Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa cok tatlisiniz cok duygulandim gece gece tesekkür ederim..
Burada çok güzel arkadaşların olacak hepsi şahane avratlar bak göre depresyon dert tasa hiii kalmayacak azıcık yazışmaları oku geriye doğru 10 20 sayfa anlarsın özellikle gece coşuyoruz ne hikmetse hayta değerlendir günleri değerlendirip çeneye devam ettiğimiz çok oldu valla hem burada yine almanyada iki hatun daha var M mucizeOldu ve M melek076 ama sen herkesi oku bak eğlenceli işte uaaa en keyifli topik bence burası

Çok büyük destekcisin
Aşkım naptım ki elimden bişey gelse keşke seni çok iyi anlıyorum ama şu hayatta ne yaşıyosak bizden yansıyanlar neyi nasıl görüyosak ona göre şekil aliyo hayatımız güzel düşün ben inanıyorum gebeliğin çok iyi geçicek bu stresten kendini uzaklaştırırsan daha da iyi geçicek

Duştan sonra illa ki geliyor canım bendede öyle normal adetim kısa sürer bitmesi uzun mesele Bitiyor diye bekliyorum 2 gün duş alıyorum geliyor. Ay bende Cuma’ya kadar yetişseydim Kandil Ya oruç tutardım

hic süphem.yok cok mutlu oldum tesekkür ederim hepiniz seviliyorsunuz .. umarin gün ve gün mutlu haberler cogalir burda..

Kist aldırdığım zaman çok şey yapıldı herşeylerr bakıldı karnımdan ameliyat oldum kisti aldı parça aldı alttan muayene hepsi olduda tabi onun üstünden sene geçti o zamanlar bişey yoktu herşey temiz çıktı ama 10 ay önce gebelik istiyorum genel kontrole geldim dediğimde hiç alttan bakmadı kan aldı ultrasonla baktı herşey güzel dedi neyse bu zaten son iki aydır olan bişey bence yeni oldu biraz araştırdım sık ilişkiden olabilirmiş yara haliyle bebiş düşüncesine girince ilişkide sıklaştı eskiye nazaran galiba ondan oldu giderim bi ara baktırırım canım teşekkür ederim

Ben şu anda maydanozla süt kaynatıyorum bebeğim bütün gün çok yoğundum anca girebiliyorum buraya. Yumurtlama hazırlıkları başladı sen napıyosun?
Ben daha moladayım ama bu arada çörekotu bal tarçına başladım bide incir yiyorum eşime çaktırmayacam adam bana çok kızıyor yavf çok kafaya takıyorusn diye test aldırmadı gerçi bende almak istemedim amaaaa dururmuyum ateşölçer aldım bende onla takip edecem yumurtlamayı becerebilirsem. Bende de böyle canım kolay gelsin kız ben o süte maydanoza kıyamadım adet bitimi mi başlanıyor

Acıbal aşko çok az bulunuyor benim babam da hobi olarak arıcılık yapıyor da ordan biliyorum. Çok etkili bi bal ama fazlası zehir oluyor kaldırmıyor bünye
Vay canına ilk kez duydum aşko normal bal kuşum hatta tam balda değil ya bu petek eşim getirmişti bi arkadaşı vermişti

hic süphem.yok cok mutlu oldum tesekkür ederim hepiniz seviliyorsunuz .. umarin gün ve gün mutlu haberler cogalir burda..
Sen oku bak okudukça anlarsın bu sayfada her haber güzel ne olacak çok şükür negatif olsada pozitif olsada Buda duygudur daaa yaşayıp geçiyoruz hayattan boşveeeee

Allah razı olsun öyle iyi geliyorsunuzki hayırlsıyla bi hastaneye gidip kese kalp atışını görsem dahada rahatlıcam aşkım Sen naptın kuzum çalışmalara devam mı

Kötüyü çağırmayalım bebeğim onun dışında ağrı yada adet düzeninde değişiklik var mı bebeğim
Yok aşko düzen tıkırında bi tek geç yumurtlama olduğunda işte normal olarak adet 3-4 gün oynuyor öyle bişeyim yok bilmiyorum ya herhangi bir ağrım yada ilişkide ağrı vs hiç yaşamıyorum bakalım ya ben bi kaç güne dayanamam giderim doktora galiba aşko

Çünkü geceyi seviyoruuuzzz hoşgeldin Mehrii34 seni benim gruba eklim kız orası bereketli maşallah bu ay burası kalıcı zaten hep burdayız

Evet doğru söylüyorsun aşkım hayırlısıyla bi kese falan görseydim kalp atılı falan dahada rahatlıcaktım Sen naptın kuzum durumlar nasıl değerlendirmeler falan birde üşütmüştün biraz iyi oldun mu

Aşkım duş alıyosun ya kaslar gevşiyo içerde kalan da geliyo ama için rahat etmiyo eğer bi git doktora bende hep öyle olur kendimi bildim bileli her zaman kırmızı gelmez ama geldiği zamanlarda çok yani
Evet aşko her ihtimalde olabilir bakayım belki giderim şuan kararsızım ama bir kaç güne ben kendimi doktorda bulurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…