- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.401
Ben yarın görecem mi sence sen niye girmedin gitsene. Ben tr de olsam hergün gider otururdum kapısında baksın diye hangi gün görürsem işte derdimKız herkesi telaşlandırdımbişey yok aşkım çok şükür sadece hani doktora gitmediğimiz için kese için falan netleştirmedik onu dedim
Doğrudur canım çok bilinmez. Petek bala nasıl tam bal değil dersin aşkoVay canına ilk kez duydum aşkonormal bal kuşum hatta tam balda değil ya bu petek eşim getirmişti bi arkadaşı vermişti
Yarın 15:00 orada saat 16 ilken sanırımSen doktora falan gittin mi canım
Galiba ondan bilemiyorum aşko ama geçen ay duş almamıştım kesilmişti yinede beklemiştim akşam yatmadan duşa girecektim ki yine böyle kırmızı gelmişti bakalım belki giderim doktora belirsizlik beni sıkar muhtemelen kafamı rahatlatırımDuştan sonra illa ki geliyor canım bendede öyle normal adetim kısa sürer bitmesi uzun meseleBitiyor diye bekliyorum 2 gün duş alıyorum geliyor. Ay bende Cuma’ya kadar yetişseydim Kandil Ya oruç tutardım
Kız evet çoştu valla ne güzel gidiyor tablo ama bu kuzumu sabit yer lazım ki önce iyice pekişsin depresyon yok kış kış kışeeee zaman alırsa bizden alışır dedim öyle ya maşallah kazık çaktık sayfayaÇünkü geceyi seviyoruuuzzzhoşgeldin Mehrii34 seni benim gruba eklim kız orası bereketli maşallah bu ay burası kalıcı zaten hep burdayız
Yok değildi normaldi herşey iki aydır sadece son gün geliyor böyle canım sağolun canlarım aynen giderim muhtemelen doktora kuzum_Umutlu_Pozitif_ aşkom mesajları okuyamıyorum sadece bildirimlere bakabiliyorum ama kafana dert etme bebeğim istersen için rahatlasın diye bir doktoruna gözük bebeğim ama birşey yoktur bence olabilir arada renk değişimleri bebeğim sürekli öyle değildi galiba demi
Sorma bizim şehirde de toplasan 3 ay yaz oldu yazlkları çıkarmasak daha iyiyd boşu boşuna ev alt üst oluyorbende daha moladayım ay bu yazlık kışlık ayırma olayından bıktım ya bide burda 2 ay yaz oldu düşün o 2 ay için alt üst oluyor herşey
ay sen bi doktora gözüksen canım baya uzun oldu senin rahatsızlığın
Kız belimizini ne çektiriyormşz bebişimz oluyomş sonraKızzz ne çektirmesi anlamadım ben tam okuyamadımbeni de aydınlatın
Ayy gelsin tabiKızlar sizi yeni bir arkadaş getiriyorum biraz depresyonda ama burada depresyondan çıkacağını düşünüyorum hep birlikte destek atalım genç arkadaşımıza oda bizler gibi çok yorulmuşMehrii34 hoş geldin kuzum
Yavrum bi kere gidip hayırlısıyla hem kese kem kalp atışını gerin die bekliyorum bendeBen yarın görecem mi sence sen niye girmedin gitsene. Ben tr de olsam hergün gider otururdum kapısında baksın diye hangi gün görürsem işte derdimdeliliğe bak ya balla yapardım burada yemiyorlar
Git canım aklımda kalmasınGaliba ondan bilemiyorum aşko ama geçen ay duş almamıştım kesilmişti yinede beklemiştim akşam yatmadan duşa girecektim ki yine böyle kırmızı gelmişti bakalım belki giderim doktora belirsizlik beni sıkar muhtemelen kafamı rahatlatırımçok sağolun canlar teşekkür ederim evet bende onu düşündüm iki gün tutuyordum ben oruç yarın gitti malesef artık cumadan başlarım oruca inşallah
Hadi hayırlısıyla inşallah senin doğum Haziran 7 benimkide Haziran 8 gözüküyor 1 gün var aramızdaYarın 15:00 orada saat 16 ilken sanırım
Süper ya gençler silkelensin ki bizde mutlu olalım kurban olurum gençlerimize üzülmesinler hayat geçiyor bir şekilde tadına varmak için çok kısa güzel şeyler yapalım gülelim eğlenelim dimi amaAyy gelsin tabiMehrii34 hoşgeldiiin burdaki herkes çok iyi insan kendini topluyor burda sanada iyi geliriz inşallah
Bilmem aşko alışmışız biz hep iki gün tutarız tek gün tutmayız öyle alıştırılmışızGit canım aklımda kalmasınbi gün tutsam olmaz mı ki orucu
Tek seferde diyorsun hımmm bn sabırlı değilim hiçYavrum bi kere gidip hayırlısıyla hem kese kem kalp atışını gerin die bekliyorum bende
Duycaksn kuzum ya seninde bizimde bu bebişin kalp atışını duydugun haberine ihtiyacmz var zatenAllah razı olsun öyle iyi geliyorsunuzki hayırlsıyla bi hastaneye gidip kese kalp atışını görsem dahada rahatlıcam aşkımSen naptın kuzum çalışmalara devam mı
Şuan günde 2 katbartacak sonra 2 günde 2 kat onnedenle normal kuzumHadi hayırlısıyla inşallah senin doğum Haziran 7 benimkide Haziran 8 gözüküyor 1 gün var aramızdabu arada bişey dicem ben pazar gecesi kan verdim 65 çıkmıştı salı öğlen bidaha verdim 251,82 çıkmış kız ikiz ihtimali varmı acaba öyle bi şüpheye düştüm
Valla bekliyorum artık inşallah dayanabilirimTek seferde diyorsun hımmm bn sabırlı değilim hiçMaşallah sana
Kız bizim grup bereketsiz mi aşk olsunÇünkü geceyi seviyoruuuzzzhoşgeldin Mehrii34 seni benim gruba eklim kız orası bereketli maşallah bu ay burası kalıcı zaten hep burdayız
Aşkom bencede kafana takma benim reglden önce 2 3 gün olan lekelenme bazen bir hafta oluyor sonra iki gün adet görüyorum ardından yine lekelenme oluyor 4 5 gün. Vücut her zaman aynı tepkileri vermiyor. Yediklerimiz değişiyor mevsim değişiyor stres falan herşey etkiliyor takılma benceYok değildi normaldi herşey iki aydır sadece son gün geliyor böyle canım sağolun canlarım aynen giderim muhtemelen doktora kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?