Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız herkesi telaşlandırdım bişey yok aşkım çok şükür sadece hani doktora gitmediğimiz için kese için falan netleştirmedik onu dedim
Ben yarın görecem mi sence sen niye girmedin gitsene. Ben tr de olsam hergün gider otururdum kapısında baksın diye hangi gün görürsem işte derdim deliliğe bak ya balla yapardım burada yemiyorlar

Duştan sonra illa ki geliyor canım bendede öyle normal adetim kısa sürer bitmesi uzun mesele Bitiyor diye bekliyorum 2 gün duş alıyorum geliyor. Ay bende Cuma’ya kadar yetişseydim Kandil Ya oruç tutardım
Galiba ondan bilemiyorum aşko ama geçen ay duş almamıştım kesilmişti yinede beklemiştim akşam yatmadan duşa girecektim ki yine böyle kırmızı gelmişti bakalım belki giderim doktora belirsizlik beni sıkar muhtemelen kafamı rahatlatırım çok sağolun canlar teşekkür ederim evet bende onu düşündüm iki gün tutuyordum ben oruç yarın gitti malesef artık cumadan başlarım oruca inşallah

Çünkü geceyi seviyoruuuzzz hoşgeldin Mehrii34 seni benim gruba eklim kız orası bereketli maşallah bu ay burası kalıcı zaten hep burdayız
Kız evet çoştu valla ne güzel gidiyor tablo ama bu kuzumu sabit yer lazım ki önce iyice pekişsin depresyon yok kış kış kışeeee zaman alırsa bizden alışır dedim öyle ya maşallah kazık çaktık sayfaya ben hele neyse hep birlikte birimiz hepimiz için

Yok değildi normaldi herşey iki aydır sadece son gün geliyor böyle canım sağolun canlarım aynen giderim muhtemelen doktora kuzum

Sorma bizim şehirde de toplasan 3 ay yaz oldu yazlkları çıkarmasak daha iyiyd boşu boşuna ev alt üst oluyor
Kızzz ne çektirmesi anlamadım ben tam okuyamadım beni de aydınlatın
Kız belimizini ne çektiriyormşz bebişimz oluyomş sonra

Son düzenleme:
Ayy gelsin tabi Mehrii34 hoşgeldiiin burdaki herkes çok iyi insan kendini topluyor burda sanada iyi geliriz inşallah

Ben yarın görecem mi sence sen niye girmedin gitsene. Ben tr de olsam hergün gider otururdum kapısında baksın diye hangi gün görürsem işte derdim deliliğe bak ya balla yapardım burada yemiyorlar
Yavrum bi kere gidip hayırlısıyla hem kese kem kalp atışını gerin die bekliyorum bende

Git canım aklımda kalmasın bi gün tutsam olmaz mı ki orucu

Yarın 15:00 orada saat 16 ilken sanırım
Hadi hayırlısıyla inşallah senin doğum Haziran 7 benimkide Haziran 8 gözüküyor 1 gün var aramızda bu arada bişey dicem ben pazar gecesi kan verdim 65 çıkmıştı salı öğlen bidaha verdim 251,82 çıkmış kız ikiz ihtimali varmı acaba öyle bi şüpheye düştüm

Ayy gelsin tabi Mehrii34 hoşgeldiiin burdaki herkes çok iyi insan kendini topluyor burda sanada iyi geliriz inşallah
Süper ya gençler silkelensin ki bizde mutlu olalım kurban olurum gençlerimize üzülmesinler hayat geçiyor bir şekilde tadına varmak için çok kısa güzel şeyler yapalım gülelim eğlenelim dimi ama

Allah razı olsun öyle iyi geliyorsunuzki hayırlsıyla bi hastaneye gidip kese kalp atışını görsem dahada rahatlıcam aşkım Sen naptın kuzum çalışmalara devam mı
Duycaksn kuzum ya seninde bizimde bu bebişin kalp atışını duydugun haberine ihtiyacmz var zaten içini ferah tut sen kesesinide görceksn kalp atışınıda duycaksn annesini üzmicek bu susam tanesi

Şuan günde 2 katbartacak sonra 2 günde 2 kat onnedenle normal kuzum

Yok değildi normaldi herşey iki aydır sadece son gün geliyor böyle canım sağolun canlarım aynen giderim muhtemelen doktora kuzum
Aşkom bencede kafana takma benim reglden önce 2 3 gün olan lekelenme bazen bir hafta oluyor sonra iki gün adet görüyorum ardından yine lekelenme oluyor 4 5 gün. Vücut her zaman aynı tepkileri vermiyor. Yediklerimiz değişiyor mevsim değişiyor stres falan herşey etkiliyor takılma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…