- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.361
Kulaklarını kapat onlara bebeğim hemenİşte aşkım okadar şey duyoruz ki etraftan illaki insan etkileniyor
Teşekkür ederiz canım Allah kabul etsin inşallah çokça amiiinnnnKomple üflüyorum sizi şaka bir tarafa hepiniz hem aklımdasınjz yazarken bile güzel dualarımı dileklerimi aklımdan geçiriyorum canım her hissettiğini biliyorum çok uzak değişil ki 15-20 gün önce bende aynı hislerdeydim Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah amin
Kötüyü çağırmayalım bebeğim onun dışında ağrı yada adet düzeninde değişiklik var mı bebeğimÖylemidir ya aşko geçen ayda yazdım size bunu korkutuyor beni hayatım boyunca hiç böyle olmamıştı iki ay peşpeşe böyle oluyor bişeyler yolunda gitmiyor mu bişeyler mi değişti diye düşündürüyor
hayır gitmedim nasıl yani aşko nasıl oluyordu bak şimdi benim bugün gelecekse bile kahve leke leke gelir sabaha biterdi bir gün gelmedi bu akşam açık ama çok kırmızı renk sulu geliyor peçeteye geçen ayda böyle oldu sonra sabaha bitiyor tamamen
Bilmiyorum aşko ya iki ay aynı şekil olunca korkmaya başladım
Nasıl işemeye gitmem aşko bide kesintisiz uyku muuuu aslaaa benim kız hala uyanıyo geceleri bebek gibiCanım gün içinde ölçmek olmaz, hareketde olduğumuz için doğru sonuç vermiyor
Sabah uyaninca, yataktan kalkmamiş saat 6-7 gibi ölçüm yapılmalı
Kesintisiz uyku şart, gece tuvalete falan kalkmak yok, sogukalğinligi falan grip olunca doğru sonuç olmuyor onu da söyleyim bari
6 yıl boyunca defalarla testim pozitif çıktı havalara girmedim ertesi gün vücut ısımi ölçüp anladım ki gebelik değil
Ha şöyle aşkooooAy ne güzel anlatmşsn aşko sağolben bunu bu batta başlayıp denicem peki makat veya vajinadan ölçmesek oluyor mu onuda sorayım
Kız ayarlayamadk ama girdiniz kanıma işe gitmeden başının etini yiye yiye ekşınlandm biraz önce benm bu aydan umudum yoksa işte naparsn
Aşkım duş alıyosun ya kaslar gevşiyo içerde kalan da geliyo ama için rahat etmiyo eğer bi git doktora bende hep öyle olur kendimi bildim bileli her zaman kırmızı gelmez ama geldiği zamanlarda çok yaniÖylemidir ya aşko geçen ayda yazdım size bunu korkutuyor beni hayatım boyunca hiç böyle olmamıştı iki ay peşpeşe böyle oluyor bişeyler yolunda gitmiyor mu bişeyler mi değişti diye düşündürüyor
hayır gitmedim nasıl yani aşko nasıl oluyordu bak şimdi benim bugün gelecekse bile kahve leke leke gelir sabaha biterdi bir gün gelmedi bu akşam açık ama çok kırmızı renk sulu geliyor peçeteye geçen ayda böyle oldu sonra sabaha bitiyor tamamen
Bilmiyorum aşko ya iki ay aynı şekil olunca korkmaya başladım
Çok büyük destekcisinKulaklarını kapat onlara bebeğim hemen
Valla ben napıyım ekşının bile olmadıgı hayattaym şu ara bi koşturma var garip bi şekilde onla görüş bunla görüş kışlıkları çıkart ev toplasen napıyosun kuzumm
ay sen bi doktora gözüksen canım baya uzun oldu senin rahatsızlığınAşkım valla uzun oturuyorum bugün çok halsizim sen napıyosun ❤ sözde vitamin içiyorum iyi olcam diye daha çok halsizim nasıl iş bu arkideş
Kuzum ne oldu ki birşey mi var okuyamadım mesajları Merak ettimÇok büyük destekcisin
Yok aşkım çok şükür bi sıkıntı yok sadece hani okadar etraftan bişeyler duyuyorki insan korkuyor demiştimKuzum ne oldu ki birşey mi var okuyamadım mesajları Merak ettim
Neye kızzz ne olduYok aşkım çok şükür bi sıkıntı yok sadece hani okadar etraftan bişeyler duyuyorki insan korkuyor demiştim
Ay aşkım çok korktum aman birşey olmasınYok aşkım çok şükür bi sıkıntı yok sadece hani okadar etraftan bişeyler duyuyorki insan korkuyor demiştim
Yaa cok tatlisiniz cok duygulandim gece geceKızlar sizi yeni bir arkadaş getiriyorum biraz depresyonda ama burada depresyondan çıkacağını düşünüyorum hep birlikte destek atalım genç arkadaşımıza oda bizler gibi çok yorulmuşMehrii34 hoş geldin kuzum
Kolay gelsin aşko valla ❤ yarın sabah gitcem aşkım kızımı da götürücem ya çok fena öksürüyo ☹bende daha moladayım ay bu yazlık kışlık ayırma olayından bıktım ya bide burda 2 ay yaz oldu düşün o 2 ay için alt üst oluyor herşey
ay sen bi doktora gözüksen canım baya uzun oldu senin rahatsızlığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?