Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun öyle iyi geliyorsunuzki hayırlsıyla bi hastaneye gidip kese kalp atışını görsem dahada rahatlıcam aşkım Sen naptın kuzum çalışmalara devam mı
Rica ederiz canım burada kocaman aileyiz biz Hepsini hayırlısı ile göreceksin duyacaksın kuzum ben inanıyorum ne yapayım kuzum çalışmalar bitti test yapacaktım cuma günü yalan oldu Cumartesi yapacağım artık
Birşey yoktur inşallah kuzum yoksa başka yerden de belli ederdi kendini kötü düşünme İçin rahatlayacaksa git aşko bize de haber ver mutlaka

Ayy hadi yapın hep birlikte gün sayalım doğacağı zamanlara inşallah çıkar kuzum kaçıncı günün oluyor

Eki Görüntüle 3141017
Aşko sabah yaptığım test sence var mı ya senin gözler keskin ama negatif sanırım ama sonradan oluşan çizgiler oluyor ya.. geçen aydan kalma beta mi ki
Hafif gördüm gibi ışık oynaması yaptım gördüğüm yerde çıktı çizgi aşko ama umutlanma hemen yinede kaçıncı günün aşko

Eklentiler

• E4619352-3D72-4A8B-BAAF-99E7AA2FAC2F.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 28
Aşklarımmmm bugün hiç aktif olamadım yazılanları da okuyamadım çok merak ettim ama kayınvalidemde olunca çok giremiyorum ben uyuyorum aşklarım hayırlı geceler hepinizi öpüyorummmm Güzel ve mutlu bir güne uyanmak dileğiyle

Aynen aşko baktırırım bi herşey yolunda mı diye tabi haber veririm aşko kız ben sizden habersiz wcye gitmiyorum ya ahahaha

Öyle yapıcam balım dur gidim birazda kocaya sarim iyi hatırlattın
Sar sar darla ya acıktım de canım değişik bişeyler çekiyor de kivi yiyeyim ama muz tadında olsun falan aklı karışsın bi kendi aklını karıştıracağına kocanın aklını karıştır aşko

Tamam canısı ordan gel artık test yap bize aşkoöpüyorum kuzum iyi geceler

Ayy hadi yapın hep birlikte gün sayalım doğacağı zamanlara inşallah çıkar kuzum kaçıncı günün oluyor
İnşallah kuzum benim inşallah 11.günümdü bugün 12 olacak yarın
Haha bayadir battaşız ikimizde aynı anda hamile olacaz buna inaniyorum
Ay gerçekten ay inşallah aşko yaaa ne güzel olurdu
Aynen aşko baktırırım bi herşey yolunda mı diye tabi haber veririm aşko kız ben sizden habersiz wcye gitmiyorum ya ahahaha
İnşallah herşey yolundadır kuzum ahaha doğru aşko kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…