oluyor ki acaba

Baak canim Mucizemmm16

Canim benimde çok oldu böyle
Gusul almaktan yorulmuştum, aslında adet akintisı 10 güne kadar süre bilir normal yani
Senin adet günün uzun o yüzden, bitdi sanıyorsun ama bitmiyor
Evette aşko anlatmak istediğim o değil şöyle ki 8 günde sürdüğü oluyordu evet ama lekelerle biterdi yani son bir,bir buçuk gün boyunca kahverengi lekeler gelir ve sonra biterdi ömrüm boyunca böyleydi son iki aydır 6. Günün gecesi bitiyor 7. Günün akşamına kadar gelmiyor 7. Günü akşamı açık ama kırmızı hafif sulu bayağı geliyor sabaha kadar devam diyor ve sonra kesilip bitiyor kahverengi lekeler falan olmadan kırmızılardan sonra bitiveriyor geçen ayda yazdım buraya bunu ben anlam veremedim değişen bişey mi var neden bu oldu anlayamadım

Ay inşallah kuzum sen taze annesin bizim topiğe şöyle güzel bir okuyup üfler misin
Komple üflüyorum sizi şaka bir tarafa hepiniz hem aklımdasınjz yazarken bile güzel dualarımı dileklerimi aklımdan geçiriyorum canım her hissettiğini biliyorum çok uzak değişil ki 15-20 gün önce bende aynı hislerdeydim Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah amin

Lale95 Aşko aydınlat beni patladım meraktan gün içinde nasıl doğru ölçebiliriz vücut işimizi bebeğim gör beniiiğğğ
Canım gün içinde ölçmek olmaz, hareketde olduğumuz için doğru sonuç vermiyor
Sabah uyaninca, yataktan kalkmamiş saat 6-7 gibi ölçüm yapılmalı
Kesintisiz uyku şart, gece tuvalete falan kalkmak yok, sogukalğinligi falan grip olunca doğru sonuç olmuyor onu da söyleyim bari
6 yıl boyunca defalarla testim pozitif çıktı havalara girmedim ertesi gün vücut ısımi ölçüp anladım ki gebelik değil

İnşallah canim belirgin bulantim var ve ara ara gelen baş ağrım. Doğru diyorsun neyse biraz daha dayanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…