Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah hiç deme ben aylardır ordan oraya geçip duruyorum kalıcı sayfamız olması iyi oldu

hic süphem.yok cok mutlu oldum tesekkür ederim hepiniz seviliyorsunuz .. umarin gün ve gün mutlu haberler cogalir burda..
Hoşgeldin canısı ben hiç görmemem gereken bir kelime gördüm galiba depresyon mu dendi o ne ya o nasıl olumsuzluktur ne oldu kuzum neye sıktın o tatlı canını

Süper ya gençler silkelensin ki bizde mutlu olalım kurban olurum gençlerimize üzülmesinler hayat geçiyor bir şekilde tadına varmak için çok kısa güzel şeyler yapalım gülelim eğlenelim dimi ama
Evet gerçekten öyle hayat kısa üzülücez ama toparlanmayıda bilicez bende burdaki kızlar sayesnde öğrendim bunu sağolsunlar üzülüyorm tabi sonra bi silkeleniyorum kendime geliyorum herşey olacağıma varıyor hayatı kendimize zehir etmemizin anlamı yok

Zihnini değil kalbinin sesini dinle bebeğim her zaman hersey güzel olucak ❤ kuzum valla üşütme olayım geöti çok şükür ya önceki gece maydanoz ve buhardan sonra karnımı sarıp uyumuştum daha iyiydim bugün şükür o kalmadı bi bel ağrım var bide sol yumurtalıkta bi hareketlilik o kadar kuzum

İçin rahat eder en azından

Teşekkür ederim aşko yok takmıyorum sadece herşey yolundamı değil mi insan biraz geriliyor tabi bunlar bende anlık sonra hemen geçiyor en olmadı bi doktora giderim kafam rahat olsun soru işareti kalmasın diye

Doğrudur canım çok bilinmez. Petek bala nasıl tam bal değil dersin aşko arılar küser bak ye sen şifa olsun çiçeğime
Değil aşko işte peteği var balı yok yaa kıyamam küsmesinler ❤ sağol kuzum inşallah ❤ sen ne durumdasın kuşum❤

Benide bi oku üfle aşko keramet sende heralde yarın sabah test mi patlatsam napsam
Bana periler geliyor yine

Hadi allahın izniyle belkide tüplerde bi tıkanıklık vardı kuzum bu kür açmıştır onu öylede olabilir çünkü çok kişiye şifa olmuş hayırlısıyla sizede olacak inanıyorum Hamile duası kabul olurmuş rabbim bu gece hürmetine hepinizin bu ay hamile kalmasını nasip etsin inşallah çok içten diliyorum

Koz bizi bi oku üfle gruba güçlü nefesinle keramet sende herhalde niye bulaştırmıyosun bize şansını ayıp ama _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Veziir Lale95 diğer aşkolarımm buldumm bakın biraz bu aşkoyu darlıcaz bizede bulatrsn diğer grupta ne varsa

Bana da etsene bacım sende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Değil aşko işte peteği var balı yok yaa kıyamam küsmesinler ❤ sağol kuzum inşallah ❤ sen ne durumdasın kuşum❤
Çok karmaşık aşko bak 3 gündür minik minik kan lekeleri görüyordum bu gün leke rengi kahverengi olmaya başladı yani tam kahve değil nasıl anlatsam böyle çok açık bi kahve kreme yakın gibi akşama regl olurum demiştim. Ama akşamdan beri akıntı yok kontrol ediyorum sürekli. Bide kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor. Bir iki saat önce sağ kasığıma iğne batar gibi oldu iki kez

Yaa canımsın çooookkkk amin inşallah kuzum ❤❤❤ kuzum benim bu sol kasığımda geçen ay adetten hemen sonra ilişki olmuştu sanki o siperm sıvısı orda birikti gibi bi ağrı batma yaptı 2 gün kadar sonra lavaboda akan bi akıntı geldi fazlaca onunla birlikte geçti ne varsa solda var anladığım kadarıyla bi sıkıntı mı bilmiyorum ama hep bir coşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…