- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.481
Ben değerlendirme yapıyorum işte ovu yapıyorum aradaAşko
aşko ne kerevizi zencefil o var hep her zaman kullanıyorum gebelikte zararlı değil miş çok sevindim çünkü kullanacak baharat falan kalmamıştı iyi oldu açıkçası.yarın doktor kontrolü var testlerim artık kıpkırmızı çok güzel teyzesi büyüyor sanırım erkek kızda çok severim ama sağlıklı olsun benim olsun onu çok seviyorum.sende herşey yolundamı
Ya senin düşünmen yeterKöpeğin olsun aşkooo dhl ile yollayım mı
Allah seniSar sar darla ya acıktım de canım değişik bişeyler çekiyor de kivi yiyeyim ama muz tadında olsun falan aklı karışsın bikendi aklını karıştıracağına kocanın aklını karıştır aşko
Aşkım yarın yapsan çıkar Allah’ın izniyle bence yap hemen yarın bak ben 9. Gün yaptım sende yap sevindir biziİnşallah kuzum benim inşallah11.günümdü bugün 12 olacak yarın
Ay gerçektenay inşallah aşko yaaa ne güzel olurdu
İnşallah herşey yolundadır kuzumahaha doğru aşko kusura bakma
Bence olamaz yaMucizemmm16 @Fang @bitliKedi M melek076 ve diger kizlar _Umutlu_Pozitif_ kizlar ben bugun rasyasyon alanina girdim yumurtlama pek degerlendirilmedi akinti gordum sadece. Ovulasyonla falan takip etmedim. Buson 3 gun icinde yumurtlama olmustur buyuk ihtimal yada bugun yarin olacak. Diş icin diş röntgenine girdim. Bi sknti olurmu ya eger gebelik falan olusursa. Yarında kanal tedavisi yapilcam
Bugünden itibaren 5 günKuzum bata kaç gün varki
Hpşgeldğn aramıza canımYaa cok tatlisiniz cok duygulandim gece gecetesekkür ederim..
Belki geç döllenme olduysa çıkmayabilirBugünden itibaren 5 gün
Aşko çiçeğimi aldım ekşın teklifini de kabul ettimTebrikler aşko tam günü ahahaha
Valla bilmiyorum ikinci kez yumurtladigimiBelki geç döllenme olduysa çıkmayabilir
Artık olduğu kadar nasipte varsa gelir Allah büyüktürValla bilmiyorum ikinci kez yumurtladigimisaldım gitti bu ay kafamıza göre değerlendirdik ama çok değerlendiremedik
AhahahaAllah senikız adamın suçu ne günahtır yaa
Tamamdır bi daha küsmek falan yok değerlendirmelerden sonra naparsanız yapınAşko çiçeğimi aldım ekşın teklifini de kabul ettimtamamdır o
İnşallah kuzumİnşallah şifa olurda haberi verirsin sende hemen soldan yumurtlucan anlaşılan
Aşko hemen vazgeçtin ya çok ayıphaklısın bikerede anlamazlar sinir sistemimizde bozulur biz vazgeçelm
Aynen bebeğimTamam aşko tabiki sizden habersiz ne yaparım benyok sıkmıyorum canım ne var ne yok baktırırım geçerim
Ayyy aşkım inşallah bebiştir ya inşallahÇok karmaşık aşko bak 3 gündür minik minik kan lekeleri görüyordum bu gün leke rengi kahverengi olmaya başladı yani tam kahve değil nasıl anlatsam böyle çok açık bi kahve kreme yakın gibi akşama regl olurum demiştim. Ama akşamdan beri akıntı yok kontrol ediyorum sürekli. Bide kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor. Bir iki saat önce sağ kasığıma iğne batar gibi oldu iki kez
Bizi okuuuuu bizi okuuuuuKoz bizi bi oku üfle gruba güçlü nefesinle keramet sende herhalde niye bulaştırmıyosun bize şansını ayıp ama_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Veziir @Lale95 diğer aşkolarımm buldumm bakın biraz bu aşkoyu darlıcaz bizede bulatrsn diğer grupta ne varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?