- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.381
Burada çok güzel arkadaşların olacak hepsi şahane avratlar bak göre depresyon dert tasa hiii kalmayacak azıcık yazışmaları oku geriye doğru 10 20 sayfa anlarsın özellikle gece coşuyoruz ne hikmetse hayta değerlendir günleri değerlendirip çeneye devam ettiğimiz çok oldu valla hem burada yine almanyada iki hatun daha var M mucizeOldu ve M melek076 ama sen herkesi oku bak eğlenceli işte uaaa en keyifli topik bence burasıYaa cok tatlisiniz cok duygulandim gece gecetesekkür ederim..
Hoşgeldin canımYaa cok tatlisiniz cok duygulandim gece gecetesekkür ederim..
Aşkım naptım kiÇok büyük destekcisin
Ooff aşırı mantıklıKız üşenirim ben tee oralara gitmeye anlatsmlar kocalarımız evde yapıversinler yolladıkları milyontaneden biri yolu bulamıyo bari belimizi çeksnler
Aşkom bal varsa yatmadan bi çay kaşığı yesene fayda eder öksürüğe. Delibal varsa o daha çabuk fayda ediyorKolay gelsin aşko valla ❤ yarın sabah gitcem aşkım kızımı da götürücem ya çok fena öksürüyo ☹
Duştan sonra illa ki geliyor canım bendede öyle normal adetim kısa sürer bitmesi uzun meseleYeterli aşko ya benim adet bitmemişgeçen ayda böyle olmuştum bak bu gün hiç gelmedi gusül alcam diye akşama kadar bekledim gelmedi gelmeyince duş aldım bu akşam 7-8 gibi şimdi karnıma ağrı geldi wcye gittim peçeteye kıpkırmızı geldi normalde bu gün bitmese bile kahverengi leke leke gelir ve biterdi bu son iki aydır böyle bitiyor sanıyorum sonra kıpkırmızı geliyor ve sonraki güne bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı aşkolar Demgey3 Childdevelopment M mucizeOldu @raainbow M Mavimiresl @Safiye19
Var bebeğim vereyimAşkom bal varsa yatmadan bi çay kaşığı yesene fayda eder öksürüğe. Delibal varsa o daha çabuk fayda ediyor
Burada çok güzel arkadaşların olacak hepsi şahane avratlar bak göre depresyon dert tasa hiii kalmayacak azıcık yazışmaları oku geriye doğru 10 20 sayfa anlarsın özellikle gece coşuyoruz ne hikmetse hayta değerlendir günleri değerlendirip çeneye devam ettiğimiz çok oldu valla hem burada yine almanyada iki hatun daha var M mucizeOldu ve M melek076 ama sen herkesi oku bak eğlenceli işte uaaa en keyifli topik bence burası
Acıbal aşko çok az bulunuyor benim babam da hobi olarak arıcılık yapıyor da ordan biliyorum. Çok etkili bi bal ama fazlası zehir oluyor kaldırmıyor bünyeVar bebeğim vereyimteşekkür ederim bal deli mi bilmiyorum ama
Kist aldırdığım zaman çok şey yapıldı herşeylerr bakıldı karnımdan ameliyat oldum kisti aldı parça aldı alttan muayene hepsi olduda tabi onun üstünden sene geçti o zamanlar bişey yoktu herşey temiz çıktı ama 10 ay önce gebelik istiyorum genel kontrole geldim dediğimde hiç alttan bakmadı kan aldı ultrasonla baktı herşey güzel dedi neyse bu zaten son iki aydır olan bişey bence yeni oldu biraz araştırdım sık ilişkiden olabilirmiş yara haliyle bebiş düşüncesine girince ilişkide sıklaştı eskiye nazaran galiba ondan oldu giderim bi ara baktırırım canım teşekkür ederimAlttan bakıyorlar canım bir alet yerleştirip açıp rahim ağzına bakiyorlar. Yara varsa söylüyor smear testi alıyorlar sonra tedbir amaçlı sonuç iyi gelirse donduruyorlar veya yakma işlemi. Tercih sana kalıyor..
Hiç Alttan bakmadılar mi ?
Ben daha moladayım ama bu arada çörekotu bal tarçına başladım bide incir yiyorumBen şu anda maydanozla süt kaynatıyorum bebeğimbütün gün çok yoğundum anca girebiliyorum buraya. Yumurtlama hazırlıkları başladı sen napıyosun?
Vay canına ilk kez duydum aşkoAcıbal aşko çok az bulunuyor benim babam da hobi olarak arıcılık yapıyor da ordan biliyorum. Çok etkili bi bal ama fazlası zehir oluyor kaldırmıyor bünye
Kız herkesi telaşlandırdımNeye kızzz ne oldu
Sen oku bak okudukça anlarsın bu sayfada her haber güzel ne olacak çok şükür negatif olsada pozitif olsada Buda duygudur daaa yaşayıp geçiyoruz hayattan boşveeeeehic süphem.yok cok mutlu oldum tesekkür ederim hepiniz seviliyorsunuz .. umarin gün ve gün mutlu haberler cogalir burda..
Allah razı olsun öyle iyi geliyorsunuzki hayırlsıyla bi hastaneye gidip kese kalp atışını görsem dahada rahatlıcam aşkımAy aşkım çok korktum aman birşey olmasınAşko etrafa kulaklarını kapat herkes farklı şeyler söylüyor maalesef ve genelde nedense iyi şeyler söylenmez bu zamanda sürekli enerjini yüksek tut bebeğim İyi düşünüyoruz sürekli
Yok aşko düzen tıkırında bi tek geç yumurtlama olduğunda işte normal olarak adet 3-4 gün oynuyor öyle bişeyim yok bilmiyorum ya herhangi bir ağrım yada ilişkide ağrı vs hiç yaşamıyorum bakalım ya ben bi kaç güne dayanamam giderim doktora galiba aşkoKötüyü çağırmayalım bebeğim onun dışında ağrı yada adet düzeninde değişiklik var mı bebeğim
Çünkü geceyi seviyoruuuzzzBurada çok güzel arkadaşların olacak hepsi şahane avratlar bak göre depresyon dert tasa hiii kalmayacak azıcık yazışmaları oku geriye doğru 10 20 sayfa anlarsın özellikle gece coşuyoruz ne hikmetse hayta değerlendir günleri değerlendirip çeneye devam ettiğimiz çok oldu valla hem burada yine almanyada iki hatun daha var M mucizeOldu ve M melek076 ama sen herkesi oku bak eğlenceli işte uaaa en keyifli topik bence burası
Evet doğru söylüyorsun aşkım hayırlısıyla bi kese falan görseydim kalp atılı falan dahada rahatlıcaktımAşkım naptım kielimden bişey gelse keşke seni çok iyi anlıyorum ama şu hayatta ne yaşıyosak bizden yansıyanlar neyi nasıl görüyosak ona göre şekil aliyo hayatımız güzel düşün ben inanıyorum gebeliğin çok iyi geçicek bu stresten kendini uzaklaştırırsan daha da iyi geçicek
Evet aşko her ihtimalde olabilir bakayım belki giderim şuan kararsızım ama bir kaç güne ben kendimi doktorda bulurum heraldeAşkım duş alıyosun ya kaslar gevşiyo içerde kalan da geliyo ama için rahat etmiyo eğer bi git doktora bende hep öyle olur kendimi bildim bileli her zaman kırmızı gelmez ama geldiği zamanlarda çok yani
Sen doktora falan gittin mi canımNeye kızzz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?