- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.501
Tamamdır bi daha küsmek falan yok değerlendirmelerden sonra naparsanız yapın
Ayy bende tutmaya niye ediyorum inşallahGaliba ondan bilemiyorum aşko ama geçen ay duş almamıştım kesilmişti yinede beklemiştim akşam yatmadan duşa girecektim ki yine böyle kırmızı gelmişti bakalım belki giderim doktora belirsizlik beni sıkar muhtemelen kafamı rahatlatırımçok sağolun canlar teşekkür ederim evet bende onu düşündüm iki gün tutuyordum ben oruç yarın gitti malesef artık cumadan başlarım oruca inşallah
Seni yerüm❤Hoşgeldin canımburda ağız tadıyla depresyona giremiyoruz ben şahsen iki günde bir girecek gibi oluyorum Mucizemmm16 Childdevelopment R Random3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @bitliKedi ve diğer kızçeler sağolsun beni hayata döndürüyorlar
Ramazan’da nasıl oluyor canım sigaraylaAyy bende tutmaya niye ediyorum inşallah❤ oruclarımız kabul olsun inşallah beybiler ❤❤
Sende haklısın no stres artıkAhahahaSenin suçun ne daha o minnacık bebişin suçu ne bak gördün mü konu koca olunca yazık e kendi kendine stres yaparken yazık değil mi
Oo müjdeli haberi bekliyoruz ozaman kuzumİnşallah kuzum❤❤ Evet aşko bişeyler oluyo oralarda
İnşallah aşkom bana test perileri geldi zor tutuyorum kendimiAyyy aşkım inşallah bebiştir ya inşallah❤❤❤ bence bu kez gol oldu be
Bende seni aşkoSeni yerüm❤onun için burdayiz bebeğim hep destek tam destek yılmak yok seni seviyorum ❤❤❤ Mehrii34 hoş geldin canım ❤
Seninde ağzını büzücem aşko hatırlatİnşallah aşkom bana test perileri geldi zor tutuyorum kendimidur dur heveslenmiycem ya kesin sabaha regl olurum
Bende seni aşko
İki yudum su kahve ve sigarayla açıyorum orucumu bildiğin aşkoRamazan’da nasıl oluyor canım sigarayla
Ben akşam iftardan sonra 3 5 tane götürüyorum savura kadar dayanamıyorum
Kız benide ekle bari o dokunuş banada deysinAhahah kız öyle demek istemedimburası kalıcı zaten bana gelenleri bi tur buraya yönlendiriyorum ama hakkımı da yemeyin şimdi maşallah bence bir ilk daha en başından başladı hamilelik haberleri grubum valla herkese mucize dokunuşu oldu
İnşllah duanı eksik etme lütfenTamam inşallah güzel haberlere gebesindir
Ah ah onlar için neler yapıyoruz da bi gelmiyorlarkız bende korkarmda şu bebe gelcekse çeksinler neremi çekiyorlarsa
Bebeğim elimde test yok alacağım bir yer de yok o yüzden mecbur cumartesiyi bekliyorum tabiiiii regl olmazsamAşkım yarın yapsan çıkar Allah’ın izniyle bence yap hemen yarın bak ben 9. Gün yaptım sende yap sevindir bizi
Evet kuzum bir iki güne pik olur
Çok güzel artık böyle çıkıyor yavaş yavaşOzmaan değildir ikiz falan değil mi kuzum birde bugün 15. Günümdü çatlama üzerinden test böyle çıktı Eki Görüntüle 3141011
Bazi yerlerde bu işlemi yaptiktan sonra yakı yapiştirip bagliyorlar ama bana yapmadiMucizemmm16 R raainbow Demgey3 M Mavimiresl Childdevelopment Veziir R Random3 @000umutlu M melek076 My_Moonlight06 miraclebeyb ve diğer kuzular
Günaydın canlarım nasilsıniz? Gece dıkşnlanip uyumuşumo yüzden giremedim
Bel çektirmek biraz riskli birşey,her kesin yapa bilecegi şey değil,3gün ard-arda çekmek gerekiyor,her gün daha da artiyor sıkma burma işlemini
Yere uzun bi şal salıyor yüzü üste üzerine uzaniyorsun,şalin bir ucunu bacak arasından çikarip belin üstüne getirip diger ucunu de sag omuzun üstünden çekip düğüm atıyor,belin ortasina denk gelecek şekilde
Sonra uzun tahta gibi birşeyi düğüm atdığı yere sokup 3defa sag tarafa dogru çekiyor,sanki kavanoz kapaği sıkar gibi
Sonra şalı açıp sol omuzumdan getirip aynı işlemi bu sefer de sola doğru yapiyor
Ve bu arada şiddetli bir ağrı giriyorhem bacak arası gidiyorr hem omuzunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?