Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen gülüm eğlenelim gülelim boşveeee

Bide kızlar yazım hatasi çok , bazı sözleri bilmiyorum Türkçe

Ben değerlendirme yapıyorum işte ovu yapıyorum arada
Öyle işte
Ümitsiz değilim ama yinede korku var adet olacam gibi
Sen nasıl değerlendirme yapmıştın bu gebe kaldığın ay
Ben en son 2 dolu 1 boş yapmıştım yumurta öncesi 1 d 1 b yaptım Ovulasyon başlayınca 2 d pik günü dinlendim ertesi ve sonraki günü yaptım

Ayy aşkım son cümlene güldüm afedersin oohh iyi yapmışsın aşko gece bende dıkşınlandım aşko nasıl cesaret ettin acaba buna ben olurken tırstım bu bebeler yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı bee

Bazi yerlerde bu işlemi yaptiktan sonra yakı yapiştirip bagliyorlar ama bana yapmadi
Bide bu işlemden sonra sıcak banyo yasak,gevşeyip boşala bilir bel
Ağır kaldırmak olmaz ama bendeniz koruyamadim kendimi
Bana yapsalar çatır çutur diye kırılır belim aşko bende kendimi koruyamadım aşko keşke az dikkat etseydik ya şimdi nasıl oldun bebeğim ağrın geçti mi hiç

Kuzlar testim koyulaşıyor bakın
@000umutlu000 hele bak asko gece yaptım dünkünü 2 aaaat sıvısıZ
Çok güzel ama lh hormonunu gündüz 12:00 ila 16:00 arası akşam 20:00 ila 22:00 arası ölçmek gerekir o saatlerde vücutta en yüksek halinde oluyor gece yada sabah erken yapma bu saatlere dikkat et bunu daha önce yazmıştım sana bir kaç kez saatlerde ki önem gün içindeki en doğru lh ölçümü almak için bir kaç güne yükselir ztn güzel gidiyor

Ne yalan söyliyim benim de zoruma gidiyor yazık süt çok pahalı ben 8.gün başladım, 3 -4 gün yaparım işte. Bunu da denemedim demiyim, namım yürüsün

Amaaaaan ben korkarım kız öyle şeyler hayatta yaptıramam, zaten her yerim sakat ben süt maydanoz devam.. eşim gece geliyor bu hafta. Dün uykumdan uyanıp dıkşınlayıp uyumaya devam ettim. Azmin gözünü seveyim

Gül canim zaten işin en komik kısmı o kadın çektikce içten içten söylüyordum kendime şu bebenin geleceyi yok olan benim
mahrem yerlerime oldu
Napiyim canim çektirip kalanlar çok oldu diye yaptim bende inşallah eli uğurlu olur da bana da hayrı dokunur
Bel ağrım biraz hafifledi ama fazla ayakta kalsam yine artıyor
Dün soruşdum böyle ağrı olmasi normalmiş

Bana yapsalar çatır çutur diye kırılır belim aşko bende kendimi koruyamadım aşko keşke az dikkat etseydik ya şimdi nasıl oldun bebeğim ağrın geçti mi hiç
Yok kız merak etme kırılmaz, kilolu değilim ki kırılsa benimki kırılırdi
Evde dikkat ediyorum kanepe masa falan çekmiyorum silip süpürünce
Tek sorun oğlumun okul çantası

Ohh iyi etdin yarasınnnn
Aslında bende korkuyorum ama mecbur her işe el atıyorum
Süt buhari yapmak istedim ama yapamadim
Hem rahim içi varis var,hemde sıcak olmaz bana bel çekildiği için gevşeme ola bilir

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın Ay kuzum baya detaylı anlatmışsın valla sen anlatınca iyice korktum dediğin gibi riskli bir işleme benziyor

Yaa hahhahahah Normalse iyi aşkım korktum çünkü yine dikkat et bebeğim nolursun bebe uğruna sakatlanmayalım ❤ sonra bebelere bakamıycaz

Valla bilemiyorum sende nasil da bende normal

Ayy cok kötüymüş yaaa bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…