Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız okuma üfleme olsa kendime de faydam olurdu gelin sizi bu ay ekime ekleyeyim bulaşsın oradakilerden sizede

Ayyy çok isterim hepimiz de gebe olalım inanın normal zamanda bile dualarımdasınız eğer okuma üfleme olsaydı kendime de faydam olurdu kız
Ay şu topic komple hamile olsa ne zevkli olur kız belki nefesin başkalarına kuvvetli sen bi oku üfle bizde topluca sana okuyup üflesek halletcez gibi bu işi dur baklm

İnşallah şifa olurda haberi verirsin sende hemen soldan yumurtlucan anlaşılan

Yok aşkım çok şükür bi sıkıntı yok sadece hani okadar etraftan bişeyler duyuyorki insan korkuyor demiştim
Korkunun sana tek getirisi büyük stres ve bu stresi hisseden minnak bir bebişinin olduğunu unutma kuzum. Rabbim sana doğal yollarla hamiş kalabildiğini gösterdi mi Evet, şuan bir sorun var mı Hayır, öyleyse ne yapıyosun aşko Allah’a şükredip sevincini yaşayıp geri kalanını Allah’a bırakıyorsun olumlu veya olumsuz bir şey olsa bile buna elinden bişey gelemez unutma ki herşey Allah’tan, arkana yaslan elini karnına koy Allah’ıma çok şükür aylardır haberini bekledim aldım Allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah diyerek dua et ve içini rahat bırak en güzel zamanların havalara uç sevin gül eğlen ama ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünme Lütfeeen Dobarlaaan anı yaşa anda kal canım benim düğün günü gelinler ne yapıyor oynuyor eğleniyor gülüyor seviniyor bir gelin bile o eğlencenin ortasında oturup ay ya boşanırsak ya anlaşamazsak diye strese girip eğlenceyi kenara bırakmıyor bu örneği vermemdeki sebep hayat bu canım herşeyin ikinci bir ihtimali var ama sen güzel olan yerden bak ki güzel olsun

Ne güzel yazdın öyle

Teşekkür ederim aşko yok takmıyorum sadece herşey yolundamı değil mi insan biraz geriliyor tabi bunlar bende anlık sonra hemen geçiyor en olmadı bi doktora giderim kafam rahat olsun soru işareti kalmasın diye
Anladım aşkom içini rahatlatacaksa git tabi hem her ihtimale karşı bi muayne ol

Yaa yicem ne güzel yazmışşın okadar haklısın ki işte insanoğluyuz çok olmasını istersin oluncada hep bi soru işaretiyle yaşarsın.Allah’a sığındım hep zaten o herşeyin en iyisini bilir eminim ki ben ve diğerleri içinde çok güzel planları vardır hamd olsun Hakkımızda en en hayırlısı olsun inşallah kuzum hepimiz için isteyen herkese nasip olsun

Ayy amiinn teşekkür ederiz kuzum ne güzel dua etmişsin gözlerim doldu Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada

Amin canım benim evet sen akışına bırak aşko gebesin gebe bişeyler aşer kocanı darla nazlan amaaan oturmuş strese sokuyorsun kendini kızıyorumda işte diyorum yumuşak yumuşak konuşayım gebe o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…