Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederiz canım Allah kabul etsin inşallah çokça amiiinnnn

Kötüyü çağırmayalım bebeğim onun dışında ağrı yada adet düzeninde değişiklik var mı bebeğim

Nasıl işemeye gitmem aşko bide kesintisiz uyku muuuu aslaaa benim kız hala uyanıyo geceleri bebek gibi kesintisiz uyku bana haram kılınmış bence

Ha şöyle aşkoooo aferin kız iyi yapmışsın sevindim bu mesajına

Aşkım duş alıyosun ya kaslar gevşiyo içerde kalan da geliyo ama için rahat etmiyo eğer bi git doktora bende hep öyle olur kendimi bildim bileli her zaman kırmızı gelmez ama geldiği zamanlarda çok yani

Aşko belimizi çektiriyoruz Lale95 aşkomuz çektirmiş kim çektirse gebe kalmış Lale95 aşkomuz gebe kalsın sonra bizde gidelim çekiştirtelim belimizi
Kız üşenirim ben tee oralara gitmeye anlatsmlar kocalarımız evde yapıversinler yolladıkları milyontaneden biri yolu bulamıyo bari belimizi çeksnler

Valla ben napıyım ekşının bile olmadıgı hayattaym şu ara bi koşturma var garip bi şekilde onla görüş bunla görüş kışlıkları çıkart ev topla sen napıyosun kuzumm
bende daha moladayım ay bu yazlık kışlık ayırma olayından bıktım ya bide burda 2 ay yaz oldu düşün o 2 ay için alt üst oluyor herşey
Aşkım valla uzun oturuyorum bugün çok halsizim sen napıyosun ❤ sözde vitamin içiyorum iyi olcam diye daha çok halsizim nasıl iş bu arkideş
ay sen bi doktora gözüksen canım baya uzun oldu senin rahatsızlığın

Kızlar sizi yeni bir arkadaş getiriyorum biraz depresyonda ama burada depresyondan çıkacağını düşünüyorum hep birlikte destek atalım genç arkadaşımıza oda bizler gibi çok yorulmuş Mehrii34 hoş geldin kuzum

_Umutlu_Pozitif_ aşkom mesajları okuyamıyorum sadece bildirimlere bakabiliyorum ama kafana dert etme bebeğim istersen için rahatlasın diye bir doktoruna gözük bebeğim ama birşey yoktur bence olabilir arada renk değişimleri bebeğim sürekli öyle değildi galiba demi

Yok aşkım çok şükür bi sıkıntı yok sadece hani okadar etraftan bişeyler duyuyorki insan korkuyor demiştim
Ay aşkım çok korktum aman birşey olmasın Aşko etrafa kulaklarını kapat herkes farklı şeyler söylüyor maalesef ve genelde nedense iyi şeyler söylenmez bu zamanda sürekli enerjini yüksek tut bebeğim İyi düşünüyoruz sürekli

Yaa cok tatlisiniz cok duygulandim gece gece tesekkür ederim..

Kolay gelsin aşko valla ❤ yarın sabah gitcem aşkım kızımı da götürücem ya çok fena öksürüyo ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…