Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zumba yapiyorum biraksam mi acaba zarari olur mu
Bu ara yapma bnce bir ay ara ver emin ol kesinleşince devam et bele yük biniyor vücut merkezi o minnacık şeyi hissediyor aslında bir ay da değil aslında sen kendini hissedersin öyle diyim bel zora gelmemelimsadece o çok öenemli

Daha yeni baslamistim tam da isinmistim ama birakayim yapacak bisey yok

Yok kız merak etme kırılmaz, kilolu değilim ki kırılsa benimki kırılırdi
Evde dikkat ediyorum kanepe masa falan çekmiyorum silip süpürünce
Tek sorun oğlumun okul çantası
Cok ağır dimiii bizim de aynı aşko içine taş koyulmuş gibi

Evet bebişim ağır yol baya uzun
Dün bir kısmını poşete koyup verdim eline kendin taşı çantayida ben aldım,yol boyu koca karılar gibi konuştu yoruldum diye
Ayy onlar söylenmese asla olmaz aşko ben götürüp getirirken omuzlarını hissetmiyodum aşko artık

Kuzu dün valla istisna oldu
Bu ay hep 19:35 de yaptım hepsini valla hiç ılıskı olmadı bu hafta , bugunn den başlıyorum

Ohh iyi etdin yarasınnnn
Aslında bende korkuyorum ama mecbur her işe el atıyorum
Süt buhari yapmak istedim ama yapamadim
Hem rahim içi varis var,hemde sıcak olmaz bana bel çekildiği için gevşeme ola bilir
Evet yapmamalısın o zaman haklısın. Ayy o ya da bu, bi şekilde vesile olsun artık lütfen

Şakamı bunlar ya
Ben şimdi tek başına tiroid değerini napayım bana bi deyin hele bide bana diyorki 7. Ayda gebelik için tahlil vermişsin yaw ne kurcalıyosun arkadaşım. Kızlar bu arada bir sürü gebe gördüm sinirlerim yine bozuldu bi iş beceremedim püüü diye diye sıra bekledim bi işe de yaramadı iyi mi iki kadın gördüm biri en az 40 diğeri de 45 gibi ikisininde karnı burnunda acaba neden başaramıyoruz

NASİP

Bende ne güzek uyuyodum bende dıkşınlandım gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…