Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bende tutmaya niye ediyorum inşallah❤ oruclarımız kabul olsun inşallah beybiler ❤❤

Ramazan’da nasıl oluyor canım sigarayla
Ben akşam iftardan sonra 3 5 tane götürüyorum savura kadar dayanamıyorum
İki yudum su kahve ve sigarayla açıyorum orucumu bildiğin aşko ben bu sene hiç tutamadım bebeğim müthiş baş ağrısı yapıyo bende sigarasız kahvesiz duruyorum ama iftardan sonra normal yemekle de başlasam 3 gün baş ağrısı çekiyorum beynim yerinden cikiyo resmen cesaret edemedim o ağrı yüzünden

Kız benide ekle bari o dokunuş banada deysin bat 24 ekim

Kuzlar testim koyulaşıyor bakın
_Umutlu_Pozitif_ hele bak asko gece yaptım dünkünü 2 aaaat sıvısıZ

Eklentiler

• 05D63C0C-0EC3-47A4-9614-3D0E06CB7E97.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 40
  • E09F4FF9-E763-492D-ACD0-EB6335256B25.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 42
Mucizemmm16 R raainbow Demgey3 M Mavimiresl Childdevelopment Veziir R Random3 @000umutlu M melek076 My_Moonlight06 miraclebeyb ve diğer kuzular
Günaydın canlarım nasilsıniz? Gece dıkşnlanip uyumuşum o yüzden giremedim
Bel çektirmek biraz riskli birşey,her kesin yapa bilecegi şey değil,3gün ard-arda çekmek gerekiyor,her gün daha da artiyor sıkma burma işlemini
Yere uzun bi şal salıyor yüzü üste üzerine uzaniyorsun,şalin bir ucunu bacak arasından çikarip belin üstüne getirip diger ucunu de sag omuzun üstünden çekip düğüm atıyor,belin ortasina denk gelecek şekilde
Sonra uzun tahta gibi birşeyi düğüm atdığı yere sokup 3defa sag tarafa dogru çekiyor,sanki kavanoz kapaği sıkar gibi
Sonra şalı açıp sol omuzumdan getirip aynı işlemi bu sefer de sola doğru yapiyor
Ve bu arada şiddetli bir ağrı giriyorhem bacak arası gidiyorr hem omuzunn

Bazi yerlerde bu işlemi yaptiktan sonra yakı yapiştirip bagliyorlar ama bana yapmadi
Bide bu işlemden sonra sıcak banyo yasak,gevşeyip boşala bilir bel
Ağır kaldırmak olmaz ama bendeniz koruyamadim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…