- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.341
Öylemidir ya aşko geçen ayda yazdım size bunu korkutuyor beni hayatım boyunca hiç böyle olmamıştı iki ay peşpeşe böyle oluyor bişeyler yolunda gitmiyor mu bişeyler mi değişti diye düşündürüyorAşkım benimde öyle olur bazen her zaman kahverengi leke leke bitmiyo normaldir bence bebeğim
Benim böyleyken rahim ağzı yaram vardı canım sen gittin mi hiç kontrole
Bilmiyorum aşko ya iki ay aynı şekil olunca korkmaya başladımAllah Allah değişik aşko ya benim hiç öyle olmadı hep koyu koyu gelir biterdi neden oluyor ki acaba
Benim genellikle duştan sonra gelir canimYeterli aşko ya benim adet bitmemişgeçen ayda böyle olmuştum bak bu gün hiç gelmedi gusül alcam diye akşama kadar bekledim gelmedi gelmeyince duş aldım bu akşam 7-8 gibi şimdi karnıma ağrı geldi wcye gittim peçeteye kıpkırmızı geldi normalde bu gün bitmese bile kahverengi leke leke gelir ve biterdi bu son iki aydır böyle bitiyor sanıyorum sonra kıpkırmızı geliyor ve sonraki güne bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı aşkolar @Demgey3 Childdevelopment @mucizeyimben R raainbow @Mavimiresl miraclebeyb
Canım vallahi billahi benimde öyle oluyorEvette aşko anlatmak istediğim o değil şöyle ki 8 günde sürdüğü oluyordu evet ama lekelerle biterdi yani son bir,bir buçuk gün boyunca kahverengi lekeler gelir ve sonra biterdi ömrüm boyunca böyleydi son iki aydır 6. Günün gecesi bitiyor 7. Günün akşamına kadar gelmiyor 7. Günü akşamı açık ama kırmızı hafif sulu bayağı geliyor sabaha kadar devam diyor ve sonra kesilip bitiyor kahverengi lekeler falan olmadan kırmızılardan sonra bitiveriyor geçen ayda yazdım buraya bunu ben anlam veremedim değişen bişey mi var neden bu oldu anlayamadım
Normal mi yani ama kahve lekeler olmadan bu kırmızılar bayrağa sabaha kadar gelip birden bitiyor adetim iki aydır böyle bir gün gelmiyor peşine böyle geliyor pat bitiyor kafam karıştı bişeylerde farklılık var ama ne anlamıyorumBenim genellikle duştan sonra gelir canim
Regl düzensizlikler canım rahim agzda yara olduğu için akıntı yapıyordu aynı dediğin gibi tam bitecekken kırmızı sulu akıntı gelirdi. Bende doktora gitmiştim baktı 5 cm büyüklüğünde yara var denildi bende dondurdum 3 seansta geçti. Ama fitil ve koruma vermişti bana. İltihap kapmasin diye. Bence bı git de baktır canimm. O da gebeliğe engel olsa bile düşüğe neden olurmuş. Korkulacak birşey değil ama inşallah değildir kuzumÖylemidir ya aşko geçen ayda yazdım size bunu korkutuyor beni hayatım boyunca hiç böyle olmamıştı iki ay peşpeşe böyle oluyor bişeyler yolunda gitmiyor mu bişeyler mi değişti diye düşündürüyor
hayır gitmedim nasıl yani aşko nasıl oluyordu bak şimdi benim bugün gelecekse bile kahve leke leke gelir sabaha biterdi bir gün gelmedi bu akşam açık ama çok kırmızı renk sulu geliyor peçeteye geçen ayda böyle oldu sonra sabaha bitiyor tamamen
Bilmiyorum aşko ya iki ay aynı şekil olunca korkmaya başladım
Normal yani öylemi inşallah aşkoCanım vallahi billahi benimde öyle oluyor
Aynı sen dediğin gibi normal öyle olmasi
Kahverengi lekelerle bitdiyi de oluyor
Senin söyledigin gibi kırmızıya edan sonra bitdiyi de
Hatta eşime yaziyorum ki müjdemi isterimadetim erken bitdi, bana diyor ki, daha bekle geçen ayda öyle söyledin çatkapi geldi kirmizilar
Ooo baş ağrısı bende de olduuu acaip sinir bozucuydu sen gebeleniyorsun sanırım kendine çok dikkat et şu sıralar önemli zamanlara girmişsinİnşallah canim belirgin bulantim var ve ara ara gelen baş ağrım. Doğru diyorsun neyse biraz daha dayanayim
Yok canim korkma normalNormal yani öylemi inşallah aşkoya benim herşey tıkırında giderken bişeyler aniden bozulunca tırsıyorum sanki bi bozukluk bi anormallik oluyormuş gibi geliyor
Teşekkür ederim canım inşallah öyle bişey değildir ya ben yakın zamanda bi komple gideyim baktırayım olmayacak böyle baksın bana sinir basıyor geriliyorumRegl düzensizlikler canım rahim agzda yara olduğu için akıntı yapıyordu aynı dediğin gibi tam bitecekken kırmızı sulu akıntı gelirdi. Bende doktora gitmiştim baktı 5 cm büyüklüğünde yara var denildi bende dondurdum 3 seansta geçti. Ama fitil ve koruma vermişti bana. İltihap kapmasin diye. Bence bı git de baktır canimm. O da gebeliğe engel olsa bile düşüğe neden olurmuş. Korkulacak birşey değil ama inşallah değildir kuzum
İlişkiden sonra hafif leke geliyor mu canım bazen?Teşekkür ederim canım inşallah öyle bişey değildir ya ben yakın zamanda bi komple gideyim baktırayım olmayacak böyle baksın bana sinir basıyor geriliyorum
İlişki sonrası ağrı leke kanama olmuyor ayda yılda bir ilişkiden sonraki sabah bir kerelik pembemsi akıntıyla beraber gördüğüm oluyor oda farkettim ki ayıptır söylemesi aynı gece iki veya üçüncü kez ilişki olduysa oluyor onun dışında normal ilişkiden sonra öyle şey hiç görmüyorum ama ben bu ay içinde bi gideyim muayene olayım içim rahatlasınYok canim korkma normal
Yakın arkadaşim var oda aynen bizim gibi 1ay öyle bir ay böyle
Rahim ağzı yara olunca oluyor ama adet zamani ve sonrası değil
İlişki sonrası,istenilen vakit ara ara kanama gibi lekelenme ola biliyo
Aşko ayda yılda bir geliyor oda ne zamanlar biliyormusun ayıptır söylemesi aynı gece iki veya üç kez ilişki olduysa sabahına akıntıyla hafif leke geliyor tek seferlik ama onun dışında normal tek ilişkilerde hiç olmuyorİlişkiden sonra hafif leke geliyor mu canım bazen?
Kuzum bu da onun belirtisi benimde öyle oluyorduAşko ayda yılda bir geliyor oda ne zamanlar biliyormusun ayıptır söylemesi aynı gece iki veya üç kez ilişki olduysa sabahına akıntıyla hafif leke geliyor tek seferlik ama onun dışında normal tek ilişkilerde hiç olmuyor
Hadi ya ama benim evlendim eveleneli olur bu aşko ben rahimden parça aldırdım kist ameliyatı oldum kist aldırdım sürekli kontrol altındaydım herşey temiz çıktı öyle bişey hiç çıkmamıştı yani ben normal görüyordum bunu of ben napayım ilişkiyi bırakıp doktoramı gideyim sakıncalımı ki ay şuan modum düştü yaKuzum bu da onun belirtisi benimde öyle oluyordu
Kuzum gitsen iyi olur aslında hem için rahat eder inşallah birşey yoktur. En son ne zaman gittin ?Hadi ya ama benim evlendim eveleneli olur bu aşko ben rahimden parça aldırdım kist ameliyatı oldum kist aldırdım sürekli kontrol altındaydım herşey temiz çıktı öyle bişey hiç çıkmamıştı yani ben normal görüyordum bunu of ben napayım ilişkiyi bırakıp doktoramı gideyim sakıncalımı ki ay şuan modum düştü ya
En son 10 ay önce gitmiştim gebelik düşünüyorum diye ultrasonda görünür mü alttan muayene olmamıştım ultrasonla bakmıştı kan almıştı normal herşey demiştiKuzum gitsen iyi olur aslında hem için rahat eder inşallah birşey yoktur. En son ne zaman gittin ?
Alttan bakıyorlar canım bir alet yerleştirip açıp rahim ağzına bakiyorlar. Yara varsa söylüyor smear testi alıyorlar sonra tedbir amaçlı sonuç iyi gelirse donduruyorlar veya yakma işlemi. Tercih sana kalıyor..En son 10 ay önce gitmiştim gebelik düşünüyorum diye ultrasonda görünür mü alttan muayene olmamıştım ultrasonla bakmıştı kan almıştı normal herşey demişti
Kız aşko neremizi çektiriyoz alın benide eksk kalmıyım30 yıllık hayatımda ne ara yumurtluyorum çözemedim hshsjsjjsjdjaşko o bel çekme olayı işe yararsa yettim geliyorum bende çektircem
Yok kuzum hiç yaşamadım neden olur bilmiyorumYeterli aşko ya benim adet bitmemişgeçen ayda böyle olmuştum bak bu gün hiç gelmedi gusül alcam diye akşama kadar bekledim gelmedi gelmeyince duş aldım bu akşam 7-8 gibi şimdi karnıma ağrı geldi wcye gittim peçeteye kıpkırmızı geldi normalde bu gün bitmese bile kahverengi leke leke gelir ve biterdi bu son iki aydır böyle bitiyor sanıyorum sonra kıpkırmızı geliyor ve sonraki güne bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı aşkolar @Demgey3 Childdevelopment @mucizeyimben R raainbow @Mavimiresl miraclebeyb
Ay ne güzel anlatmşsn aşko sağolAnlatayimm canimben hep cıvali termometre kullandim ilk başta onu söyleyeyim
1 ay boyunca düzenli olarak her sabah aynı saatde yataktan kalkmamiş ölçüm yapmalısın
Doktorum bana ya vajinal ya makattan ölçüm yapmami söyledi ,net sonuç oluyor
Adet oldun, ertesi gün başla ölçmeye ölç ve kayd et ,mesela adet 2 . günü 36.3
Bata kadar her gün ölç ve yaz
Sonra çizelge oluşturuyorsun ,yumurtlama oldu mu olmadımı biliyorsun
Yumurtlama gününe kadar vucut isısi azar azar artıyor, çatlama olduğu gün aniden vücut ısısı düşüyor ve çatladiktan sonra ertesu gün yeniden artmaya başlıyor 37ve 37.1e kadar çıkıyor ateş
Gebelik olmazsa eğer adete 2-3gün kala ısı düşüyor ve reglll
Yok eger gebelik olursa yüksek ateş devamkeee
Kız ayarlayamadk ama girdiniz kanıma işe gitmeden başının etini yiye yiye ekşınlandm biraz önce benm bu aydan umudum yoksa işte naparsnAy aşko kötü denk gelmiş yaaa bir şekilde ekşın saati ayarlamamız lazım size olmaz bir ay bir aydırtamam aşko bundan sonra hep cephane ile gezeceğim
Ah ah aşko nerdeeee yapacaktım aslında ama cumartesiye kadar rehin kaldım yapamıyorum
Aşko destan kadar yazdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?