- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.521
Aynen gülüm eğlenelim gülelim boşveeeeEvet gerçekten öyle hayat kısa üzülücez ama toparlanmayıda bilicez bende burdaki kızlar sayesnde öğrendim bunu sağolsunlarüzülüyorm tabi sonra bi silkeleniyorum kendime geliyorum herşey olacağıma varıyor hayatı kendimize zehir etmemizin anlamı yok
Bide kızlar yazım hatasi çok , bazı sözleri bilmiyorum TürkçeMucizemmm16 @raainbow Demgey3 @Mavimiresl Childdevelopment @Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 @My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
Günaydın canlarım nasilsıniz? Gece dıkşnlanip uyumuşumo yüzden giremedim
Bel çektirmek biraz riskli birşey,her kesin yapa bilecegi şey değil,3gün ard-arda çekmek gerekiyor,her gün daha da artiyor sıkma burma işlemini
Yere uzun bi şal salıyor yüzü üste üzerine uzaniyorsun,şalin bir ucunu bacak arasından çikarip belin üstüne getirip diger ucunu de sag omuzun üstünden çekip düğüm atıyor,belin ortasina denk gelecek şekilde
Sonra uzun tahta gibi birşeyi düğüm atdığı yere sokup 3defa sag tarafa dogru çekiyor,sanki kavanoz kapaği sıkar gibi
Sonra şalı açıp sol omuzumdan getirip aynı işlemi bu sefer de sola doğru yapiyor
Ve bu arada şiddetli bir ağrı giriyorhem bacak arası gidiyorr hem omuzunn
Ben en son 2 dolu 1 boş yapmıştım yumurta öncesi 1 d 1 b yaptım Ovulasyon başlayınca 2 d pik günü dinlendim ertesi ve sonraki günü yaptımBen değerlendirme yapıyorum işte ovu yapıyorum arada
Öyle işte
Ümitsiz değilim ama yinede korku var adet olacam gibi
Sen nasıl değerlendirme yapmıştın bu gebe kaldığın ay
Ayy aşkım son cümlene güldüm afedersinMucizemmm16 @raainbow Demgey3 @Mavimiresl Childdevelopment @Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 @My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
Bel çektirmek biraz riskli birşey,her kesin yapa bilecegi şey değil,3gün ard-arda çekmek gerekiyor,her gün daha da artiyor sıkma burma işlemini
Yere uzun bi şal salıyor yüzü üste üzerine uzaniyorsun,şalin bir ucunu bacak arasından çikarip belin üstüne getirip diger ucunu de sag omuzun üstünden çekip düğüm atıyor,belin ortasina denk gelecek şekilde
Sonra uzun tahta gibi birşeyi düğüm atdığı yere sokup 3defa sag tarafa dogru çekiyor,sanki kavanoz kapaği sıkar gibi
Sonra şalı açıp sol omuzumdan getirip aynı işlemi bu sefer de sola doğru yapiyor
Bana yapsalar çatır çutur diye kırılır belim aşkoBazi yerlerde bu işlemi yaptiktan sonra yakı yapiştirip bagliyorlar ama bana yapmadi
Bide bu işlemden sonra sıcak banyo yasak,gevşeyip boşala bilir bel
Ağır kaldırmak olmaz ama bendeniz koruyamadim kendimi
Çok güzel ama lh hormonunu gündüz 12:00 ila 16:00 arası akşam 20:00 ila 22:00 arası ölçmek gerekir o saatlerde vücutta en yüksek halinde oluyor gece yada sabah erken yapma bu saatlere dikkat et bunu daha önce yazmıştım sana bir kaç kez saatlerde ki önem gün içindeki en doğru lh ölçümü almak için bir kaç güne yükselir ztn güzel gidiyorKuzlar testim koyulaşıyor bakın
@000umutlu000 hele bak asko gece yaptım dünkünü 2 aaaat sıvısıZ
Belirtin falan varmı kuzum pekiBebeğim elimde test yok alacağım bir yer de yok o yüzden mecbur cumartesiyi bekliyorum tabiiiii regl olmazsam
Ne yalan söyliyim benim de zoruma gidiyorBen daha moladayım ama bu arada çörekotu bal tarçına başladım bide incir yiyorumeşime çaktırmayacam adam bana çok kızıyor yavf çok kafaya takıyorusn diye test aldırmadı gerçi bende almak istemedim amaaaa dururmuyum ateşölçer aldım bende onla takip edecem yumurtlamayı becerebilirsem. Bende de böyle canım kolay gelsin kız ben o süte maydanoza kıyamadım adet bitimi mi başlanıyor
Amaaaaan ben korkarım kız öyle şeyler hayatta yaptıramam, zaten her yerim sakatMucizemmm16 @raainbow Demgey3 @Mavimiresl Childdevelopment @Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 @My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
Gül canim zaten işin en komik kısmı oAyy aşkım son cümlene güldüm afedersinoohh iyi yapmışsın aşko gece bende dıkşınlandım aşko nasıl cesaret ettin acaba buna ben olurken tırstım bu bebeler yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı bee
Yok kız merak etme kırılmaz, kilolu değilim ki kırılsa benimki kırılırdiBana yapsalar çatır çutur diye kırılır belim aşkobende kendimi koruyamadım aşko keşke az dikkat etseydik ya şimdi nasıl oldun bebeğim ağrın geçti mi hiç
Ohh iyi etdin yarasınnnnAmaaaaan ben korkarım kız öyle şeyler hayatta yaptıramam, zaten her yerim sakatben süt maydanoz devam.. eşim gece geliyor bu hafta. Dün uykumdan uyanıp dıkşınlayıp uyumaya devam ettim. Azmin gözünü seveyim
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınMucizemmm16 @raainbow Demgey3 @Mavimiresl Childdevelopment @Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 @My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
Aslında çok var ama adet mi gebelik belirtisi mi ayırt edemiyorum bebeğim mesela gece çok şiddetli kasık ağrısı girdi uyandırdı resmenBelirtin falan varmı kuzum peki
Yaa hahhahahah Normalse iyi aşkım korktum çünkü yine dikkat et bebeğim nolursun bebe uğruna sakatlanmayalım ❤ sonra bebelere bakamıycazGül canim zaten işin en komik kısmı okadın çektikce içten içten söylüyordum kendime şu bebenin geleceyi yok olan benim
mahrem yerlerime oldu
Napiyim canim çektirip kalanlar çok oldu diye yaptim bende inşallah eli uğurlu olur da bana da hayrı dokunur
Bel ağrım biraz hafifledi ama fazla ayakta kalsam yine artıyor
Dün soruşdum böyle ağrı olmasi normalmiş
Valla bilemiyorum sende nasil da bende normalNormal mi yani ama kahve lekeler olmadan bu kırmızılar bayrağa sabaha kadar gelip birden bitiyor adetim iki aydır böyle bir gün gelmiyor peşine böyle geliyor pat bitiyor kafam karıştı bişeylerde farklılık var ama ne anlamıyorum
Zumba yapiyorum biraksam mi acaba zarari olur muOoo baş ağrısı bende de olduuu acaip sinir bozucuydu sen gebeleniyorsun sanırım kendine çok dikkat et şu sıralar önemli zamanlara girmişsin
Ayy cok kötüymüş yaaa bu ne böyleMucizemmm16 @raainbow Demgey3 @Mavimiresl Childdevelopment @Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 @My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?