- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.541
Bu ara yapma bnce bir ay ara ver emin ol kesinleşince devam et bele yük biniyor vücut merkezi o minnacık şeyi hissediyor aslında bir ay da değil aslında sen kendini hissedersin öyle diyim bel zora gelmemelimsadece o çok öenemliZumba yapiyorum biraksam mi acaba zarari olur mu
Canim benim pik halim böyle oldu bu ay yine de değerlendir bence benim bu kadar koyulasip silindi
Daha yeni baslamistim tam da isinmistim ama birakayim yapacak bisey yokBu ara yapma bnce bir ay ara ver emin ol kesinleşince devam et bele yük biniyor vücut merkezi o minnacık şeyi hissediyor aslında bir ay da değil aslında sen kendini hissedersin öyle diyim bel zora gelmemelimsadece o çok öenemli
Cok ağır dimiiiYok kız merak etme kırılmaz, kilolu değilim ki kırılsa benimki kırılırdi
Evde dikkat ediyorum kanepe masa falan çekmiyorum silip süpürünce
Tek sorun oğlumun okul çantası
Evet bebişim ağır yol baya uzunCok ağır dimiiibizim de aynı aşko içine taş koyulmuş gibi
Diyorum ya en iyi karar senin ama zor zamanlardan geçiyoruz riske etme sonra yine yaparsın mecbur spor yapacağız pilates mesela o nedenle rahat ol bele dikkat beleDaha yeni baslamistim tam da isinmistim ama birakayim yapacak bisey yok
Ayy onlar söylenmese asla olmaz aşkoEvet bebişim ağır yol baya uzun
Dün bir kısmını poşete koyup verdim eline kendin taşıçantayida ben aldım,yol boyu koca karılar gibi konuştu yoruldum diye
Şaka gibiler aşko kendi doktorumda yok zaten başka bakıyo karı hep yok yaŞakamı bunlar ya
İns kuzum ins bu hafta hiç ılıskı olmadı başlıyorum bugun valllaEvet kuzum bir iki güne pik olur
Kuzu dün valla istisna olduÇok güzel ama lh hormonunu gündüz 12:00 ila 16:00 arası akşam 20:00 ila 22:00 arası ölçmek gerekir o saatlerde vücutta en yüksek halinde oluyor gece yada sabah erken yapma bu saatlere dikkat et bunu daha önce yazmıştım sana bir kaç kez saatlerde ki önem gün içindeki en doğru lh ölçümü almak için bir kaç güne yükselir ztn güzel gidiyor
Kuzu bu hafta hıc yapmadık ılıskı , bugun den başlıyorum ne diyosun ?Canim benim pik halim böyle oldu bu ay yine de değerlendir bence benim bu kadar koyulasip silindi
Evet yapmamalısın o zaman haklısın. Ayy o ya da bu, bi şekilde vesile olsun artık lütfenOhh iyi etdin yarasınnnn
Aslında bende korkuyorum ama mecbur her işe el atıyorum
Süt buhari yapmak istedim ama yapamadim
Hem rahim içi varis var,hemde sıcak olmaz bana bel çekildiği için gevşeme ola bilir
Ben şimdi tek başına tiroid değerini napayım bana bi deyin heleŞakamı bunlar ya
Bence başla basla ben gün aşırı devam ettim ama benim cok aşırı koyulasmadi testten dolayi da olabilir eski aylardaki silik hali piki gosterdi benim bu ayKuzu bu hafta hıc yapmadık ılıskı , bugun den başlıyorum ne diyosun ?
NASİPBen şimdi tek başına tiroid değerini napayım bana bi deyin helebide bana diyorki 7. Ayda gebelik için tahlil vermişsin yaw ne kurcalıyosun arkadaşım. Kızlar bu arada bir sürü gebe gördüm sinirlerim yine bozuldu bi iş beceremedim püüü diye diye sıra bekledim bi işe de yaramadı iyi mi iki kadın gördüm biri en az 40 diğeri de 45 gibi ikisininde karnı burnunda acaba neden başaramıyoruz
Öyle zaten kuzum
Başla tabi ara örtmeyeceksin ki 1haft çok uzunKuzu dün valla istisna oldu
Bu ay hep 19:35 de yaptım hepsini valla hiç ılıskı olmadı bu hafta , bugunn den başlıyorum
Bende ne güzek uyuyodum bende dıkşınlandım geceAmaaaaan ben korkarım kız öyle şeyler hayatta yaptıramam, zaten her yerim sakatben süt maydanoz devam.. eşim gece geliyor bu hafta. Dün uykumdan uyanıp dıkşınlayıp uyumaya devam ettim. Azmin gözünü seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?