- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.421
Ayy ne güzel konuştunnnnDuycaksn kuzum ya seninde bizimde bu bebişin kalp atışını duydugun haberine ihtiyacmz var zateniçini ferah tut sen kesesinide görceksn kalp atışınıda duycaksn annesini üzmicek bu susam tanesi
Hahahah hiç deme ben aylardır ordan oraya geçip duruyorumKız evet çoştu valla ne güzel gidiyor tablo ama bu kuzumu sabit yer lazım ki önce iyice pekişsin depresyon yok kış kış kışeeee zaman alırsa bizden alışır dedim öyle ya maşallah kazık çaktık sayfayaben hele neyse hep birlikte birimiz hepimiz için
Hoşgeldin canısıhic süphem.yok cok mutlu oldum tesekkür ederim hepiniz seviliyorsunuz .. umarin gün ve gün mutlu haberler cogalir burda..
En azından falanca geldimi filanca gittimi derdin yok herkes buradaHahahah hiç deme ben aylardır ordan oraya geçip duruyorumkalıcı sayfamız olması iyi oldu
Ozmaan değildir ikiz falan değil mi kuzum birde bugün 15. Günümdü çatlama üzerinden test böyle çıktıŞuan günde 2 katbartacak sonra 2 günde 2 kat onnedenle normal kuzum
Evet gerçekten öyle hayat kısa üzülücez ama toparlanmayıda bilicez bende burdaki kızlar sayesnde öğrendim bunu sağolsunlarSüper ya gençler silkelensin ki bizde mutlu olalım kurban olurum gençlerimize üzülmesinler hayat geçiyor bir şekilde tadına varmak için çok kısa güzel şeyler yapalım gülelim eğlenelim dimi ama
Zihnini değil kalbinin sesini dinle bebeğim her zaman hersey güzel olucak ❤ kuzum valla üşütme olayım geöti çok şükür ya önceki gece maydanoz ve buhardan sonra karnımı sarıp uyumuştum daha iyiydim bugün şükür o kalmadı bi bel ağrım var bide sol yumurtalıkta bi hareketlilik o kadar kuzumEvet doğru söylüyorsun aşkım hayırlısıyla bi kese falan görseydim kalp atılı falan dahada rahatlıcaktımSen naptın kuzum durumlar nasıl değerlendirmeler falan birde üşütmüştün biraz iyi oldun mu
İçin rahat eder en azındanKist aldırdığım zaman çok şey yapıldı herşeylerr bakıldı karnımdan ameliyat oldum kisti aldı parça aldı alttan muayene hepsi olduda tabi onun üstünden sene geçti o zamanlar bişey yoktu herşey temiz çıktı ama 10 ay önce gebelik istiyorum genel kontrole geldim dediğimde hiç alttan bakmadı kan aldı ultrasonla baktı herşey güzel dedi neyse bu zaten son iki aydır olan bişey bence yeni oldu biraz araştırdım sık ilişkiden olabilirmiş yara haliyle bebiş düşüncesine girince ilişkide sıklaştı eskiye nazaran galiba ondan oldu giderim bi ara baktırırım canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim aşko yok takmıyorum sadece herşey yolundamı değil mi insan biraz geriliyor tabi bunlar bende anlık sonra hemen geçiyor en olmadı bi doktora giderim kafam rahat olsun soru işareti kalmasın diyeAşkom bencede kafana takma benim reglden önce 2 3 gün olan lekelenme bazen bir hafta oluyor sonra iki gün adet görüyorum ardından yine lekelenme oluyor 4 5 gün. Vücut her zaman aynı tepkileri vermiyor. Yediklerimiz değişiyor mevsim değişiyor stres falan herşey etkiliyor takılma bence
Ahahah kız öyle demek istemedimKız bizim grup bereketsiz mi aşk olsun
Değil aşko işte peteği var balı yokDoğrudur canım çok bilinmez. Petek bala nasıl tam bal değil dersin aşkoarılar küser bak ye sen şifa olsun çiçeğime
Benide bi oku üfle aşko keramet sende heraldeAhahah kız öyle demek istemedimburası kalıcı zaten bana gelenleri bi tur buraya yönlendiriyorum ama hakkımı da yemeyin şimdi maşallah bence bir ilk daha en başından başladı hamilelik haberleri grubum valla herkese mucize dokunuşu oldu
Hadi allahın izniyle belkide tüplerde bi tıkanıklık vardı kuzum bu kür açmıştır onu öylede olabilir çünkü çok kişiye şifa olmuş hayırlısıyla sizede olacak inanıyorumZihnini değil kalbinin sesini dinle bebeğim her zaman hersey güzel olucak ❤ kuzum valla üşütme olayım geöti çok şükür ya önceki gece maydanoz ve buhardan sonra karnımı sarıp uyumuştum daha iyiydim bugün şükür o kalmadı bi bel ağrım var bide sol yumurtalıkta bi hareketlilik o kadar kuzum
Gidersen haber et bebeğim ama bence normal yani kendini sıkma hiç❤Evet aşko her ihtimalde olabilir bakayım belki giderim şuan kararsızım ama bir kaç güne ben kendimi doktorda bulurum heralde
Koz bizi bi oku üfle gruba güçlü nefesinle keramet sende herhalde niye bulaştırmıyosun bize şansını ayıp amaAhahah kız öyle demek istemedimburası kalıcı zaten bana gelenleri bi tur buraya yönlendiriyorum ama hakkımı da yemeyin şimdi maşallah bence bir ilk daha en başından başladı hamilelik haberleri grubum valla herkese mucize dokunuşu oldu
Bana da etsene bacımHadi allahın izniyle belkide tüplerde bi tıkanıklık vardı kuzum bu kür açmıştır onu öylede olabilir çünkü çok kişiye şifa olmuş hayırlısıyla sizede olacak inanıyorumHamile duası kabul olurmuş rabbim bu gece hürmetine hepinizin bu ay hamile kalmasını nasip etsin inşallah çok içten diliyorum
Git kuzum ya için rahatlar en azndan kafam rahat olurEvet aşko her ihtimalde olabilir bakayım belki giderim şuan kararsızım ama bir kaç güne ben kendimi doktorda bulurum heralde
Çok karmaşık aşko bak 3 gündür minik minik kan lekeleri görüyordum bu gün leke rengi kahverengi olmaya başladı yani tam kahve değil nasıl anlatsam böyle çok açık bi kahve kreme yakın gibi akşama regl olurum demiştim. Ama akşamdan beri akıntı yok kontrol ediyorum sürekli. Bide kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor. Bir iki saat önce sağ kasığıma iğne batar gibi oldu iki kezDeğil aşko işte peteği var balı yokyaa kıyamam küsmesinler ❤ sağol kuzum inşallah ❤ sen ne durumdasın kuşum❤
Ayy maşallah kuzumOzmaan değildir ikiz falan değil mi kuzum birde bugün 15. Günümdü çatlama üzerinden test böyle çıktı Eki Görüntüle 3141011
Yaa canımsın çooookkkk amin inşallah kuzum ❤❤❤Hadi allahın izniyle belkide tüplerde bi tıkanıklık vardı kuzum bu kür açmıştır onu öylede olabilir çünkü çok kişiye şifa olmuş hayırlısıyla sizede olacak inanıyorumHamile duası kabul olurmuş rabbim bu gece hürmetine hepinizin bu ay hamile kalmasını nasip etsin inşallah çok içten diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?