- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.441
Aynen harfi harfine katılıyorumKoz bizi bi oku üfle gruba güçlü nefesinle keramet sende herhalde niye bulaştırmıyosun bize şansını ayıp ama_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Veziir @Lale95 diğer aşkolarımm buldumm bakın biraz bu aşkoyu darlıcaz bizede bulatrsn diğer grupta ne varsa
Ayyy çok isterim hepimiz de gebe olalım inanın normal zamanda bile dualarımdasınızBenide bi oku üfle aşko keramet sende heraldeyarın sabah test mi patlatsam napsam
Bana periler geliyor yine
Buradaki herkese ettim aşkımBana da etsene bacımsende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bende buhar seysini yapayım öbür aya adetten ne zaman başladın canimBuradaki herkese ettim aşkım
Senin bat ne zamandı aşko sende gebe olabilirsin ne belli olmadığınAyyy çok isterim hepimiz de gebe olalım inanın normal zamanda bile dualarımdasınızeğer okuma üfleme olsaydı kendime de faydam olurdu kız
Kız okuma üfleme olsa kendime de faydam olurduKoz bizi bi oku üfle gruba güçlü nefesinle keramet sende herhalde niye bulaştırmıyosun bize şansını ayıp ama_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Veziir @Lale95 diğer aşkolarımm buldumm bakın biraz bu aşkoyu darlıcaz bizede bulatrsn diğer grupta ne varsa
Ay şu topic komple hamile olsa ne zevkli olurAyyy çok isterim hepimiz de gebe olalım inanın normal zamanda bile dualarımdasınızeğer okuma üfleme olsaydı kendime de faydam olurdu kız
Yaa canımsın çooookkkk amin inşallah kuzum ❤❤❤kuzum benim bu sol kasığımda geçen ay adetten hemen sonra ilişki olmuştu sanki o siperm sıvısı orda birikti gibi bi ağrı batma yaptı 2 gün kadar sonra lavaboda akan bi akıntı geldi fazlaca onunla birlikte geçti ne varsa solda var anladığım kadarıyla bi sıkıntı mı bilmiyorum ama hep bir coşuyo
Ben bittiği gün ve ertesi gün başladım canım ama ayaklarını falan sıcak tutBende buhar seysini yapayım öbür aya adetten ne zaman başladın canim
TamamBen bittiği gün ve ertesi gün başladım canım ama ayaklarını falan sıcak tut
Korkunun sana tek getirisi büyük stres ve bu stresi hisseden minnak bir bebişinin olduğunu unutma kuzum. Rabbim sana doğal yollarla hamiş kalabildiğini gösterdi mi Evet, şuan bir sorun var mı Hayır, öyleyse ne yapıyosun aşko Allah’a şükredip sevincini yaşayıp geri kalanını Allah’a bırakıyorsunYok aşkım çok şükür bi sıkıntı yok sadece hani okadar etraftan bişeyler duyuyorki insan korkuyor demiştim
Tamam aşko tabiki sizden habersiz ne yaparım benGidersen haber et bebeğim ama bence normal yani kendini sıkma hiç❤
Ne güzel yazdın öyleKorkunun sana tek getirisi büyük stres ve bu stresi hisseden minnak bir bebişinin olduğunu unutma kuzum. Rabbim sana doğal yollarla hamiş kalabildiğini gösterdi mi Evet, şuan bir sorun var mı Hayır, öyleyse ne yapıyosun aşko Allah’a şükredip sevincini yaşayıp geri kalanını Allah’a bırakıyorsunolumlu veya olumsuz bir şey olsa bile buna elinden bişey gelemez unutma ki herşey Allah’tan, arkana yaslan elini karnına koy Allah’ıma çok şükür aylardır haberini bekledim aldım Allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah diyerek dua et ve içini rahat bırak en güzel zamanların havalara uç sevin gül eğlen ama ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünme Lütfeeen Dobarlaaan anı yaşa anda kal canım benim düğün günü gelinler ne yapıyor oynuyor eğleniyor gülüyor seviniyor bir gelin bile o eğlencenin ortasında oturup ay ya boşanırsak ya anlaşamazsak diye strese girip eğlenceyi kenara bırakmıyor bu örneği vermemdeki sebep hayat bu canım herşeyin ikinci bir ihtimali var ama sen güzel olan yerden bak ki güzel olsun
Anladım aşkom içini rahatlatacaksa git tabi hem her ihtimale karşı bi muayne olTeşekkür ederim aşko yok takmıyorum sadece herşey yolundamı değil mi insan biraz geriliyor tabi bunlar bende anlık sonra hemen geçiyor en olmadı bi doktora giderim kafam rahat olsun soru işareti kalmasın diye
Yaa yicem ne güzel yazmışşınKorkunun sana tek getirisi büyük stres ve bu stresi hisseden minnak bir bebişinin olduğunu unutma kuzum. Rabbim sana doğal yollarla hamiş kalabildiğini gösterdi mi Evet, şuan bir sorun var mı Hayır, öyleyse ne yapıyosun aşko Allah’a şükredip sevincini yaşayıp geri kalanını Allah’a bırakıyorsunolumlu veya olumsuz bir şey olsa bile buna elinden bişey gelemez unutma ki herşey Allah’tan, arkana yaslan elini karnına koy Allah’ıma çok şükür aylardır haberini bekledim aldım Allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah diyerek dua et ve içini rahat bırak en güzel zamanların havalara uç sevin gül eğlen ama ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünme Lütfeeen Dobarlaaan anı yaşa anda kal canım benim düğün günü gelinler ne yapıyor oynuyor eğleniyor gülüyor seviniyor bir gelin bile o eğlencenin ortasında oturup ay ya boşanırsak ya anlaşamazsak diye strese girip eğlenceyi kenara bırakmıyor bu örneği vermemdeki sebep hayat bu canım herşeyin ikinci bir ihtimali var ama sen güzel olan yerden bak ki güzel olsun
Aynen Aşko bi ara giderim benAnladım aşkom içini rahatlatacaksa git tabi hem her ihtimale karşı bi muayne ol
Ayy amiinn teşekkür ederiz kuzum ne güzel dua etmişsin gözlerim dolduHadi allahın izniyle belkide tüplerde bi tıkanıklık vardı kuzum bu kür açmıştır onu öylede olabilir çünkü çok kişiye şifa olmuş hayırlısıyla sizede olacak inanıyorumHamile duası kabul olurmuş rabbim bu gece hürmetine hepinizin bu ay hamile kalmasını nasip etsin inşallah çok içten diliyorum
Aynen Aşko bi ara giderim ben
Amin canım benimYaa yicem ne güzel yazmışşınokadar haklısın ki işte insanoğluyuz çok olmasını istersin oluncada hep bi soru işaretiyle yaşarsın.Allah’a sığındım hep zaten o herşeyin en iyisini bilir eminim ki ben ve diğerleri içinde çok güzel planları vardır hamd olsun Hakkımızda en en hayırlısı olsun inşallah kuzum hepimiz için isteyen herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?